Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

aha, mozda zaledjeni stvarno mora. ja sam muku mucila s prokeljom dok sam ga kuvala i parila, uvek mi je bio bzvz.

al ovaj peceni je veoma veoma ukusan, skoro da je moje omiljeno zimsko povrce za dorucak uz jaja na oko. 

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Ja prokelj spustim pet minuta u kipuću slanu vodu, a onda ga prebacim u tiganj sa vrelim maslacem, dodam soja sos, beli luk i na kraju malo smeđeg šećera (ako stavim Heinz soja sos, preskočim šećer na kraju). :piggy:

bc10u.jpg

au jbt... :ziga:

Stavi to u spojler, nesreco, holesterol mi se utrostrucio od slike!

Now Eating - unapred zacinjena piletina. Gotova za 10 min, prste da polizes. Zivio nam drug Jamie!

image.jpg

dzejmi poceo karijeru kao borac protiv fast fuda, a onda zavrsio ko fast fud. jbmti sudbinu. 

ja jedem 300 grama borovnica i mali dukatos, jelo meseca :)

Edited by darling

Pa, ono, jeste fast food, sigurno su kokoske trcale brzo pre nego sto su ih ulovili.

Salatu od crvenog pasulja, kukuruza i borovnica. Jos idu persun, mulje, balzamiko, so i limunov sok.
Odlicno je, samo sto sam stavila previse borovnica, u srazmeri 1:1:1. Treba ih ipak biti duplo manje.

IMG_3448-537x402.jpg

Edited by belch

jajca na oke, slaninica, paradajz s fetom

prosta uživancija

slanina od mangulice, mnogo slanine od mangulice.

Nemam ja vise godine da jedem lazanje... :dry: Pogotovo vruce

3 kila super slatkog champagne grozdza po ovoj vruchini resava puno toga

bunc_zps3304c06e.jpg

danas jeo punjene paprike [babure, btw nisu bile ogromne kao sto umeju, ali velicina je bila sasvim ok] zapecene u rerni, i salatu sa krastavcima, pavlakom, biberom, blukom + ljute, pecene papricice. uh... kao zavrsnica, kuvani kukuruz..

bas je bilo fenomenale!

Salatu od crvenog pasulja, kukuruza i borovnica. Jos idu persun, mulje, balzamiko, so i limunov sok.

Odlicno je, samo sto sam stavila previse borovnica, u srazmeri 1:1:1. Treba ih ipak biti duplo manje.

odlicno, pravicu. hipi i ti me inspirisale, borovnice u neslatkim jelima, moja je verzija s rukolom, pecenim orasima, fetom i maslinovim uljem. divna letnja salata.

ftg8ix.jpg

Kako dobijes ovako lepo cisto svetlo cmrlj?