renne Posted December 22, 2022 Author Posted December 22, 2022 1 hour ago, munze said: proslavljas dan armije? a šta drugo 2
hansolo Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 ... nisam slikala, pojela već ali moja omiljena kombinacija. Meso od prvo skuvane kolenice pa zapečene u rerni da dobije koricu, latkes od krompira, sos od jabuka i mileram sa belim lukom i vlašcem. Uf, teže dišem ali vredi. Latkes su zakon. 2
aram Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 3 minutes ago, gospa buba said: знам бре али гледају те са очима Sa očima iznad svakog zla osim toga, to su šare na repu, da plaše proždrljivce
Popular Post centrifuga Posted December 25, 2022 Popular Post Posted December 25, 2022 Juče se (opet) urnisali kod Gruzijaca. To je na onoj nedavnoj world listi kujni sigurno među prve 3 za mene 9 3
gospa buba Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 jel to ona kafana nadunavu u zemunu?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
renne Posted December 25, 2022 Author Posted December 25, 2022 3 minutes ago, gospa buba said: jel to ona kafana nadunavu u zemunu? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto mislim da je to nešto u kanadama 2
centrifuga Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Od gore pa nadole: Ođakuri - goveđa rebra i restovan krompir sa orasima Kinkali - knedle punjene goveđim supom sa komadićima svinjetine Hačapuri - to valjda svi znaju - njihov tradicionalni hleb sa sirom. Ovaj je neki spešl edišn chef's signature sa pečurkama koje se ne vide od sira Salata - klasik pradajz, luk, krastavci ali i pavlaka i orasi Saokari - rolnice od patlidzana punjene sirom, krastavčićima, narom i orasima Nije uslikana - piletina u sosu od belog luka i (za promenu) oraha
centrifuga Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 11 minutes ago, gospa buba said: jel to ona kafana nadunavu u zemunu? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto reko Renne
gospa buba Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 17 minutes ago, centrifuga said: reko Renne a sad sam videla da si ti
Recommended Posts