Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Salčići :wub:

Pravim i ja dobre ali su mi sladji kad napravi keva, prosto samo čekam i oblizujem se i jedem  ih onako tople dok me stomak ne zaboli.

Ymnu51mUkUZb3R8vIe9NANRsuthy58WNKenbQUoz

Posted
Koja kompanija? valja li nesto?

Cathay Pacific First Lounge na Heathrow-u.

Imali su ranije i Bennedicts varijantu, ali sad nema na meniju.

Mada ko hoce, ima u BA i AA laundzovima [emoji4]

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

Cevape na kajmaku i papriku u senfu.

Posted
1 hour ago, Bujodrag said:

Salčići :wub:

Pravim i ja dobre ali su mi sladji kad napravi keva, prosto samo čekam i oblizujem se i jedem  ih onako tople dok me stomak ne zaboli.

Ymnu51mUkUZb3R8vIe9NANRsuthy58WNKenbQUoz

ajme

ja volem kad su natvrdo, a i one meke su dobre dok su vruce

Posted

burger sa butkicom i sosom od rena. Onda je stradala ona mony čokolada sa rižom.

Posted
9 hours ago, ZSNj said:

ajme

ja volem kad su natvrdo, a i one meke su dobre dok su vruce

sta ti je to natvrdo i meko u oblasti salcica?

koliko sam volela salcice kad sam bila dijete... 

Posted

Od tih starinskih najviše volim vanilice, niko ih nije pravio dobro kao moja pokojna tetka ❤️

Čekam da giba izađe iz rerne, mama pravi gužvaru na svetu je nema 💕

Posted

od tih suvih još šape? Idu u one kalupe pa s kokosom. I keks. Ono kroz mašinu za meso pa u rernu.

Posted

uh. Sve. Stigo paketić sa slave. Dakle pragnjetina. Pa neke projice od sinoć sa selektom™ pa neki namaz za siromašne: Rendan krompir s krastavci kiseli i majonez. Neka selekcija kolača i crni kozel. :piggy:

Posted
11 hours ago, darling said:

sta ti je to natvrdo i meko u oblasti salcica?

koliko sam volela salcice kad sam bila dijete... 

pa ima dve vrste (recepta). mogu da budu tvrdi, kao keks, prelomis ga na pola. hrskavi. i oni mogu da stoje hiljadama godina" i uvek su isti. (ovi sa slike mi deluju da su takvi)

a drugi su prelepi samo dok su vruci, oni su mekani i testo je zivo", dise. meko. oni sutradan bas i ne budu nesto. 

Posted (edited)

nisam nikad jela keks salcice, samo ove mekane. kod nas nikad nije ostalo za sutra, tako da su u mom secanju ostali divni :D

ovi sa slike deluju mi ko ti iz mog detinjstva, dakle mekani. 

Edited by darling
Posted
42 minutes ago, ZSNj said:

pa ima dve vrste (recepta). mogu da budu tvrdi, kao keks, prelomis ga na pola. hrskavi. i oni mogu da stoje hiljadama godina" i uvek su isti. (ovi sa slike mi deluju da su takvi)

a drugi su prelepi samo dok su vruci, oni su mekani i testo je zivo", dise. meko. oni sutradan bas i ne budu nesto. 

Ovi sa slika su lisnati, nikako keksasti. Premazuje se testo salom, što više puta ( 4, 5 ). I sutradan su odlični, mekani u pozitivnom smislu, slasni. Pretpostavljam da bi takvi bili i trećeg dana ali nikad ne uspem da sačuvam dovoljno test uzoraka :happy: