December 25, 20222 yr ... nisam slikala, pojela već ali moja omiljena kombinacija. Meso od prvo skuvane kolenice pa zapečene u rerni da dobije koricu, latkes od krompira, sos od jabuka i mileram sa belim lukom i vlašcem. Uf, teže dišem ali vredi. Latkes su zakon.
December 25, 20222 yr 3 minutes ago, gospa buba said: знам бре али гледају те са очима Sa očima iznad svakog zla osim toga, to su šare na repu, da plaše proždrljivce
December 25, 20222 yr Popular Post Juče se (opet) urnisali kod Gruzijaca. To je na onoj nedavnoj world listi kujni sigurno među prve 3 za mene
December 25, 20222 yr Author 3 minutes ago, gospa buba said: jel to ona kafana nadunavu u zemunu? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto mislim da je to nešto u kanadama
December 25, 20222 yr Od gore pa nadole: Ođakuri - goveđa rebra i restovan krompir sa orasima Kinkali - knedle punjene goveđim supom sa komadićima svinjetine Hačapuri - to valjda svi znaju - njihov tradicionalni hleb sa sirom. Ovaj je neki spešl edišn chef's signature sa pečurkama koje se ne vide od sira Salata - klasik pradajz, luk, krastavci ali i pavlaka i orasi Saokari - rolnice od patlidzana punjene sirom, krastavčićima, narom i orasima Nije uslikana - piletina u sosu od belog luka i (za promenu) oraha
December 25, 20222 yr 11 minutes ago, gospa buba said: jel to ona kafana nadunavu u zemunu? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto reko Renne