munze Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 malo si calabrcnuo izmedju rucka i vecere? 1
Popular Post Haralampije Posted September 30, 2021 Popular Post Posted September 30, 2021 Buhtle, djem odsljiva 10 2
beyoncé Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 (edited) opet tantuni, pa kajmaktm sladoled sa "alvom" od pistaca (pre pasta od pistaca nego alva kakvu znam, sa nesto malo sladoleda u kutijici) Edited October 2, 2021 by beyoncé 7 2
banatjanin Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 pošto sam solo na gajbi, danas nije bilo nedeljnog ručka, inače obaveznog, već sam sebi zgotovio na brzinu šta mi je došlo pod ruku. trećina pakovanja talijanskih makarončića, četiri poveća čena bluka na listiće, pa proprženi na maslinovom ulju, fini sveži spanać sotiran da uvene, kockica putera, puuuno sad istucanog teličeri bibera, cvet soli i na tiganju prepečene (više otopljene) šnite kamambera koji se divno dezintegrisao na makaronama praveći gusti, aromatični sos. još jedan špric maslinovog i prebio sam se ko mačak. 6
Haralampije Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Juneci gulas sa bukovacama, kako pecurki nikad dosta nastrugao sam malo crnog istarskog tartufa odgori plus parmedzan, odo sad da odaberem neko belo 7 1
decak Kejt Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 jao koliko je Frikomov smrznuti kesten pire postao nejestiva smesa mokrog kartona, lošeg pasulja i previše šećera, užas 2
Filozof manijak Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Pasulj tuđeg neba ne nadima kao naš 1 1
maheem Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Bakalar na dalmatinski. Tast spremao i donija a nije mu slava Sumnjiv mi je. Elem, močao sam u nedogled. Skontao sam da nam je pas alav na mene. 3 2
maheem Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 (edited) To je bilo popodne. Sad me neko uzbuđenje ufatilo, pašče trčalo 6km uz bajk, pukla nam guma na najmanjem biciklu, srećom nije svima jer smo svi vadili trnje babinog zuba iz točkova, malog u sediste, bicikl na rame pa u servis. Kažu petak, subota, junior tužnih ušiju i očiju me gleda, u trećem kažu biće gotovo sutra. Trk kući, Back to the Future II, u 9PM klinčadija u krevetu, otvara se vino, feta, sušene masline i tegla inćuna kupljena letos. Pašče se budi na miris, stoji ispod stola tužnog pogleda, posle 5 minuta odustaje al traži kosku ili svinjsku nogicu kojih je nestašica, srce mi se cepa. Tokom serviranja kapiram da ovo nisu fileti inćuma već srdele sa koskom, otvaram drugu teglu za dragu sa filetima a ja lagano tranžiram ove i kontam za alavu guzicu su ovi bolji - zahtevaju i malo obigravanja sa nožem i viljuškom pa se sporije trpa u ždrelo. Pašče grize iz očaja igračku mravojeda koji skiči i zagušuje naše mljackanje pomalo kvari romantiku al jbga kad nema svinjskih nogica po radnjama. Edited October 6, 2021 by maheem 4
morgana Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 On 5.10.2021. at 19:29, decak Kejt said: jao koliko je Frikomov smrznuti kesten pire postao nejestiva smesa mokrog kartona, lošeg pasulja i previše šećera, užas otkad je premia u svoj kesten pire dodala aromu ruma, kupujem univerov, nije najbolji ali ne znam sta bih drugo, a da ne moram da narucujem. prosle godine sam od neke firme za snabdjevanje restorana kupila limnku od 800 g nezasladjenog i onako bas banalizovanog dok se ne doradi u kucnoj radinosti, cini mi se da je to najbolja opcija ali se sa troskom dostave ispostavila dosta skupom 2
morgana Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 26 minutes ago, maheem said: To je bilo popodne. Sad me neko uzbuđenje ufatilo, pašče trčalo 6km uz bajk, pukla nam guma na najmanjem biciklu, srećom nije svima jer smo svi vadili trnje babinog zuba iz točkova, malog u sediste, bicikl na rame pa u servis. Kažu petak, subota, junior tužnih ušiju i očiju me gleda, u trećem kažu biće gotovo sutra. Trk kući, Back to the Future II, u 9PM klinčadija u krevetu, otvara se vino, feta, sušene masline i tegla inćuna kupljena letos. Pašče se budi na miris, stoji ispod stola tužnog pogleda, posle 5 minuta odustaje al traži kosku ili svinjsku nogicu kojih je nestašica, srce mi se cepa. Tokom serviranja kapiram da ovo nisu fileti inćuma već srdele sa koskom, otvaram drugu teglu za dragu sa filetima a ja lagano tranžiram ove i kontam za alavu guzicu su ovi bolji - zahtevaju i malo obigravanja sa nožem i viljuškom pa se sporije trpa u ždrelo. Pašče grize iz očaja igračku mravojeda koji skiči i zagušuje naše mljackanje pomalo kvari romantiku al jbga kad nema svinjskih nogica po radnjama. gdje si ih uzeo, obozavam slane srdele? osamdesetih su se na primorju prodavale u limenkama, povecim, milina, s malo luka ili bez icega omiljeni obrok. mada obozavam i usoljene suve ukljeve, uh. ne znam kako sam zaboravila da ih donesem iz h novog.
Skyhighatrist Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 50 minutes ago, maheem said: zahtevaju i malo obigravanja sa nožem i viljuškom Kost se najbrže vadi palcem, al' je bedak što dok uđeš u fazon, gotova teglica Ja sam doneo dve kantice od po kilo iz Bakra, menjam se za kajmak, obično me na granici gledaju kao luđaka
Recommended Posts