gospa buba Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 (edited) boshoku, ne mogu da verujem da imamo nesto zajednicko: i ja jedem jaja i pasulja! i belog sira i pecene paprike. ne fali nista. jaja i pasulja je sasvim legalna kombinacija -_- on. sarma. zamalo da je zaboravim. mada sa ubedjena da ovo sveto jelo ima nekvarljivo telo -_- Edited January 29, 2017 by gospa buba
banatjanin Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Jaaoj, što sam skuv'o supu... žutu, masnu, sa griz knedlama, od domaće matore koke... A onda onaj podvarak gazza style, rolovana plećka i krompir sa kimom pečen u masti I par boca dobrih vina... a od sutra opet detox :(
ivy Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 uf kakvu sam slaninicu donela od mojih!!!pa ono je spektakl..debela,bela,malo prosarana trakicama mesa,70-30 u korist belog..topi se u ustima!! bas sam se uzelela now,i u buduce nekoliko dana,eating-slaninice i kiselog kupusa
cmrlj Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 ljuuudiiii, meni uspeo pita bread. moguce da vama sto mesite to nije nikakav problem, al ja ne znam s kvascem, probala malu meru da ne bacam previse. prvog sam probusila, drugi ispao ko da sam arapska baba. jedino me brine je li ovo kao ona zaba sto peva i igra samo pred svojim vlasnikom, hocu l moci da ponovim ovaj kulinarski triumf kad pozelim da impresioniram.
boshoku Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 belo meso s pavlakom, čerijem, i zelenom, upakovano u libanski lebac iz kraja (hanan) fino
aram Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 jedino me brine je li ovo kao ona zaba sto peva i igra samo pred svojim vlasnikom, hocu l moci da ponovim ovaj kulinarski triumf kad pozelim da impresioniram. ne znam, morao bih da probam. nekoliko puta, da budem siguran
banatjanin Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 (edited) ljuuudiiii, meni uspeo pita bread. moguce da vama sto mesite to nije nikakav problem, al ja ne znam s kvascem, probala malu meru da ne bacam previse. prvog sam probusila, drugi ispao ko da sam arapska baba. jedino me brine je li ovo kao ona zaba sto peva i igra samo pred svojim vlasnikom, hocu l moci da ponovim ovaj kulinarski triumf kad pozelim da impresioniram. Wow! Piši: odnos brašno - kvasac - i šta još? Koliko narastalo, koliko puta premešeno? Moji pokušaji su završavali katastrofom Edited January 29, 2017 by banatjanin
cmrlj Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 (edited) Moji pokušaji su završavali katastrofom jel? evo link, slusala muziku pa nisam bas dobro cula uputstvo, nisam shvatila da ne treba da raste prvi put. tako je moje naraslo jednom, onda ih razvaljala i ostavila da danu, pekla 20 minuta kasnije. bilo je toliko jednostavno da mi nije bilo jasno otkud fama. pocetnicka sreca, nema drugog objasnjenja. samo gledaj da ne probusis dok pritiskas spatulom. @aram vezbaj :D Edited January 29, 2017 by cmrlj
Haralampije Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Punjene lignje, povrce grilovano, sos od dve vrste kozijeg sira, zivot je lep
gospa buba Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 dve kutijice nechega shto kuvao da nam zivi zivi maksi, plus krastavaca iz tegle. hepi :D
boshoku Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 new now waiting to eat: ćevapi (saće stignu) biće i pomfrita, paradajza i luk, somun... ok varijanta
Recommended Posts