Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Zato ti i nisi pušač, nije bezbedno u stanu gde se stalno jede pasulj.

Posted
51 minutes ago, Klara said:

Kao znak podrške @arheolog1981 i u inat onoj prefinjenoj gospođi Tanjirogunđalu: jedan preljepi olupani BABIN pleKani tanjir :chr_sn_belle:, babini orasi i babin džemovolidžem od kajsije.

I babina ja!

MpIfJ5H.jpeg

Jao što su dobre :wub: Pusti, uzeo nove tanjire u Zara Home i ispadne mi šolja dok sam je brisao nakon pranja na dva komada i okrnjim ih :twak:

• Hvala 1
Posted

Znači, uskoro se sprema nova tura testenine za nove tanjire, yeah! 😍

Posted
7 minutes ago, arheolog1981 said:

Jao što su dobre :wub: Pusti, uzeo nove tanjire u Zara Home i ispadne mi šolja dok sam je brisao nakon pranja na dva komada i okrnjim ih :twak:

Vidi nova fotka. Jel to onaj glumac što u Aferi glumi muža jebivetra? 

Posted
10 minutes ago, Klara said:

Zato ti i nisi pušač, nije bezbedno u stanu gde se stalno jede pasulj.

Ako si zainteresovana napisaću ti kako se kuva pasulj da bi se izbegli problemi koji očigledno tebe muče kada ga kuvaš :p

Posted
2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Vidi nova fotka. Jel to onaj glumac što u Aferi glumi muža jebivetra? 

Dominic West najpoznatiji po seriji The Wire. Sad vidim da i u toj seriji glumi, da

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Klara said:

Znači, uskoro se sprema nova tura testenine za nove tanjire, yeah! 😍

To su ti sa spiralnim ornamentom koji su debitovali pre mesec dana 🤣 Njih sam jednim potezom uspeo da okrnjim oba. Al na Niko Dijevu radost ostaju u upotrebi kao jedini tanjiri 😍

Danas spremao taljatele i nisam slikao, pih 

• Wub 1
Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Ako si zainteresovana napisaću ti kako se kuva pasulj da bi se izbegli problemi koji očigledno tebe muče kada ga kuvaš :p

Bajo, mi grobarke smo i u kuvanju  bolje nego tvoj ciganski smisao za humor. :peace:

• -1 1
Posted
12 minutes ago, Nikodije said:

Kako se kuva, mene zanima

Posted

miso piletina, 48 sati marinirana
misopiletina.jpg.7fcc85ebe758fd470df091cd30c23bbb.jpg

• Wub 2
Posted
31 minutes ago, aram said:

miso piletina, 48 sati marinirana
misopiletina.jpg.7fcc85ebe758fd470df091cd30c23bbb.jpg

Mogla bih da ti pokradem ideju za karfiol. Obično ga skuvam dotle da ostane čitav (do 10 min) a ona propržim umočenog u jaje. Međutim, sad si mi dao ideje za varijacije. Možda recimo, umočim karfiol u sos od pečuraka u kome je takođe i brašno 🤓

• +1 1
Posted

Do skoro je bila neka posast za karfiolom, za popizdit. Cijeli karfiol pecen u rerni, sto generalno nije grozno ali daleko od odlicno. A kad su poceli da prodaju "steak" od karfiola bio sam spreman da upotrijebim nasilje protiv tog nasilja. Malo dramatizujem za comedic effect ali da je i picilo po zivcima, jeste. Karfiol jeste super zdrav ali brte, steak? Fuck off.

• Haha 1
Posted

Ja ga volim, i to od malena, za ne poverovati.

Brokoli sam volela jedno vreme, verovatno prisilno, dok su mi deca bila bebe, pa sam im pravila mix kašice od b.i teletine, i to je bilo super. Posle je opet otišao u zaborav :sad:

Posted

Sad su brasike u sezoni i jedem ih sve; karfiol, kupus, brokoli, sprouts... ali ne mogu reci da volim. Tolerisem jer su najzdravije povrce koje je dostupno skoro uvijek i jeftino. Brussel sprouts su nastale u paklu, izmislio ih je neko ko mrzi covjecanstvo i svaki oblik uzivanja u hrani.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, Svemir Zeka said:

Mogla bih da ti pokradem ideju za karfiol. Obično ga skuvam dotle da ostane čitav (do 10 min) a ona propržim umočenog u jaje. Međutim, sad si mi dao ideje za varijacije. Možda recimo, umočim karfiol u sos od pečuraka u kome je takođe i brašno 🤓

Odlicno je ovo, ja sam taj kuvani pa proprzeni (bez jaaj( karfiol dodavala i u paste, odlicno je bilo. Npr spageti, karfiol, one borove semenke isto malo proprzene, neki sir narendan, dal sam jos nesto stavljala, elem cmok kombinacija.

• Vojvodo,serdare 1