Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

dal si lud s tom sodom bikarbonom? ne radi, ne funkcionise. ako je kora tretiran fungicidom, a jeste, nije jestiva! otrov! cak ni tom organskom kora nije jestiva ako ne pise. on je odgajan na organski nacin, ali ne mora da znaci da je transportovan bez fungicida. za ovaj jovanjica limun nisam sigurna, nigde nisam videla da pise da je kora za jelo. 

Edited by darling

ma zabole me za koru, ja to zaprao sodom da mi se ne hvata otrov ili stroka za ruke. limun mi treba za cedjenje, nasta ti ja licim  :cry:

Edited by yolo

aha ok. laknulo mi. al da znas da sam i od drugih, naizgled razumnih ljudi, cula da koru jedu nakon sto je skuvaju sa sodom bikarbonom. 

u pokojnom merkisu imali su prosle godine na odeljenju s organskom hranom limunove sa oznakom bio, i na vrecici je pisalo da kora nije za jelo. 

Osam ujutru, doručak u vukojebini, iznenađujuće prijatan ambijent, brazilska mjuza, nekakvi marijači, potpuno drugačije od mučne realnosti. Ispregovarao sam dva jaja na oko, dve panje džem, puter kafa i sok od ananasa

607c7b2f1574f52561c32ceeabf66493.jpg

81499f0d33b578bbb5b6dc1790a32232.jpg

69d69a9bf793d2cf32dcca92a2790603.jpg

Edited by Marcus Wulffings

Danas je nedelja u mojoj vukojebini na 3800 metara, seoska slava je i svi su na ulicama sa svojim ansamblima igraju i leleču. Ovo je najobilniji obrok do sada, pastrmka sa tri vrste krompira i kukuruzom i džinovskim fažoletima

79f43d6a66b2cd468a41cf63af821382.jpg

Buka po ulicama se nastavlja, u očaju i po gužvi nalazim restoran La Hosteriu i naručujem čokoladnu tortu i lemon pie. Potpuno nestvaran osećaj u vukojebini na Titikaka jezeru

c8b9e7669a4157e2a19640c81f131eb1.jpg

7d4ad33786fa30bfa46e899f24fd60c5.jpg

gulas od pilece dzige od pre neki dan,povrce(komorac,cicoka,bundeva,cluk,bluk) prelivno mulje/balzamiko marinadom i peceno u rerni

i salata kelerabica,cicoka,celer,orasi i ovciji sir,mulje,limun,so

i flan sa malinama i kakaom

Edited by ivy