Frank Pembleton Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 uz ovakvu slannnncu ide samo rakija+1 Послато тетејцем
hoffnung Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) e. jbg ja sada pijem zajecarsko hladno u staklu. ali to mi je ok jer sam imao jako dobar pileci paprikas sa noklicama, keva pravila. 2x sipao i nije moglo vise da stane. znas onaj momenat kada ne moras da peres tanjir.. sada sam podigao noge na radni sto i cirkam ovo zajecarsko ali onako gutljaj po gutljaj iz flase. edit: jel umacete crni luk u so ili papriku? Edited July 18, 2014 by hoffnung
Singer Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 edit: jel umacete crni luk u so ili papriku? :o pa kako drugačije!?!?!?!
pacey defender Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 crni hoffnunže, kako ti uspeva da umočiš crni luk u papriku? pijan si od tog zaječarskog, nema druge.
renne Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 :o pa kako drugačije!?!?!?! +1 zar može drugačije????
hoffnung Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 :o pa kako drugačije!?!?!?! +1 zar može drugačije???? uh.... dobro je. ne, ne. sve je u redu. ja umacem, ali znam da mnogi to ne rade. i pomislio sam... "vidis ti to.. ja sam bas usamljen za so i umakanje" crni hoffnunže, kako ti uspeva da umočiš crni luk u papriku? pijan si od tog zaječarskog, nema druge. pa, lako. uzmes malo cluka i prislonis na papriku i skoro da se cuje 'moc' :P
Аврам Гојић Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 uh ja bih to hard kor, pomešao bih so sa sudžuk tucanom ljutom...
renne Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 uh ja bih to hard kor, pomešao bih so sa sudžuk tucanom ljutom... o da, tako se umaču girice
Aće Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 uh ja bih to hard kor, pomešao bih so sa sudžuk tucanom ljutom... jel moze bar blaza varijanta sa morskom solju :D
Indy Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Hebla me radoznalost... htedoh da probam ovaj holandski "slani sladić" Ijao, kakav užas
Recommended Posts