Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

• Author

Goveđa
446e85e8f3878e16facdfa3faf054282.jpg

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

izazivaj :dry:

sent from bubamoto

• Author

tradicionalni ćevapi iz travnika subotom

20201121_183258.jpg

Bajra :cry:

Baš smo danas komentarisali dok smo jeli roštilj kako je naš ćevap kao viršla. Inače svaka preporuka za mesare Agropapuk ako imate u blizini, već nekoliko puta uzimali meso za roštilj, kap vode nije izašla iz njega. 

• Author
3 minutes ago, čekmeže said:

Bajra :cry:

:ziga:

znaš znanje

On 18.11.2020. at 14:48, renne said:

Pasulj sa kolenicom
7a3e4f97e01d2e6e86612ea05b0fe0cf.jpg

Uuu. Da, došlo je vreme za ovakve stvari. Mora pod hitno da se napravi.

Uvek je vreme za takve stvari:)

Rezultat:

y4mlyute2hKBcix-41rSHsRN5BqizGXw8FUSdlhc

Cveklu sam isekao na prstenove, razmestio po papiru za pečenje, zalio sa malo ulja, začinio solju i sa malo šećera i ispekao da omekne.

Pripremu rižota započeo sa crvenim lukom, crvenom paprikom i čilijem, pa dodao i malo belog luka. So i biber.

Pečenu cveklu iseckao na kocikce, začinio blago sa balzamiko sirćetom i kimom, dodao u rižoto, kuvao još malo da se sjedini i finiširao po PS sa kockicama putera. Kasnije na tanjiru dodao i malo parmezana.

Malo ulja koje je ostalo na papiru od pečenja cvekle iskoristio da začinim rukolu i mini paradajze, uz još malo limuna.

Simfonija ukusa - slatkasto i pikantno.

Za šlagvort da iskoristim ideju koja stoji iza onog serijala Gordona Remzija- to što sam siromašan ne može me sprečiti da jedem kao kralj!

• Author

K'o dukat
13cf52d39e95863d9425e3f758f6fbca.jpg

IMG-20201122-164037.jpg

U prokelju sam uživao danas a meso i krompir su toliko sramotni da mogu komotno na Kod babe Chohano

20201122_164734.thumb.jpg.58e9da93c026f14cf07c2b84a7268e27.jpg

meni prokelj bio usamljen na listi hrane koju ne volim.

mislimbda sam ga kod keve i tašte samo jeo. i imao je neki težak, gorak ukus i bio mushy. 

i naletim ma neki tekst kao nemojte prekuvati prokelj. i eto uzeh ga za test i samo ključala voda na 5 minuta, posle dresing od mulja, limuna i soli. super jem osvažavajuće mini glavičice kupusa 😀 bluk nisam jer sam  čenove dinstao sa mesom i i u pire sam dodao pržene listiće. meso jebiga. od svkarea ne moš bog zna šta sočinit. 

IMG-20201122-171153.jpg

auh, bundevara finish. 

sunce ti poljubim, jesen nikad nije bila ovako ukusna. 

38 minutes ago, nisam ja said:

meni prokelj bio usamljen na listi hrane koju ne volim.

mislimbda sam ga kod keve i tašte samo jeo. i imao je neki težak, gorak ukus i bio mushy. 

i naletim ma neki tekst kao nemojte prekuvati prokelj. i eto uzeh ga za test i samo ključala voda na 5 minuta, posle dresing od mulja, limuna i soli. super jem osvažavajuće mini glavičice kupusa 😀 bluk nisam jer sam  čenove dinstao sa mesom i i u pire sam dodao pržene listiće. meso jebiga. od svkarea ne moš bog zna šta sočinit. 

Ja ga kuvam 2-3 minuta oa onda u vrelom tiganju još toliko. Posle pomešam sa pečenim pinjolima ili indijskim orahom, beli luk u prahu, grožđice i balzamiko :piggy: