November 29, 20204 yr Pojeli smo: potaž od luka, njoke od bundeve (na puteru i sa žalfijom), jagnjeće kotlete, salatu, a nakon toga i kesten pire. Žalfije danima nije bilo u par maksija u okolini i pre neki dan sam zamolio ženu na pijaci da, ukoliko se seti ponese u nedelju. Danas sam išao po meso, svratio do nje i - ponela je!
November 29, 20204 yr Ima i ona fora koja vazi za svo zacinsko bilje: kad imas viska stavis u kalup za led, dolijes vode i zaledis. Kad ti zatreba izvadis kockicu-dve i skoro da nema razlike Edited November 29, 20204 yr by Haralampije
November 29, 20204 yr Treba imati te zacine uvek u saksijicama, u najgorem slucaju u zamrzivacu, znam kako je to kada ih nema bas onda kada su ti preko potrebni, a jedino mesto gde uvek mogu da se kupe razni svezi je Metro, bar da ja znam.
December 1, 20204 yr Jablanovača je jebeno dobra pečurka, ukus i struktura su vrhunski. Stoglavka je smeće al sam sam kriv što mi je uopšte palo na pamet da je kupim, bilo je očigledno po njenom izgledu. Malo vrganja i šampinjona pride, pun najveći tiganj krompira da bi ispalo knap.
December 1, 20204 yr 11 minutes ago, maheem said: Jablanovača je jebeno dobra pečurka, ukus i struktura su vrhunski. Stoglavka je smeće al sam sam kriv što mi je uopšte palo na pamet da je kupim, bilo je očigledno po njenom izgledu. Malo vrganja i šampinjona pride, pun najveći tiganj krompira da bi ispalo knap. pecurke standard al ovi krompiri ti izgledaju carski.
December 1, 20204 yr 53 minutes ago, renne said: Jedva dočekah eto, daš mu vlast a on odma počne da kinjitm
December 1, 20204 yr odavno me ovde nije bilo, a nije da ne kuvam jagnjeći but, pa onda povrće sa pirinčem udinstano i zapečeno u masnoći od mesa meso, em je sa planine, em je masno, nema ništa bez masnog mesa