Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

dnevno svetlo koje pada, ali i dalje dnevno svetlo, za hranu najbolje, onaj obican windows program sto se otvori za editovanje fotki, photo gallery recimo, shadows malo dignute, contrast ako treba.to je to, nista vise.

hranu na prozor, to je savet. i beli tanjir, to isto pomaze:)

Edited by cmrlj

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

odlicno, pravicu. hipi i ti me inspirisale, borovnice u neslatkim jelima, moja je verzija s rukolom, pecenim orasima, fetom i maslinovim uljem. divna letnja salata.

o da... neb ja to nista spremala da nisam prvo probala u gostima..... svi ti recepti fakat izgledaju savrseno na slici....... kao recimo badem iseckan na tanke kriske u zelenoj salati + dodaci po zelji = odma su me navukli

Nalegoh na rudu pa sam uzeo 1 pakovanje Rio mare tunjevine, ove što je reklamira Kostner Kevin uz uspomamljene italijanske domaćice... 160g 1 preskuposti, ono jest ukusno al opet... :dry:

Isalatissime Messicana 160g za 270 dindži. Puno platio malo jeo.

slanina domaća, kozji sir, babura, lukac crveni mladi, hleb domaći integralni, sok od đusa

10443412_10152527351536904_3947338094868

• Author

lajk

slanina domaća, kozji sir, babura, lukac crveni mladi, hleb domaći integralni, sok od đusa

10443412_10152527351536904_3947338094868

Meni recimo ova kombinacija do jaja legne recimo u divljini na livadi ili onako ispod drveta u ladovini...

Послато тетејцем

jasta. a meni svuda, u bilo koje doba. sad ce uskoro umesto luka i babure oni krastavci kiseli sa sunca.

zaboravio si dva parcica paprike

babura ;)

pije vodu sve sem soka od đusa za moje standarde :sleep:

meni bi uz ovo ujutru legla ledena kisela (knjaz, idealno), a popodne, dabome, pivo

• Author

meni bi u bilo koje doba dana leglo pivo

uz ovakvu slannnncu ide samo rakija

Edited by aram

• Author

Jes vala i to što kažeš

uz tu slaninicu ide paradajiz