Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

Gulas od pilecih srca + pire. Mornar i dalje zakiva.

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

brusketici sa incunima

img20150826195741.jpg

Nice :)

Jaja u tostu.

idi0ig.jpg

Zvuči kao kompromis nudista i sadomazohista :)

Nije li malo suvo to bilo?

:lolol:

Ma otkud, nisam slikao odozdo ali ispadne sasvim korektno, hrskavo ali ne pretvrdo, kada uzmeš u ruku uvija se taman, a jaje je unutra još malo pa rovito (ja tako volim, može i baš rovito), sir dodaje na svežini.

Pitanje je tačne količine ulja, dobre temperature i pomeranja/okretanja u pravo vreme. Prvi put kada sam pravio hleb nije dobro nalegao pa se jaje ispod razlilo i nije bilo kako sam zamislio,  posle kada sam promenio hleb i veličinu rupe, i malo ga pritisnuo da naleže sve bilo ok glede jajeta ali imao sam drugi problem, bilo premalo ulja i prevelika temperatura pa se hleb istostirao mnogo pre no što je jaje bilo spremno.

Sada radim drugačije, stavim malo mulja pa razmažem sa tostom da i on upije, i dodam još po zeru mulja u rupice, razbijem jaje i tek onda uključim ringlu, na max(3), kada počne da beli odozgo smanjim na 2, dodam opet zrno ulja pored tosta i pomerim ih na to ulje, zvuči previše ali nije, tiganj je skoz suv praktično, kada sam zadovoljan donjom stranom okrenem i isključim ringlu, dam tridesetak sekundi i to je to.

Edited by Vapad

...

Sada radim drugačije, stavim malo mulja pa razmažem sa tostom da i on upije, i dodam još po zeru mulja u rupice, razbijem jaje i tek onda uključim ringlu, na max(3), kada počne da beli odozgo smanjim na 2, dodam opet zrno ulja pored tosta i pomerim ih na to ulje, zvuči previše ali nije, tiganj je skoz suv praktično, kada sam zadovoljan donjom stranom okrenem i isključim ringlu, dam tridesetak sekundi i to je to.

Foto-Angelique-Schmeinck-Dutch-Specials-

Hahahaha,  ne kapiram da li je ovo dobro ili ne ali blesavi osmeh si potrefio :lol:

Edited by Vapad

Nice :)

Jaja u tostu.

vendetta.preview.jpg

voli dete rol virsle, pa bolje da jede domace nego iz pekare ab5072af0482db7c9b48ae067def5cbc.jpg

uf!

svaka čast, prave domaće! bacio sam balicu

• Author

pire i paradajz ćufte

zasto svi ljudi koje sam upoznao koji imaju neki porodicni koren u makedoniji prave najbolje testo na svetu?

zasto svi ljudi koje sam upoznao koji imaju neki porodicni koren u makedoniji prave najbolje testo na svetu?

koren je u sirotinji.

'leba' je oduvek bio najjeftiniji vid ishrane a pobeda protiv gladi je kad imas dzakove brasna u ostavi.

Edited by garcia

jaja sa paprikama,kozjeg sira,paradajiza

Vudi virsle,tri vrste senfa,ren,braon sos i hajnc kecap.