March 30, 20232 yr samo lou level zadovoljština. nekakva pogača s belim lukom (lažna reklama), puter, famis bečka, neki treš dimljeni sir i kupovni kis krastavci. i jeftino vino iz uvoza. sad pravim zlati pijace. Edited March 30, 20232 yr by nisam ja
March 30, 20232 yr 8 minutes ago, nisam ja said: zlata je psić, a pijace su bite size sendvići. Mislila sam neko zasladjenje. Izvini. Danas nista ne razumem
March 30, 20232 yr Narendao sam kupus, muski ga iscedio, sjedinio s dva jajeta i ranije przenim clukom, zacinio biberom i posolio, napravio pljosnate mini pljeskavice od toga, uvaljao u prezle i przio na laganoj vatri, po pet minuta svaku stranu. Sa strane stoji cinija sa grckim jogurtom i sitno seckanim rotkvicama i idiupersunom za umakanje. Nisam slikao, jer su se raspadale pljeske prilikom okretanja, izgleda da nisam bas muski iscedio kupus, svejedno bilo je ukusno. :grok: Edited March 30, 20232 yr by Lancia
April 1, 20232 yr Cufte od divlje svinje u paradajz sosu.U Svecke ce uskoro biti kao u Texasu,izadjes ispred kuce i drmnes svinju tandzarom.
April 2, 20232 yr On 30. 3. 2023. at 23:04, Lancia said: Narendao sam kupus, muski ga iscedio, sjedinio s dva jajeta i ranije przenim clukom, zacinio biberom i posolio, napravio pljosnate mini pljeskavice od toga, uvaljao u prezle i przio na laganoj vatri, po pet minuta svaku stranu. Sa strane stoji cinija sa grckim jogurtom i sitno seckanim rotkvicama i idiupersunom za umakanje. Nisam slikao, jer su se raspadale pljeske prilikom okretanja, izgleda da nisam bas muski iscedio kupus, svejedno bilo je ukusno. :grok: Требало је да додаш мало брашна или неку кашику презле да упију вишак воде из купуса.
April 10, 20232 yr Flamingo, najukusnija riba sa rostilja u Becu. Turci to naprave jednostavno a bas ukusno cak i ovima sto ne vole ribu. Edited April 10, 20232 yr by bags