wall Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 E ubivam s ovim palačinkama. Nije da se hvalim ali ne zna se da li bolje spremam ili jedem.
boshoku Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 big pizza? kakva je? za te pare, izvrsna ne znam kakva je u pančevu, ali pretpostavljam da je isti recept
Vapad Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Imam svog pica majstora za valjane pice, Danijel iz Napolija, ali mi ova sa spanaćem i ona slatka deluju interesantno, a i cena deluje ok, dok ih ne probam :D, probao sam im kaprićozu, skupo naspram onoga što je na njoj, i čista industrija, što kod nas ponekad i nije toliko loše, barem su uvek iste, ne jednom pregorela drugi put živa kao kod 90% priučenih picadžija ( )...znači kada je moj čovek na odmoru mogu da prođu.
boshoku Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 šta znam, meni je dobar dil peperoni od 42cm za rsd640 - nije pica nikakav etalon, al ono, nije ni bulja
Venom Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Sramim se priznati, ali danas sam prvi put koristio seme korijandera. Jbt koji gotivan miris.
nisam ja Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 supička s knedličke, ćuretina, podvarak, pita s jabuke. kafa. it's good to be the king.
ivy Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Sramim se priznati, ali danas sam prvi put koristio seme korijandera. Jbt koji gotivan miris. +156789 ni meni se ne svidja
Recommended Posts