June 29, 201410 yr 2X večerao palačinke. Gauda, feta, džem šipurak, džem jagoda... I onda sve ponovio. Malo mi je loše, ali ne dovoljno da bih se kajao.
June 30, 201410 yr Zbog one price od juce, danas sam morao da raspalim po dolmades (naravno, kupovne).
July 1, 201410 yr kajgana sa paprikom i sirom i slata paradajiz,krastavac,cluk,mulje ..jab ovo mogla jesti svaki dan,hiljadama godina
July 1, 201410 yr kajgana sa paprikom i sirom i slata paradajiz,krastavac,cluk,mulje ..jab ovo mogla jesti svaki dan,hiljadama godina +1 o da.. priti mač ceo post :)
July 1, 201410 yr @Singer Jbt, kad sve to stignes, i da jedes, i da vidis sta radi pauk, i da se posvadjas pa korumpiras klince iz komsiluka... A jos imas i sitnu decu kuci :) ... Edited July 1, 201410 yr by namenski
July 1, 201410 yr @Singer Jbt, kad sve to stignes, i da jedes, i da vidis sta radi pauk, i da se posvadjas pa korumpiras klince iz komsiluka... A jos imas i sitnu decu kuci :) ... ništa, moraću se pritajim... zapao sam za oko ovim bezbednosnim zvaničnicima
July 1, 201410 yr ništa, moraću se pritajim... zapao sam za oko ovim bezbednosnim zvaničnicima Nemoj, samo napred, mi cenimo mlade, radne, oni koji sve stignu i postignu, ovo je bre bila pohvala i 1 udivljenje. :) I bez RL aluzija inace cu morati da pritiskam dugme :P
July 1, 201410 yr sama pravila. recept za soparnik je taman za dvoje. so u testu sam smanjila na pola, ne volim slano. i masline sam preskocila. razvalila sam se. Edited July 1, 201410 yr by darling
July 1, 201410 yr Dakle, piletina i mexiko u kesi i cvekle, deanimalizovane da bi Indi bolje primio :D
July 1, 201410 yr pa nadam se i ja, al rekoh da pitam, ko zna... mozda pojacavaju delovanje HAARP-a ili tako nesto :D