Razzmatazz Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Smlatio burger u nekom hipsterskom fensi burger džojntu. S čedarom, prepečenim clukom, pečukrama i halapenjosima i kolslou uz to. I litar apfelšorleta, jer još uvek ne mogu da utolim žeđ.
gospa buba Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 aaa zelim sad te piroshke sa neutralnim, naravno :d
Tvrdica Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Неутралног је било највише па зато са њим, иначе најлепше су са павлаком и печуркама.
Duci Simonovic Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Dobar, volim ćevape, luk i jogurt za doručak
maheem Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Samo za katamarana. lol. Vrh vrhova kašičice sam pojeo uz ručak i evo brid usana tek sad jenjava. A ovaj sušeni otrov stvarno ne znam de da turim. A miriiiis. Braaateee... teglicu milioniti deo kapi ubija. Sušenu sam danas grickao uz punjene paprike, đavolski ljuta al ukusna. Ne usuđujem se da je stavim u kuvanje
darling Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 sklepala sam pesto pene. gledala sam onu jadnost od nicega sto nemam a gladnaa, pa sam se setila da sam juce videla kod novog italijana s pocupanim obrvama na 24 kujne ligurijsku pastu s pestom, boranijom i krompirom, i setim se da imam u zamrzivacu delezovu tanku boraniju. izlomim je na velicinu pena i ubacim zadnja dva minuta da se skuva s pastom. beli luka, cili, ulje, pesto, plus boranija i pene, plus parmezan, biber. odlicno! za krompir sam vec skepticna da bi mi se uklopio.
Bujodrag Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Ja danas nisam ništa jeo a ne sećam se da sam juče jeo išta osim sinoć pice u Džank Fud stritu. Doduše, sinoć sam popio jedno pet piva ili više. Imam neku mesinu u frižideru. kao kapama, ali, kad pomislim da sad to treba da podgrevam, i da vadim tanjir i viljušku i nož i da otkidam neki komad hleba....e, pa, ne jede mi se. Mis'im, food is overrated
darling Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 molim da se za ovakve slucajeve otvori tema sta sve danas nismo pojeli :D
maheem Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Pa dobro, vrućina ubija želju za hranom al hrana je jedna od retkih stvari koja nije overrated
Recommended Posts