April 30, 20241 yr @Sandradjer nisam ja pravio, ali sam jeo - zapecene makatone sa besamel sosom i raznim povrcem, ukljucujuci i zelenu sparglu to mu dodje kao blizak rod od musake @Ras mislim da je vreme za svadbarski kupus Edited April 30, 20241 yr by x500
April 30, 20241 yr 2 hours ago, Ras said: Što bi svi sad, svako za sebe kuvao kupus? Zar nije lakše da svratimo, kad se već lomataš? Zaista je logicno . Ima jos specijaliteta na ovoj temi (nor. originalne bolonjeze, karbonare itd.) Ovaj moj danasnji kupus se na pola tanjira pretvara u svadbarski, magija
April 30, 20241 yr Just now, Sandradjer said: Ovaj moj danasnji kupus se na pola tanjira pretvara u svadbarski, magija Nek je sa srećom!
May 1, 20241 yr Prvomajski roštilj raport: - ćevapi iz Morave ostali sočni, ravnomerni, vrh - pravio gurmansku sam, ukusna, ali za zeru preslana zbog domaće pančete. Jbg - vrat sedam jezika govori, mek i sočan - Jokićeve sveže svinjske kobasice najbolje na svetu, top topova - sveža slanina klasa za sebe, Banat rules - špargle iz Sefkerina hrskave, sveže i ukusne, samo puter i krupna so na njima - ubo sam makedonski paradajz ko letnji - ladan Ginis samo klizi - sviraju prvi albumi Buzzcocks, The Jam, New York Dolls i Stiff Little Fingers - našao zavetrinu, žar i žica kao da sam iz Pirota Realno, ocena : 9,5 / 10
May 1, 20241 yr 3 hours ago, aram said: a na zemlju pada nooooććć Što me podseti na davnu stvar koju neobično volim TV moroni - Pada noć Edited May 1, 20241 yr by banatjanin
May 4, 20241 yr Najedoh se tresanja u zavicaju. Danas one sto mogu da dohvatim sa zemlje, sutra se valja na drvo popeti. Odlicne su, nisu muljave i preslatke, nego taman.
May 9, 20241 yr Jaja od japanske prepelice, ovo mora da drzi do sutra ujutru. Jabuku za uzinu i rintaj. Nema vremena za jelo vise Spoiler Mozda svemir zeka skuva jednu kafu, ruke joj se pozlatile Edited May 9, 20241 yr by Sandradjer
May 9, 20241 yr Mislio sam da ne mogu da ti lajkujem post zbog OCD: osim sira, sve u parnom broju komada. Kako je jedna @Sandradjer, ipak lajk! Edited May 9, 20241 yr by Ras