May 14, 20213 yr "Kuhanje" posle dve nedelje gotovih i polugotovih jela. A kod kuće su jeli mlukac iz bašče Život je lep. Edited May 14, 20213 yr by maheem
May 15, 20213 yr Popular Post Tek sada jela prvi put danas, cc, a dok sam spremila spargle (kratko blansirane, pa tostirane na gril tiganju, preko limun i so), pa jaja (sa par kapi ulja od tartufa, da se malo duvam), pa nabolju salatu u univerzumu (paradajz i mluk) [emoji43] dobro nisam pojela i stolnjak. Volim te jednostavne stvari, recimo kad umocim sparglu u zumance.... pff
May 15, 20213 yr 5 minutes ago, aram said: malo se mezi opet... Znaci brate, vaznija ti je publika na fejsbuku
May 15, 20213 yr 7 minutes ago, Lancia said: Znaci brate, vaznija ti je publika na fejsbuku mojne da si tužan, vas više volim, al' tehnološki mi lakše prvo tamo
May 15, 20213 yr Author 1 hour ago, Frank Pembleton said: Klačare ti li si? .... Shiit has hit the fan! ti zaboravio da je zabranjeno otkrivati rl
May 19, 20213 yr Sta je ovo boga nam poljubim, niko ništa ne kuva i ne jede ČETIRI dana već!!!!![emoji33][emoji33][emoji33]Nit roštilja [emoji54]