Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Au kakav ses™ na kornerima, na 3-2 uzimao rejs do 7,9 i kombinovao sa over 2 gola.

Holandjani bogovi :Hail:

Posted

ja iz zajebancije igro gg3+ i hendikep 0:1 X :D 

Posted

Ja nisam znao sta cu pa sam vezao X-2 Oranje i X-X Grke.

Posted

Ja bio na bazenu do malopre i zateg'o sad drugi set na onog Novikova od sinoc po kvoti 3.7, gubi ubedljivo u prvom i oni na osnovu toga prave kvote i za drugi a to je uglavnom pogresno. Hiljadarka otisla, prvi ce servirati, videcemo kakav mi je filing. Za 290 odigrah i mec po 8.80, toliko sam imao sice u dzepu :D

Posted

Uzeo oko 350€ na ovom divljaku.

Zasluzio si da tebi uputim poslednji pozdrav iz Brazila :wub:

Posted

Pojebao covek drugi set rutinski, mada je iskoristio tek petu set loptu ili tako nesto, a u trecem je gubio 0:3 i 1:4 uz dva brejka zaostatka, a onda uzeo pet vezanih gemova i cao zdravo dovidjenja. 

Cestitke ne prihvatam, samo kesh na racun se priznaje. Saljem broj u privatnoj poruci, dosta je bilo zajebancije.

Posted

Ja nisam znao sta cu pa sam vezao X-2 Oranje i X-X Grke.

:fantom:

Posted

Da se pohvalim sa najvecom pogodjenom kvotom :)

Holland v Mexico – Giovani Dos Santos, Holland to win @ 51.00

Ulog je bio citavih 1 evro na WH.

Bile su 4 ovakve ponude za Holland to win sa meksickim igracima da prvi daju gol @51.00 i 4 ponude Mexico to win sa holandjanima da daju prvi gol @101.00 pa reko da probam za sicu. Utakmicu zbog obaveza nisam ni gledao.

Posted

Lopez @1,70

Combo @1,90

Safarova

Čilić

Lopez-Isner 10+ prvi set

Posted

Fudbal 1/2, MLB 2/4. Prosao glavni fudbalski, uz dosta srece. MLB solidno, no mogao je proci jos jedan fiks.

Fudbal

France-Nigeria 1

Germany-Algeria H1(-1.5)

France-Nigeria1X&2+

Germany-Algeria 1X&2+

Ne volim hendikepe, no cist fix na Germany je bio premali. Probao ovu 1X i 2+ kombinaciju u Meridianu, cisto da ispratim drugarov predlog.

Kvote, 1.52, 1.87, 1.86.

Tenis

Dimitrov fix

Kvitova fix

Murray H1(-1.5)

Djokovic fix

Isner 10+ 1. set

Wawrinka 10+ 1.set

Llodra/Mahut fix

Bopanna/Qureshi fix

Cilic fix

Bryan/Bryan fix

A. Radwanska fix

Izmudrovah samo jedan ozbiljan tiket. Drugi je vec zajebancija, sa ovolikim brojem parova. Kvote, 1.56, 5.06.

MLB

Washington-Colorado 1 (Zimmermann-Flande)

Chicago White Sox-LA Angels 2 (Noesi-Richards)

Baltimore-Texas >8.5 (Jimenez-Saunders)

San Diego-Cincinnati <7.5 (Hahn-Latos)

Sjajni Zimmermann za Nationalse. Protiv Colorada je, 4-0, 1.42 ERA. Nadam se da imati dovoljnu podrsku.

Noesi, 0-1, 7.65 ERA, protiv Angelsa. Sezona, 2-4, 4.18 ERA. Richards, 0-0, 7.50 ERA, protiv White Soxa. Do sada, 8-2, 2.76 ERA. Trenutna forma, Noesi(0-1, 4.08 ERA), Richards(2-0, 1.40 ERA). Angelsi igraju dobro. White Soxi dobili seriju u Torontu, no pitanje je, koliko ce moci protiv Richardsa.

Jimenez i dalje bez pobede kod kuce, 0-6, 6.28 ERA. Saunders ima savrsen skor, protiv Oriolesa, 7-0, 3.98 ERA. Jimenez nepouzdan, Saunders u losoj formi(ERA preko 7), mislim da vredi probati over.

Latos je bivsi clan Padresa. Protiv njih je, 0-0, 1.38 ERA. Forma startera, Hahn(3-0, 0.95 ERA), Latos(1-0, 2.89 ERA).

Kvote, 2.48, 1.69. Izbezobrazili se ovi u Meridianu. Danas sam dobio bas male kvote za poene.

Posted

Cujem da su poslovnice planetwin365 nikle kao pecurke u Bg. Najjaca kladza!