renne Posted December 10, 2022 Author Posted December 10, 2022 viš da piše 200g, kao pakovanje margarina 1
maheem Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 3 minutes ago, gospa buba said: ili je taj lebac mali ili je ta pashteta ogromna sent from bash mnogo dobar novi bubamoto pola standardnog tost parceta, posle dve vecere da ne preteram.
Ras Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Čorba od luka, roštilj od Pribojca (pri čemu su kobasice dobre, ćevapi odlični, a ostalo neloše), mešana salata, mamine cepkane paprike koje su ove godine ljute i koje smo dodatno začinili belim lukom, "kraljevački" kajmak (sasvim korektan), pečeni celer, patlidžan i šampinjoni. 7 1
Popular Post aram Posted December 12, 2022 Popular Post Posted December 12, 2022 Patlidžani punjeni orasima, urme rolovane u slannnnicu 10 3
Ras Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 sardine, zelena salata, masline, mladi luk, kapari, čili p, m ulje, so, biber, limun 5 2
maheem Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Prve pihtije ove sezone. Pogrešno procenio - kupio samo sebi za probu al žena pola smazala pa sam morao da nadomestim hladnim tuna stejkom od prekjuče. I on se maltene u pihtije pretvorio 1
Popular Post Ras Posted December 18, 2022 Popular Post Posted December 18, 2022 (edited) Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada sam poslednji put takav pazario - pun mlečni ukus, ma spektakl! Nadam se da ću sledeće nedelje naići na istog prodavca. Pečene paprike (peršun, b luk, m ulje, so, limun) - paprike koje su bile izvor moje frustracije danas: izgledale su super na pijaci, krupne, crvene, mesnate, ali ih nakon pečenja nikako nisam uspevao da oljuštim a da se ne raspadaju. Pečeni šampinjoni sa začinskim biljem i sveži paradjaz - odustao od pečenja, da bih imao i nešto sveže kao protivtežu. Edited December 18, 2022 by Ras 14 5
aram Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 tarhana čorbica sa halumi sirom i kiparskim ćufticama 7
igoraki Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 (edited) Juneća džigerica i šampinjoni u nekom kao sosu, za salatu rendana rotkva. Edited December 21, 2022 by igoraki 3
Recommended Posts