Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Author

viš da piše 200g, kao pakovanje margarina

3 minutes ago, gospa buba said:

ili je taj lebac mali ili je ta pashteta ogromna :unsure:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

:lolol: pola standardnog tost parceta, posle dve vecere da ne preteram.

y4mWEqxVv5GlknUDO3BEqEwQJ-Y27qH3oRo3NonMy4mIGkvbiQbG_urIrFnN7e0NMAiT6ePU8av8s-ES

Čorba od luka, roštilj od Pribojca (pri čemu su kobasice dobre, ćevapi odlični, a ostalo neloše), mešana salata, mamine cepkane paprike koje su ove godine ljute i koje smo dodatno začinili belim lukom, "kraljevački" kajmak (sasvim korektan), pečeni celer, patlidžan i šampinjoni.

• Author

20221211_175556.jpg

• Popular Post

Patlidžani punjeni orasima, urme rolovane u slannnnicu

patlid%C5%BEani.jpg

y4mxR9S-2KPkq8gfmhiE-op9dPEf_gIAM7K3fi1h

sardine, zelena salata, masline, mladi luk, kapari, čili p, m ulje, so, biber, limun

• Author

20221214_192318.jpg

Prve pihtije ove sezone. Pogrešno procenio - kupio samo sebi za probu al žena pola smazala pa sam morao da nadomestim hladnim tuna stejkom od prekjuče. I on se maltene u pihtije pretvorio :wub:

• Popular Post

y4m8jZyfeNdrcBQCpZZoqSAhv3DeAnlug8F5QQp-

y4mlNWYvQLtw96DWM-uvPhqvHVWDyIw45fUJUYaw

Čorba od karfiola.

Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada sam poslednji put takav pazario - pun mlečni ukus, ma spektakl! Nadam se da ću sledeće nedelje naići na istog prodavca.

Pečene paprike (peršun, b luk, m ulje, so, limun) - paprike koje su bile izvor moje frustracije danas: izgledale su super na pijaci, krupne, crvene, mesnate, ali ih nakon pečenja nikako nisam uspevao da oljuštim a da se ne raspadaju.

Pečeni šampinjoni sa začinskim biljem i sveži paradjaz - odustao od pečenja, da bih imao i nešto sveže kao protivtežu.

Edited by Ras

• Author

20221218_190601.jpg

tarhana čorbica sa halumi sirom i kiparskim ćufticama
tarhana.jpg

• Author

20221220_182547.jpg

Juneća džigerica i šampinjoni u nekom kao sosu, za salatu rendana rotkva.

20221221-155205.jpg

Edited by igoraki

• Author

20221222_114358.jpg