Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

mozda kad bi i plavi most malo prepricao maklavu, bez obzira na ove divne slike koje govore 2 iljade reci :D

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

15 hours ago, banatjanin said:

Nisi jela rep ili tu konkretnu čorbu?

Ako je rep, moraš da ga probaš. Najbolji je udinstan i zapečen u rerni ili kao ragu, na mediteranski, sa vinom i sušenim paradajzom

najbolji je po yolovom receptu kojim je otvoren now cooking. 

Edited by nenad

recimo, samo bez timijana i šitake i sa belim vinom umesto crvenog. i šargarepa ide na početku (kao deo sofrita - ljubičasti luk, celer stabljike i šargarepa)

ali nema yoloa da se brani sad, obitava u toplijim krajevima

meni je taj yolov recept savrsen, samo umesto sitaka ja stavim malo susenih vrganja i ne turam timijan...

jeo sam i ovo tvoje, ama glasam za yoloa. :)

Przenice sa ajvarom i pavlakom.

Žena danas zove, kaže mrzi je da kuva, sin bolestan pa hoće samo pirinač sa parmezanom, šta ćemo mi? Ma kul, ješćemo nešto onako.

Ostalo par medaljona sa pečurkama umotanih u foliju, taman fino odstojali u frižideru, plus komad one vekne od mlevenog mesa punjene jajima. Nasecko sireva (mimolet i dimljena parenica), za salatu kiselikrastavčići u medu. Stoplio kriške ražanog leba, namazao ih maslacom u koji sam umešao dve konzerve sardina i usoljene kapare. Život je lep :) 

krastavchichi u medu kako im ime kaze ili ima josh neka tajna?

sent from bubamoto

nema tajne, tako ih nekako kisele.

7469430_digital-image.png?resize=600px:6

ima celiih, ima kornišona, ima ljutkastih... ja sam davno odustao od kiseljenja, kupovni su odlični, nema razloga zajebavati se.

Edited by aram

Svabe znaju znanje. Njihovi i spanski, nebo i zemlja. Sve im je dobro i cvekla i rendani kiseli kupus i paprika...Spanske dzinovske masline sa feferonima su izuzetak.

Arame, salji teglu:)

Ta fora sa medom mi je poznata:tasta kad kiseli paprike u tegli,obavezno stavlja i med,poboljsava i ukus i miris

aaa to je u tehnologiji. moja mater tako pravi papriku oduvek. ja mislila neka naknadna intervencija.

sent from bubamoto

Jedu ovde sveže krastavce prelivene mešavinom meda i sirćeta, začinjene mirodjijom. Sasvim ok.

Hmmm jel ima to kod nas?
A ovo u turšiju... Sad ste me zainteresovali da naknadno krknem u neku turšiju meda ;-)

...shiit has hit the fan....

burekson sa ukajmacenim sirom i spanacem. veri najs. 

Žena štrajkuje drugi dan zaredom, neće ovo na dobro dizidje :mad:

pica s tunjevinom, kupovna :(