Budja Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Treba sve to naći.... Ako si u provinciji, to jeste sreca. Ako si u La Pazu i Limi, verujem da bi dva guglanja ili pitanje domacinima ili recepcioneru resili stvar. Link to comment
darling Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 (edited) Slavi se Burns night, jede se hagis.... U pripremi jel ti ova giba po dzejmiju? i kad si stigao da jedes ovo sve plus banacaninovu sarmu? :) Edited January 25, 2015 by darling Link to comment
Frank Pembleton Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Dž ? Danas ću samo proći tuda na putu ka kanc-logoru.I setno pogledati... Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
renne Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Dž naravno. I dve duple šljive Link to comment
yolo Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 jel ti ova giba po dzejmiju? i kad si stigao da jedes ovo sve plus banacaninovu sarmu? :) vestice! giba (spanacusa) nije moja ali jeste po dzejmiju. doduse ne znam nista o tome, nikad cuo da on pravi gibu, ali mi tako reklo. mozes slobodno preneti recept posto je dobra. prava giba za nekog ko nikada nije probao srpsku masnu. ova je lagana i nemasna, prava anoreksicka! banacanina sam pomenuo jer sam hteo da okacim slajbe, sto cu uskoro i da uradim. Link to comment
assück Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 dve virsle, dva jajca na oko, miftar hleb, ren i kiselo mleko filter kafa Link to comment
darling Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 vestice! giba (spanacusa) nije moja ali jeste po dzejmiju. doduse ne znam nista o tome, nikad cuo da on pravi gibu, ali mi tako reklo. mozes slobodno preneti recept posto je dobra. prava giba za nekog ko nikada nije probao srpsku masnu. ova je lagana i nemasna, prava anoreksicka! da, da, grcka sa spanacem, juce je pravio najmanje dva puta na 24 kicen za 30 minuta. odlican recept, zapamtila sam ga. nije bilo tesko prepoznati je. ista je ko na televiziji. Link to comment
yolo Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 to je moja OCD kuma. koja je oko svoje cetrdesete otkrila sporet a sad briljira po dzejmiju, elle decoration i slicnom. a sto je juce napravila corbu od bundeve, ja koji to zaobilazim u sirokom luku na nervnoj bazi sam pojeo dva tanjura. kad se arhitektice dovate kuhanja, to je preciznost kao da redjaju one male ljudice na makete zgrada i naselja.... Link to comment
wall Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jebešga. Nikada neću jesti ribu a da nije kao po kazni. <_< Sve sam probao, ne ide... Link to comment
Đipalo Junuz Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jebešga. Nikada neću jesti ribu a da nije kao po kazni. <_< Sve sam probao, ne ide... +1 Numem, mučim se, i koliko god da izedem uvek ostanem gladan... Link to comment
banatjanin Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ne važi se kad kod mene nisi 'teo da jedeš a ti nisi teo ni da dođeš. a još ste izgubili ... <_< Link to comment
renne Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Kad sam unapred dogovorio, mnogo mi je bilo žao :( Link to comment
gospa buba Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 da, da, grcka sa spanacem, juce je pravio najmanje dva puta na 24 kicen za 30 minuta. odlican recept, zapamtila sam ga. nije bilo tesko prepoznati je. ista je ko na televiziji. nama pravila grkinja, to je stvarno jedan dogadjaj. now: stabljike celera, nazivo. nashla sam svoju omiljenu kinesku seljanku i sad cu sve da kupujem kod nje Link to comment
banatjanin Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Kad sam unapred dogovorio, mnogo mi je bilo žao :( ponovitićemo :) Link to comment
Recommended Posts