August 8, 20159 yr fala za recepat. probace se ne: opet rostilj. cak sam i sinoc palio rostilj da ispecem piletinu za salatu. avokado u salati je bio mamojeb
August 10, 20159 yr nikada ne jesti u pekari Kraljica i u Vojvode Stepe. i u retkim situacijama kada imaju nesto sveze, odvratno je. nisam mogao da izvalim sta je najmanje staro, i na kraju uzeo 300 mica necega sto nikad ne jedem, lisnato neko sa sirom i zeljem. uzasan bljutav sir. covek pored mene pita ima li pogacica (ja video dve drevne u izlogu pa preskocio) i kaze druga kasirka "ima, ima izasle sada vruce!" i on uzme sest. kada sam cuo vruce, rekoh dajte i meni jednu pogacicu. "nema vise, uzeo sve gospodin!" e pa jebem vam lepo mater.
August 10, 20159 yr To je sve zbog tvog negativno agresivnog stava. :kafa: Jedem neku salsića pikante salamu i ne sećam se kad sam poslednji put jeo tako dobru salamu. A krkam ih redovno i raznih.
August 10, 20159 yr Author On 10. 8. 2015. at 16:46, assück said: vec izjeo pasulja carnexa iz konze, sa kobajom. vise mi se svidja sa slannom najbolji je sa slannncom
August 10, 20159 yr Yolo ima svoj stil - pojede, slika pa opiše šta je jeo! Edited August 10, 20159 yr by Singer
August 10, 20159 yr On 10. 8. 2015. at 18:19, darling said: granita je novost u guliju?voleo bih, narocito ovakav....