Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

2X večerao palačinke.

Gauda, feta, džem šipurak, džem jagoda... I onda sve ponovio.

Malo mi je loše, ali ne dovoljno da bih se kajao.

Posted

Zbog one price od juce, danas sam morao da raspalim po dolmades (naravno, kupovne).

Posted

kajgana sa paprikom i sirom i slata paradajiz,krastavac,cluk,mulje ..jab ovo mogla jesti svaki dan,hiljadama godina

Posted

kajgana sa paprikom i sirom i slata paradajiz,krastavac,cluk,mulje ..jab ovo mogla jesti svaki dan,hiljadama godina

+1

o da.. priti mač ceo post :)

Posted (edited)

@Singer

Jbt, kad sve to stignes, i da jedes, i da vidis sta radi pauk, i da se posvadjas pa korumpiras klince iz komsiluka...

A jos imas i sitnu decu kuci :) ...

Edited by namenski
Posted

@Singer

Jbt, kad sve to stignes, i da jedes, i da vidis sta radi pauk, i da se posvadjas pa korumpiras klince iz komsiluka...

A jos imas i sitnu decu kuci :) ...

ništa, moraću se pritajim... zapao sam za oko ovim bezbednosnim zvaničnicima :ph34r:

Posted

ništa, moraću se pritajim... zapao sam za oko ovim bezbednosnim zvaničnicima :ph34r:

Nemoj, samo napred, mi cenimo mlade, radne, oni koji sve stignu i postignu, ovo je bre bila pohvala i 1 udivljenje.  :)  

I bez RL aluzija inace cu morati da pritiskam dugme  :P

Posted

gde, gde? ili, ukoliko si ga sama pravila, bacni recept :-)

Posted (edited)

sama pravila. recept za soparnik je taman za dvoje. so u testu sam smanjila na pola, ne volim slano. i masline sam preskocila.

razvalila sam se.  

Edited by darling
Posted

Dakle, piletina i mexiko u kesi i cvekle, deanimalizovane da bi Indi bolje primio :D

vosk7p.jpg

294t0sn.jpg

Posted

Kesa je 1 zlo!

Послато тетејцем

Posted

Misli pozitivno, nadam se. Ja sam postala ovisnik o kesama za pečenje :)

Posted

pa nadam se i ja, al rekoh da pitam, ko zna... mozda pojacavaju delovanje HAARP-a ili tako nesto :D