Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Saznala sam i sta je djubek.

Divno izgleda :)

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

paelja pak nije mogla da se zavrsi na livadi zbog vetra pa sam sokarat zavrsio na sporetu. ispalo ke bombasticno al pobednik danasnje gozbe je juneca dziga sa rostilja u kombu sa smokvama i dzemom. dzizs mojzes! ostatak rostilja klasika - bataci i krilca pobedili ostalu klasiku. pivo, 4 roses i henesi. zivot je lep sa drugarima.

Odmah iza džige i pzdajza!

@Ras

e moj ti, ova mlađarija ne zna da je  kombinacija džiga i paradajz bila treća na listi tema za svađu na tri strane, odmah posle senfa i pitanja da li se krompir za krompirušu renda ili secka

Bar @aram zna!

Svakako je napisano iz namere da se evociraju uspomene, a ne da se započne sukob :)

9 minutes ago, mammy two shoes said:

@Ras

e moj ti, ova mlađarija ne zna da je  kombinacija džiga i paradajz bila treća na listi tema za svađu na tri strane, odmah posle senfa i pitanja da li se krompir za krompirušu renda ili secka

pravda za majonez od minut :mad:

A ima i da li se meso i luk za sarmu dinstaju ili ne :D 

Sve to treba u jednu temu!

Ne pada mi na pamet prigodan naziv.

i da li je šlag-pavlaka jeres na Vasinoj torti :lolol:

Potaž od bundeve, hokaido čini mi se, kupovni al brutalan, krompir i cluk u rerni, izblansirao prokelj pa pridodao ekipi u rerni, jagnjeći stejkić s blukom i maslacem :piggy:

Gde su fotke, došao sam da gledam fotke :dry:

98BE7710-FC9E-4993-9DD7-E850BB74E388.jpeg.80d70d7c606a92004b0be7973da409a2.jpeg8F2E2CB6-AAE3-4333-8D5D-0CCF92E09656.jpeg.bf3db06c2aa2f2cfa99d53f452e72290.jpeg

Gledaj @Nikodije zdrava hrana

IMG20230330145456.jpg