maheem Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 fala za recepat. probace se ne: opet rostilj. cak sam i sinoc palio rostilj da ispecem piletinu za salatu. avokado u salati je bio mamojeb
renne Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Prasetina vruća, mućkalics, pevena crvena belolučna
assück Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 nikada ne jesti u pekari Kraljica i u Vojvode Stepe. i u retkim situacijama kada imaju nesto sveze, odvratno je. nisam mogao da izvalim sta je najmanje staro, i na kraju uzeo 300 mica necega sto nikad ne jedem, lisnato neko sa sirom i zeljem. uzasan bljutav sir. covek pored mene pita ima li pogacica (ja video dve drevne u izlogu pa preskocio) i kaze druga kasirka "ima, ima izasle sada vruce!" i on uzme sest. kada sam cuo vruce, rekoh dajte i meni jednu pogacicu. "nema vise, uzeo sve gospodin!" e pa jebem vam lepo mater.
Razzmatazz Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 To je sve zbog tvog negativno agresivnog stava. :kafa: Jedem neku salsića pikante salamu i ne sećam se kad sam poslednji put jeo tako dobru salamu. A krkam ih redovno i raznih.
wall Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Čorba od raštike i dimljene kolenice. Dva tanjira pa nek umrem.
assück Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 vec izjeo pasulja carnexa iz konze, sa kobajom. vise mi se svidja sa slannom
renne Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 vec izjeo pasulja carnexa iz konze, sa kobajom. vise mi se svidja sa slannom najbolji je sa slannncom
Singer Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) Yolo ima svoj stil - pojede, slika pa opiše šta je jeo! Edited August 10, 2015 by Singer
yolo Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 granita je novost u guliju?voleo bih, narocito ovakav....
Recommended Posts