July 18, 201410 yr e. jbg ja sada pijem zajecarsko hladno u staklu. ali to mi je ok jer sam imao jako dobar pileci paprikas sa noklicama, keva pravila. 2x sipao i nije moglo vise da stane. znas onaj momenat kada ne moras da peres tanjir.. sada sam podigao noge na radni sto i cirkam ovo zajecarsko ali onako gutljaj po gutljaj iz flase. edit: jel umacete crni luk u so ili papriku? Edited July 18, 201410 yr by hoffnung
July 18, 201410 yr crni hoffnunže, kako ti uspeva da umočiš crni luk u papriku? pijan si od tog zaječarskog, nema druge.
July 18, 201410 yr :o pa kako drugačije!?!?!?! +1 zar može drugačije???? uh.... dobro je. ne, ne. sve je u redu. ja umacem, ali znam da mnogi to ne rade. i pomislio sam... "vidis ti to.. ja sam bas usamljen za so i umakanje" crni hoffnunže, kako ti uspeva da umočiš crni luk u papriku? pijan si od tog zaječarskog, nema druge. pa, lako. uzmes malo cluka i prislonis na papriku i skoro da se cuje 'moc' :P
July 18, 201410 yr Author uh ja bih to hard kor, pomešao bih so sa sudžuk tucanom ljutom... o da, tako se umaču girice
July 18, 201410 yr uh ja bih to hard kor, pomešao bih so sa sudžuk tucanom ljutom... jel moze bar blaza varijanta sa morskom solju :D
July 19, 201410 yr Hebla me radoznalost... htedoh da probam ovaj holandski "slani sladić" Ijao, kakav užas