nisam ja Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 da ne bi one kvačice mislio bih da na tebe referiše. 2
beyoncé Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 11 minutes ago, nisam ja said: da ne bi one kvačice mislio bih da na tebe referiše. kad bolje razmislim, ipak mi je potreban. da pravi društvo mesožderki. plus, imaš glavne sastojke za salatu u jednoj saksiji https://www.wellplated.com/spinach-strawberry-salad/
aram Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 On 10.5.2021. at 22:51, Jumanji said: Mirza Ghasemi od patlidžana, paradajza, jaja, bluka i kurkume Pratim i podižem za Borani Esfenaj (dobro, i malo džige isprepadane na vrelom ulju) 7
nezvanova Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 kako taj spanac spremas? skuvas, pa dodas preprzen cluk sa zacinima i sve to proprzis skupa sa seckanim orasima, ohladis i dodas jogurt? od zacina beli luk u granulama i sta jos?
beyoncé Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 On 10.5.2021. at 22:51, Jumanji said: uh, ovo tako dobro izgleda! nažalost, usuđujem se priznati da mi je jedino gore od džige i paradajza zajedno, kombo jaja i paradajz u bilo kom obliku
cmrlj Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 On 11.5.2021. at 16:17, Ras said: Rižoto sa jagodama. je li cemu?
Jumanji Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Pratim i podižem za Borani Esfenaj (dobro, i malo džige isprepadane na vrelom ulju) Nemam fotku :( a samo sam jos jedno persijsko, ono pravo jelo pravila, ako ne racunam razne varijacije cuftica od jagnjetine, povrca, tahinije i sl. Abgoosht, varivo sa jagnjetinom i leblebijama [emoji7]Volim bliskoistocnu kuhinju, ali nisam joj dovoljno vremena jos uvek posvetila. 2
Jumanji Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 uh, ovo tako dobro izgleda! nažalost, usuđujem se priznati da mi je jedino gore od džige i paradajza zajedno, kombo jaja i paradajz [emoji3] u bilo kom obliku I AM SHOCKEDPazi kad dva jela sa paradajzom najvise volim, dzigu i jaja. Sezona paradajza nije pocela dok se ne overe sa jajima, totalno druga dimenzija ukusa [emoji41] 1
Ras Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 (edited) 52 minutes ago, cmrlj said: je li cemu? Aroma jagoda prema očekivanjima, ali dominantni ukus ipak više kiseo, nego sladak. Teško da bi išlo bez vina i putera. Dodao sam malo parmezana tokom pripreme. Našao sam i jedan video (YT) u kojem dodaju popriličnu količinu maskarpone sira. Nisam još siguran sa kojim začinima kombinovati? Juče sam dodao malo sveže nane i koristio sam mešavinu raznobojnog bibera, umesto crnog. Probao sam serviranje i sa balzamiko sirćetom, ali mi se to nije dopalo - dodatno naglašava kiselost. Edited May 12, 2021 by Ras
cmrlj Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 (edited) hvala, lepo mi je izgledalo kad sam gledala, al me nije privlacilo da kuvam, nisam mislila da ce biti dobro i ne volim kad ukus prave tako sto zaliju balzamiko kremu, cest slucaj u nasim restoranima. s maskarponeom bi moglo biti bolje, jagode i slag odlicno idu, ali cemu to kad je sparoge rizoto s maskarponeom vec vrhunski. Edited May 13, 2021 by cmrlj
Jumanji Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Sa pecenom paprikom, ml.lukom i kozijim sirom. Lepsa i socnija danas nego juce. 7
Frank Pembleton Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Sa pecenom paprikom, ml.lukom i kozijim sirom. Lepsa i socnija danas nego juce.To je to...Kad "odvugne"... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts