Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Smlatio burger u nekom hipsterskom fensi burger džojntu. S čedarom, prepečenim clukom, pečukrama i halapenjosima i kolslou uz to. I litar apfelšorleta, jer još uvek ne mogu da utolim žeđ.

Posted

пирошке са слатким купусом.136019289_piroske.jpg

Posted

mislis, s neutralnim kupusom :D

Posted

aaa zelim sad te piroshke :cry:

sa neutralnim, naravno :d

Posted

Неутралног је било највише па зато са њим, иначе најлепше су са павлаком и печуркама.

Posted

И бре, Рене...уби ме начисто. :isuse:

Posted

Dobar, volim ćevape, luk i jogurt za doručak

Posted

Samo za katamarana.

m73lsm.jpg

lol. Vrh vrhova kašičice sam pojeo uz ručak i evo brid usana tek sad jenjava.

A ovaj sušeni otrov stvarno ne znam de da turim. A miriiiis.

Braaateee... teglicu milioniti deo kapi ubija. Sušenu sam danas grickao uz punjene paprike, đavolski ljuta al ukusna. Ne usuđujem se da je stavim u kuvanje
Posted

sklepala sam pesto pene. gledala sam onu jadnost od nicega sto nemam a gladnaa, pa sam se setila da sam juce videla kod novog italijana s pocupanim obrvama na 24 kujne ligurijsku pastu s pestom, boranijom i krompirom, i setim se da imam u zamrzivacu delezovu tanku boraniju. izlomim je na velicinu pena i ubacim zadnja dva minuta da se skuva s pastom. beli luka, cili, ulje, pesto, plus boranija i pene, plus parmezan, biber. odlicno! za krompir sam vec skepticna da bi mi se uklopio. 

Posted

Ja danas nisam ništa jeo a ne sećam se da sam juče jeo išta osim sinoć pice u Džank Fud stritu. Doduše, sinoć sam popio jedno pet piva ili više.

Imam neku mesinu u frižideru. kao kapama, ali, kad pomislim da sad to treba da podgrevam, i da vadim tanjir i viljušku i nož i da otkidam neki komad hleba....e, pa, ne jede mi se.

Mis'im, food is overrated

Posted

molim da se za ovakve slucajeve otvori tema sta sve danas nismo pojeli :D

Posted

Pa dobro, vrućina ubija želju za hranom al hrana je jedna od retkih stvari koja nije overrated