Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

za ovo bi te sad sapleo na ledu.... :doofywave:

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

On 22. 1. 2024. at 17:55, dùda said:

brateeee, ako možete da verujete da je kuvana slanina naprosto slatka, onda verujte, ako ne, šta da vam radim

sto ne bismo verovali? nema puno stvari sladjih od slanine. :D

upravo pojo frikassee koji sam pravio sa svinjskim fileom kupljenim, kako sam naknadno ustanovio pregledajući račune iz supermarketa, pre 11 dana. ako se prestavim noćas sve sam vas volEo. :byecry:

Spoiler

lažem, nisam, samo poneke

:byecry:

• Popular Post

embed?resid=30485E1F704BB219!30042&authk

Juvarlakia - čorba sa knedlama od mesa i pirinča, začinjeno mirođijom, zgusnuto limunom, žumancima i skrobom.

Bujabez, skuvan po PS-u, poslužen uz krutone premazane ruij sosom, ručno mućenim. Temeljac za bujabez je mogao da ima više ribe, ali jbg, na pijaci ima šta ima. Ušli brancin, orada, mol, škarpinica, par lignji i malo dagnji.

Dotukli se izvrsnom međimurskom gibanicom.

big mek, veliki pomfrit, 2 kečapa + pita od jabuka kao kruna omiljenoj zabavi - obilazak gvožđarskih i elektro radnji u tržnom centru zmaj.

• Popular Post

foto-no-exif-4.jpg

29 minutes ago, JakeBlues said:

foto-no-exif-4.jpg

Izgleda ukusno bas bas :)

siJWoUe.jpg

pizza con ajo y perejil 

20240129-173624.jpg

Kompot od dunja

uRI1OQ8.jpg

artičoke i riblje veknice. i pomfrit, tražilo dete.
arti%C4%8Doke-riblje-veknice.jpg

10 minutes ago, aram said:

artičoke i riblje veknice. i pomfrit, tražilo dete.
arti%C4%8Doke-riblje-veknice.jpg

kako pravis riblje veknice?

Edited by morgana

4 minutes ago, morgana said:

kako pravis riblje veknice?

ovako nekako: samleo u food procesoru kilo repova lososa (to se našlo, može i bilo koja druga riba, što jeftinija to bolje, najbolje neka rečna ali ne mora). 5 komada tosta natopio mlekom, dodao 2 jajeta, samlevenu ribu, jedno 50 grama putera, peršun, vlasac, biber, beli luk, so, dve šake narendanog čedar sira i prezlu, prezlu, prezlu dok nisam postigao gustinu da može da se oblikuje. napravio par ovih veknica pa ih turio u podmazanu vatrostalnu činiju i u rernu na 200 dok nije postiglo unutrašnju temperaturu od 65°C, a to je bilo za 45 minuta u ovom slučaju.