gospa buba Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 kad se zadesim u turskoj mnogo volim kadaif, e sad sam ja napravio kadaif ne znam da li sam uspeo da zaobiđem bar jednu grešku, tako da je rezultat otprilike gusta slatka supa sa rezancima realno, mrzelo me, a malo sam i ispao glup, sve u svemu ima žena sledećih mesec dana materijal da me zajebava štetan uticaj ppp na mene, kao evo svi oni znaju da kuvaju, što ne bih i ja e pa ne bih u chemu je problem, nemate kashike? ih, kolko je kolacha popijeno u ovom zivotu :D E da pitam jel se testo bas onako lepo digne?Ta krpa se dobro pritegne? jashta, ispliva. darling profi objasnila. umirovljenici ^_^ Link to comment
duda Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 ih, kolko je kolacha popijeno u ovom zivotu :D +1 kol'ko se torti izelo kašikom iz kalupa, direkt :D Link to comment
*edited by mod Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Ima kadaif i kunefe u onom halal restoranu pored kneza :) Link to comment
maheem Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 dinstano posebno pa togetha: debela roštilj kobaja mesare štrand, crvena babura, cvekla, šargarepa, delimično obaren krompir, prokelj, čeri paradajz, beli luk.odličan kombo Link to comment
sandine Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Lignje sa krompirom Iceberg salata sa balsamicom Rajnski rizling,polozaj Danguba,okolina Sida(privatni podrum) Link to comment
gospa buba Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 mi smo i lignje jednom morali da popijemo Link to comment
betty Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Lignje sa krompirom Iceberg salata sa balsamicom zavist sa mrznjom. Link to comment
Skyhighatrist Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 mi smo i lignje jednom morali da popijemo +1 Jeste i vi isprobavali kako kivi omeksava lignje? Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 oslić inbjanko i salata Link to comment
mire Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 peksimeti + ovčiji sir nirvanče Link to comment
assück Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 domace, najbolje krempite Link to comment
kapetanm Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Ja upravo domaće uštipke. Častila keva za rođendan Link to comment
Recommended Posts