maheem Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 paelja pak nije mogla da se zavrsi na livadi zbog vetra pa sam sokarat zavrsio na sporetu. ispalo ke bombasticno al pobednik danasnje gozbe je juneca dziga sa rostilja u kombu sa smokvama i dzemom. dzizs mojzes! ostatak rostilja klasika - bataci i krilca pobedili ostalu klasiku. pivo, 4 roses i henesi. zivot je lep sa drugarima. 5
mammy two shoes Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 @Ras e moj ti, ova mlađarija ne zna da je kombinacija džiga i paradajz bila treća na listi tema za svađu na tri strane, odmah posle senfa i pitanja da li se krompir za krompirušu renda ili secka 5
Ras Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Bar @aram zna! Svakako je napisano iz namere da se evociraju uspomene, a ne da se započne sukob 2
duda Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 9 minutes ago, mammy two shoes said: @Ras e moj ti, ova mlađarija ne zna da je kombinacija džiga i paradajz bila treća na listi tema za svađu na tri strane, odmah posle senfa i pitanja da li se krompir za krompirušu renda ili secka pravda za majonez od minut 1 1
aram Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 A ima i da li se meso i luk za sarmu dinstaju ili ne 1 1
Ras Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Sve to treba u jednu temu! Ne pada mi na pamet prigodan naziv.
maheem Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 Potaž od bundeve, hokaido čini mi se, kupovni al brutalan, krompir i cluk u rerni, izblansirao prokelj pa pridodao ekipi u rerni, jagnjeći stejkić s blukom i maslacem 2
Recommended Posts