Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

vidim jutros odmrznuta krmenadla u komadu. šta ću, uvaljam je u špecije i zaboravim poklopljenu na tiho. bio sa klincima i psom kod zubara, vrnuo se, taman da stavim krompir da se kuva, zvoni fon. drugarovom ćaletu sahrana za sat vremena. isključim. 

45 minuta kasnije nosim barjak u povorci. antireligiozan kakav sam podneo sam to stoički, ali imam potražiti pomoć da izbegnem da se nalazim u takvim glupim situacijama. 

stavio krompir da se kuva u ljusci, meso zapeko i voala. 

IMG-20230410-171308-01.jpg

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

y4maCsuapMIBIaiYyvkYE3x7uHmm5LWjBuSkjwyT

Pile pečeno sa limunom i ruzmarinom, krompir i za salatu grašak, začinjen nanom i matovilec.

C4A37D10-B527-4AF9-B990-8901861373EC.thumb.jpeg.db760da5da58d22194bd50c3dbb8d472.jpeg8ABA8305-A72D-47FD-B5C6-35DFC56B5524.thumb.jpeg.abe36bd6a024b8664a69d79d110780cb.jpeg

Žena ispunjava želje klincima, prvi put pravila suši. Princu se nije svidela riba, pa je za njega i veganske srolala.

Ja sam spremio karfiol, bademi i salsa verde preko.

Ostalo salse verde od juče, pa sam u njenu čast ispekao juneće džige. Fenomenalan kombo.

Edited by maheem

svaki povod za ribu je dobar. fileti crnog bakalara preliveni limunizovanim puterom na zelenišu

seelachs-limun-puter.jpg

IMG-20230415-150730-01.jpg

Sta ti je ovo? Izgleda sjajno :)

mladi krompir i juneća rozbratna. 

specijalno za one što živi nisutm dok ne vide šta sam večerao i ručao - ojakhuri i tarator salata

ojakhuri.jpg

Ručak beli čorbiljak (nije uslikan), medaljoni od sv. bifteka, onako na brzinu, latkes, sos od jabuka sa karameliziranim lukom i kisela pavlaka. Posle Pavlova sa limun kremom. 

web.jpg

web2.jpg

mmmm, latkes! a i ove jabuke izgledaju opako!

puter kom je istekao rok u januaru. skinuo zuto, pojeo belo, malo je izmenjen ukus al ide.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Moze neka ideja za veceru. Dolazi mi jedan decko spanac/katalonac (16 godina) na veceru i da ga ispitam malo matematiku :)

Hocu nesto sa sparglama da spremim. Pomozie mi, samo da se lako i brzo sprema :). Vecera je za sutra vece ponedeljak 

Edited by Sandradjer

Bele ili zelene?