Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

tortilje filovao krem sirom, kackavalom, seckanim mladim lukom, zelenom paprikom, kaprom, pancetom, heinz chili sosom, sweet chili sosom, cherry paradajzom i ajsbergom

uz to pio 0.3 grimbergen po poluarnoj ceni od 74 rsd

Bostan. Top gan. Brukica.

jes kasno i zdraviji bostan (i sada bih ga kusala, no ne kupila) al' ubih se od zatara, mulja, bageta i fete... jbt, ne mogu stati...

jes kasno i zdraviji bostan (i sada bih ga kusala, no ne kupila) al' ubih se od zatara, mulja, bageta i fete... jbt, ne mogu stati...

ja od čapatija (izgovoriti kao Apu iz Simpsonovih: "Now  I know how to make a proper chapati on cast iron skillet"), humusa, i salate od grčkog kiselog mleka, zatara, belog luka i krastavca.

zatar je za-kon.

Edited by Грешни Василије

xaxaxaxa :)

humus / zatar / falafel (i sve mešavine karija i kokosa...) toliko sam navučena, gooodinama... da se osećam kao oni diletanti u "ne kači se sa zohanom" samo mi fali da sa humusom/zaĆarom počnem perem zube :)

u fazonu, dobri su kao jelo i kao poslastica, antirid i za pete i gase požar :) i protiv vrućice i zubobolje axaxaxa

gde god putujem ceo kofer mi smrdi na zatar :)

Edited by fluffy

tRLpCxE.jpgШитаке, бисерка,бугарски козији сир, и локална говеђа џига, воздигнута само на трави. Мој парадајз и пиринач.

Potaz od pecuraka, 200g praseceg pecenja sa hrskavom kozicom, urnebes i marinirane pecurke = 422dinara.

Gresni Miloje rulz.

tRLpCxE.jpgШитаке, бисерка,бугарски козији сир, и локална говеђа џига, воздигнута само на трави. Мој парадајз и пиринач.

porucnice tebi ima ko da pise:kad kazes biserka mislis na zivinu?

porucnice tebi ima ko da pise:kad kazes biserka mislis na zivinu?

Ма тако мој таст зове оно што се овде зове oyster mushroom.

• Author
a5256006883edc58b0b7c8f1efb7c93a.jpg

:ziga:

Halumi, paradajz, salata, neka zenina dobra kupus salata, grcki jogurt, beli luk... 7 minute workout.

Verovatno je ovde najprakticnije - u ovo vreme pre 7 dana sam bio na nekom rostilju i iz nekog razloga pojeo dve kobasice i sniclu, iako nisam bio gladan. tl;dr smucio mi se zivot tu noc, a i jutro i evo upravo zavrsavam celu nedelju bez mesa. Jeo sam ribu par puta doduse, ali mi nije previse nedostajalo.

• Author

Prasetina i šopska

butene tjushke