x500 Posted April 30 Posted April 30 (edited) @Sandradjer nisam ja pravio, ali sam jeo - zapecene makatone sa besamel sosom i raznim povrcem, ukljucujuci i zelenu sparglu to mu dodje kao blizak rod od musake @Ras mislim da je vreme za svadbarski kupus Edited April 30 by x500 4 1
Sandradjer Posted April 30 Posted April 30 2 hours ago, Ras said: Što bi svi sad, svako za sebe kuvao kupus? Zar nije lakše da svratimo, kad se već lomataš? Zaista je logicno . Ima jos specijaliteta na ovoj temi (nor. originalne bolonjeze, karbonare itd.) Ovaj moj danasnji kupus se na pola tanjira pretvara u svadbarski, magija 1
Ras Posted April 30 Posted April 30 Just now, Sandradjer said: Ovaj moj danasnji kupus se na pola tanjira pretvara u svadbarski, magija Nek je sa srećom! 2
banatjanin Posted May 1 Posted May 1 Prvomajski roštilj raport: - ćevapi iz Morave ostali sočni, ravnomerni, vrh - pravio gurmansku sam, ukusna, ali za zeru preslana zbog domaće pančete. Jbg - vrat sedam jezika govori, mek i sočan - Jokićeve sveže svinjske kobasice najbolje na svetu, top topova - sveža slanina klasa za sebe, Banat rules - špargle iz Sefkerina hrskave, sveže i ukusne, samo puter i krupna so na njima - ubo sam makedonski paradajz ko letnji - ladan Ginis samo klizi - sviraju prvi albumi Buzzcocks, The Jam, New York Dolls i Stiff Little Fingers - našao zavetrinu, žar i žica kao da sam iz Pirota Realno, ocena : 9,5 / 10 4 4
aram Posted May 1 Posted May 1 1 hour ago, banatjanin said: - ladan Ginis samo kliiiizi a na zemlju pada nooooććć 1
banatjanin Posted May 1 Posted May 1 (edited) 3 hours ago, aram said: a na zemlju pada nooooććć Što me podseti na davnu stvar koju neobično volim TV moroni - Pada noć Edited May 1 by banatjanin 1
Stela Posted May 4 Posted May 4 Najedoh se tresanja u zavicaju. Danas one sto mogu da dohvatim sa zemlje, sutra se valja na drvo popeti. Odlicne su, nisu muljave i preslatke, nego taman. 1 2 1
Sandradjer Posted May 9 Posted May 9 (edited) Jaja od japanske prepelice, ovo mora da drzi do sutra ujutru. Jabuku za uzinu i rintaj. Nema vremena za jelo vise Spoiler Mozda svemir zeka skuva jednu kafu, ruke joj se pozlatile Edited May 9 by Sandradjer 6 1
Ras Posted May 9 Posted May 9 (edited) Mislio sam da ne mogu da ti lajkujem post zbog OCD: osim sira, sve u parnom broju komada. Kako je jedna @Sandradjer, ipak lajk! Edited May 9 by Ras 1
Sandradjer Posted May 9 Posted May 9 Izvoli sira i leba, to je neparno Spoiler Nisam ni primetila da je sve parno
Nikodije Posted May 9 Posted May 9 ja bih ovakaav dorucak mogao da jedem svakog dana, a uglavnom i jedem svakog dana 1
Recommended Posts