wall Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 2X večerao palačinke. Gauda, feta, džem šipurak, džem jagoda... I onda sve ponovio. Malo mi je loše, ali ne dovoljno da bih se kajao.
Indy Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Zbog one price od juce, danas sam morao da raspalim po dolmades (naravno, kupovne).
ivy Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 kajgana sa paprikom i sirom i slata paradajiz,krastavac,cluk,mulje ..jab ovo mogla jesti svaki dan,hiljadama godina
Singer Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 kajgana sa paprikom i sirom i slata paradajiz,krastavac,cluk,mulje ..jab ovo mogla jesti svaki dan,hiljadama godina +1 o da.. priti mač ceo post :)
namenski Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) @Singer Jbt, kad sve to stignes, i da jedes, i da vidis sta radi pauk, i da se posvadjas pa korumpiras klince iz komsiluka... A jos imas i sitnu decu kuci :) ... Edited July 1, 2014 by namenski
Singer Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 @Singer Jbt, kad sve to stignes, i da jedes, i da vidis sta radi pauk, i da se posvadjas pa korumpiras klince iz komsiluka... A jos imas i sitnu decu kuci :) ... ništa, moraću se pritajim... zapao sam za oko ovim bezbednosnim zvaničnicima
namenski Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 ništa, moraću se pritajim... zapao sam za oko ovim bezbednosnim zvaničnicima Nemoj, samo napred, mi cenimo mlade, radne, oni koji sve stignu i postignu, ovo je bre bila pohvala i 1 udivljenje. :) I bez RL aluzija inace cu morati da pritiskam dugme :P
nezvanova Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 gde, gde? ili, ukoliko si ga sama pravila, bacni recept :-)
darling Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) sama pravila. recept za soparnik je taman za dvoje. so u testu sam smanjila na pola, ne volim slano. i masline sam preskocila. razvalila sam se. Edited July 1, 2014 by darling
Vapad Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Dakle, piletina i mexiko u kesi i cvekle, deanimalizovane da bi Indi bolje primio :D
Valk Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Misli pozitivno, nadam se. Ja sam postala ovisnik o kesama za pečenje :)
aram Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 pa nadam se i ja, al rekoh da pitam, ko zna... mozda pojacavaju delovanje HAARP-a ili tako nesto :D
Recommended Posts