March 1, 20205 yr 1 hour ago, ivy said: @banatjanin koliko dugo se peku u rerni na 200c? oko 2,5 sata
March 1, 20205 yr 2 hours ago, ivy said: @banatjanin koliko dugo se peku u rerni na 200c? i pretpostavljam da ovo moze i sa zamrznutim? imam 1 kesu u zamrzivacu al me mrzi da se bakcem pa je samo prebacujem na dno..a trebala bi se potrositi.. Desetak minuta, ali stavi u vrelu rernu. Pustiće malo tečnosti, kad to ispari, još 2-3 min.
March 1, 20205 yr Nisam stigla ni da uslikam ogladnela do pola tri: Bečka, latke, ljutkast sos od jabuke, mileram. Nije baš košer ali brat, bratu trebalo jedno pola sata za komplet ručak (ako imaš supu od juče). Ostale latke i sos od jabuka pa da ilustrujem Edited March 1, 20205 yr by hansolo pic.
March 1, 20205 yr Takođe pohodio Šicka, ali išao po jagnjetinu, ispekao uz krompir i uz caciki u slast pojeli.
March 1, 20205 yr Biftek, taljatele sa sosom od vrganja, za balavicu krompir sa slandžom iz rerne. Red red vaaaaajn
March 1, 20205 yr 1 hour ago, gospa buba said: kinezi dzona kenedija kod pumpe. ubivaju za sve pare Moro sam da proverim da nisam na Wuhan topiku
March 1, 20205 yr [emoji38]ol:eto koko sam ja samo jedna zena slobodoumna -_-nije mi palo na pamet. imal dje i migranti da kuvaju sent from bubamoto
March 7, 20205 yr Kineska ljuto-kisela supa. Malopre bilo now cooking, sad je now eating... Činija na kojoj piše "Pasta" - jer smo tako u mogućnosti