Bujodrag Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Salčići Pravim i ja dobre ali su mi sladji kad napravi keva, prosto samo čekam i oblizujem se i jedem ih onako tople dok me stomak ne zaboli.
jms_uk Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Koja kompanija? valja li nesto? Cathay Pacific First Lounge na Heathrow-u. Imali su ranije i Bennedicts varijantu, ali sad nema na meniju. Mada ko hoce, ima u BA i AA laundzovima [emoji4] Sent from my iTelephone using Tapatalk
ZSNj Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 1 hour ago, Bujodrag said: Salčići Pravim i ja dobre ali su mi sladji kad napravi keva, prosto samo čekam i oblizujem se i jedem ih onako tople dok me stomak ne zaboli. ajme ja volem kad su natvrdo, a i one meke su dobre dok su vruce
nisam ja Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 burger sa butkicom i sosom od rena. Onda je stradala ona mony čokolada sa rižom.
darling Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 9 hours ago, ZSNj said: ajme ja volem kad su natvrdo, a i one meke su dobre dok su vruce sta ti je to natvrdo i meko u oblasti salcica? koliko sam volela salcice kad sam bila dijete...
Sara Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Od tih starinskih najviše volim vanilice, niko ih nije pravio dobro kao moja pokojna tetka ❤️ Čekam da giba izađe iz rerne, mama pravi gužvaru na svetu je nema 💕
nisam ja Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 od tih suvih još šape? Idu u one kalupe pa s kokosom. I keks. Ono kroz mašinu za meso pa u rernu.
nisam ja Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 uh. Sve. Stigo paketić sa slave. Dakle pragnjetina. Pa neke projice od sinoć sa selektom™ pa neki namaz za siromašne: Rendan krompir s krastavci kiseli i majonez. Neka selekcija kolača i crni kozel.
ZSNj Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 11 hours ago, darling said: sta ti je to natvrdo i meko u oblasti salcica? koliko sam volela salcice kad sam bila dijete... pa ima dve vrste (recepta). mogu da budu tvrdi, kao keks, prelomis ga na pola. hrskavi. i oni mogu da stoje hiljadama godina" i uvek su isti. (ovi sa slike mi deluju da su takvi) a drugi su prelepi samo dok su vruci, oni su mekani i testo je zivo", dise. meko. oni sutradan bas i ne budu nesto.
darling Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 (edited) nisam nikad jela keks salcice, samo ove mekane. kod nas nikad nije ostalo za sutra, tako da su u mom secanju ostali divni ovi sa slike deluju mi ko ti iz mog detinjstva, dakle mekani. Edited January 21, 2018 by darling
Bujodrag Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 42 minutes ago, ZSNj said: pa ima dve vrste (recepta). mogu da budu tvrdi, kao keks, prelomis ga na pola. hrskavi. i oni mogu da stoje hiljadama godina" i uvek su isti. (ovi sa slike mi deluju da su takvi) a drugi su prelepi samo dok su vruci, oni su mekani i testo je zivo", dise. meko. oni sutradan bas i ne budu nesto. Ovi sa slika su lisnati, nikako keksasti. Premazuje se testo salom, što više puta ( 4, 5 ). I sutradan su odlični, mekani u pozitivnom smislu, slasni. Pretpostavljam da bi takvi bili i trećeg dana ali nikad ne uspem da sačuvam dovoljno test uzoraka
Recommended Posts