April 4, 20178 yr Ja ga obožavam, kad je testo dobro, što je rezkost, nažalost. Ne vidim šta je tu čudno, i pogačice su prazne pa ih ljudi vole
April 4, 20178 yr Prazan burek kod Ljaze....mmmmm ....shit has hit the fan... moj momak, kad je uspeo da uopshte nadje ljazu posle 5 godina optuzivanja da smo ga izmislili, kaze da je ful bezveze
April 4, 20178 yr jab mogao prazan burek jesti ko tasko grasak - za dorucak, rucak i veceru i da se budim nocu. sreca te ga ovde nema.
April 4, 20178 yr ja najvolem od tih praznih makedonski simit. burek ubačen u svežu zemičku/kiflu, u nekim opcijama u zemičku od leblebijinog brašna zvuči bizarno dok ne probaš prvi put. posle se navučeš
April 4, 20178 yr Stvarno zvuči iščašeno. Moraću letosna morskom putu negde vo makedonia da potražim tu simit špeciju.
April 4, 20178 yr ja najvolem od tih praznih makedonski simit. burek ubačen u svežu zemičku/kiflu, u nekim opcijama u zemičku od leblebijinog brašna zvuči bizarno dok ne probaš prvi put. posle se navučeš zashto se iko toga setio :o
April 4, 20178 yr moj momak, kad je uspeo da uopshte nadje ljazu posle 5 godina optuzivanja da smo ga izmislili, kaze da je ful bezveze Mooooliiiim?
April 4, 20178 yr Mooooliiiim? majkemi. shokiran je da se o tome toliko prichalo. kaze nishta posebno (mislim, ja tek ne znam, od shestog osnovne naovamo jedva da sam 4 neka random bureka aplicirala u zivotu ^_^) Edited April 4, 20178 yr by gospa buba
April 4, 20178 yr majkemi. shokiran je da se o tome toliko prichalo. kaze nishta posebno (mislim, ja tek ne znam, od shestog osnovne naovamo jedva da sam 4 neka random bureka aplicirala u zivotu ^_^) Zato nam ovako i ide...