May 19, 20213 yr 9 minutes ago, gospa buba said: mene ne pominjite, ja sam gladna. sent from bubamoto moze recept?¿
May 19, 20213 yr moze recept?¿ne moze. to je spektakularna minimalistichka kuhinja sent from bubamoto
May 19, 20213 yr 33 minutes ago, Skyhighatrist said: Rennea ste, pretpostavljam, oterali, 'bo vas Klačar... Mi odavde, gotovo sam siguran da ne.
May 19, 20213 yr 30 minutes ago, Skyhighatrist said: Rennea ste, pretpostavljam, oterali, 'bo vas Klačar... pa ako pogledaš otkad ga nema, to mu dođe to. pre toga oteraše i haralampija, rezwalker se sam oterao, dabović, gazza... banatjanin navrati kvartalno i to je to.
May 19, 20213 yr 1 hour ago, aram said: pa ako pogledaš otkad ga nema, to mu dođe to. pre toga oteraše i haralampija, rezwalker se sam oterao, dabović, gazza... banatjanin navrati kvartalno i to je to. A zato znaci Buba gladuje
May 19, 20213 yr 3 minutes ago, Lancia said: A zato znaci Buba gladuje ne preteruj, znash otkad se buba muchi
May 19, 20213 yr Just now, gospa buba said: ne preteruj, znash otkad se buba muchi Sta ja znam, sve koji puno i dobro jedu, pojeo je mrak
May 20, 20213 yr Cane dodji pa kuvaj[emoji23][emoji23][emoji23][emoji182]@hexy Al si mi ufitiljila od kad nema Canetove kuhinje [emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk