Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

2X večerao palačinke.

Gauda, feta, džem šipurak, džem jagoda... I onda sve ponovio.

Malo mi je loše, ali ne dovoljno da bih se kajao.

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Zbog one price od juce, danas sam morao da raspalim po dolmades (naravno, kupovne).

kajgana sa paprikom i sirom i slata paradajiz,krastavac,cluk,mulje ..jab ovo mogla jesti svaki dan,hiljadama godina

kajgana sa paprikom i sirom i slata paradajiz,krastavac,cluk,mulje ..jab ovo mogla jesti svaki dan,hiljadama godina

+1

o da.. priti mač ceo post :)

@Singer

Jbt, kad sve to stignes, i da jedes, i da vidis sta radi pauk, i da se posvadjas pa korumpiras klince iz komsiluka...

A jos imas i sitnu decu kuci :) ...

Edited by namenski

@Singer

Jbt, kad sve to stignes, i da jedes, i da vidis sta radi pauk, i da se posvadjas pa korumpiras klince iz komsiluka...

A jos imas i sitnu decu kuci :) ...

ništa, moraću se pritajim... zapao sam za oko ovim bezbednosnim zvaničnicima :ph34r:

ništa, moraću se pritajim... zapao sam za oko ovim bezbednosnim zvaničnicima :ph34r:

Nemoj, samo napred, mi cenimo mlade, radne, oni koji sve stignu i postignu, ovo je bre bila pohvala i 1 udivljenje.  :)  

I bez RL aluzija inace cu morati da pritiskam dugme  :P

soparnik. lu di lo. 

gde, gde? ili, ukoliko si ga sama pravila, bacni recept :-)

sama pravila. recept za soparnik je taman za dvoje. so u testu sam smanjila na pola, ne volim slano. i masline sam preskocila.

razvalila sam se.  

Edited by darling

Dakle, piletina i mexiko u kesi i cvekle, deanimalizovane da bi Indi bolje primio :D

vosk7p.jpg

294t0sn.jpg

Kesa je 1 zlo!

Послато тетејцем

Misli pozitivno, nadam se. Ja sam postala ovisnik o kesama za pečenje :)

pa nadam se i ja, al rekoh da pitam, ko zna... mozda pojacavaju delovanje HAARP-a ili tako nesto :D