Bujodrag Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Ja ga obožavam, kad je testo dobro, što je rezkost, nažalost. Ne vidim šta je tu čudno, i pogačice su prazne pa ih ljudi vole
Frank Pembleton Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Prazan burek kod Ljaze....mmmmm ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Prazan burek kod Ljaze....mmmmm ....shit has hit the fan... moj momak, kad je uspeo da uopshte nadje ljazu posle 5 godina optuzivanja da smo ga izmislili, kaze da je ful bezveze
adam Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 jab mogao prazan burek jesti ko tasko grasak - za dorucak, rucak i veceru i da se budim nocu. sreca te ga ovde nema.
renne Posted April 4, 2017 Author Posted April 4, 2017 Misliš maslenjak-maslanjak, molit te izražav se pažljivo
banatjanin Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 ja najvolem od tih praznih makedonski simit. burek ubačen u svežu zemičku/kiflu, u nekim opcijama u zemičku od leblebijinog brašna zvuči bizarno dok ne probaš prvi put. posle se navučeš
nisam ja Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Stvarno zvuči iščašeno. Moraću letosna morskom putu negde vo makedonia da potražim tu simit špeciju.
gospa buba Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 ja najvolem od tih praznih makedonski simit. burek ubačen u svežu zemičku/kiflu, u nekim opcijama u zemičku od leblebijinog brašna zvuči bizarno dok ne probaš prvi put. posle se navučeš zashto se iko toga setio :o
beta Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 burek sa ništa pa još u lepinji? mnogo ste bre blesavi
Frank Pembleton Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 moj momak, kad je uspeo da uopshte nadje ljazu posle 5 godina optuzivanja da smo ga izmislili, kaze da je ful bezveze Mooooliiiim?
gospa buba Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) Mooooliiiim? majkemi. shokiran je da se o tome toliko prichalo. kaze nishta posebno (mislim, ja tek ne znam, od shestog osnovne naovamo jedva da sam 4 neka random bureka aplicirala u zivotu ^_^) Edited April 4, 2017 by gospa buba
Frank Pembleton Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 majkemi. shokiran je da se o tome toliko prichalo. kaze nishta posebno (mislim, ja tek ne znam, od shestog osnovne naovamo jedva da sam 4 neka random bureka aplicirala u zivotu ^_^) Zato nam ovako i ide...
Recommended Posts