zoki Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Hvala.. ;)Video sam juče izjavu Advokata da ih boli patka za LE a ukrajinci se ne zezaju, uvek igraju jako po grupama.. :)
Zli Gli Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jes da se ne kladim skoro uopste na fudbal vise ali za Zokija jedan
Miljenko Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Juce odigrah za manju kintu i naravno bio sam u plusu. <_<Danas opet oprezno:HokejMagnitogorsk 6+Traktor w1Avangard w2Dynamo w1Innsbruck 6+Dornbirner 6+NBASan Antonio 2Oklahoma dop>194.5LA Lakers h2(+4.5)Prebacivacki:Traktor w1Avangard w2Dynamo w1Innsbruck 6+Dornbirner 6+San Antonio 2
Moća Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Miljenko zadnjih dana upoređujem kvote u Mocartu i Areni i mnogo je bolja Arena.
Lucky Jim Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Miljenko zadnjih dana upoređujem kvote u Mocartu i Areni i mnogo je bolja Arena.Mozzart ima najgore kvote vec godinama, ali imaju neke pogodnosti (online kladjenje) i dobru reklamu pa su navukli mnoge ljude. Od kladionica koje su mi u blizini Soccer i Arena su daleko najjaci sa kvotama (narocito Soccer) Edited November 23, 2012 by Lucky Jim
MiddleClass Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ima li taj Soccer u BG? Dajte ljudi koja kladza iz BG ima najbolje kvote?
Miljenko Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Soccer za fix nije nešto. Za golove obično imaju bolesno dobre kvote.Ima ih sigurno u BG.Drugar je kvotar za NFL u Areni. Redovno daje najpovoljnije hendikepe i kvote bez hendikepa.Zadnja 2-3 kola retko koji favorit probije hendikep, 9.5 npr., pa ga kritikujem da me navlači na tanak led.
MiddleClass Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Meridijan je gori od Mocarta. Kakav je Atlantik?
Moća Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Soccer za fix nije nešto. Za golove obično imaju bolesno dobre kvote.Ima ih sigurno u BG.Drugar je kvotar za NFL u Areni. Redovno daje najpovoljnije hendikepe i kvote bez hendikepa.Zadnja 2-3 kola retko koji favorit probije hendikep, 9.5 npr., pa ga kritikujem da me navlači na tanak led.Verovatno je isti drugar ako nemaju više kvotara.
Nesh Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Sad sastavih jedan tiket sa mojim ludostima. Kvote u Mozzartu i Socceru: Cini mi se da obicno nije ovolika razlika, ali ovog puta preterase. Videcemo kad budem uplatio da li ce ovih 71.55 ostati.
Feindouno Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mozzart ima najgore kvote vec godinama, ali imaju neke pogodnosti (online kladjenje) i dobru reklamu pa su navukli mnoge ljude. Od kladionica koje su mi u blizini Soccer i Arena su daleko najjaci sa kvotama (narocito Soccer)Njihova jedina pogodnost je bila sporost kad treba da se smanji kvota/blokira mec pa si nekad mogao da im uzmes pare.Sad su se valjda otvorili za Betradar pa prate internet i smanjuju skoro u roku od odmah sto ih cini prilicno beskorisnima.UZ to su i cigani nevidjeni pa i kad imaju u ponudi nesto sto na internetu nema nece da prime skoro nista.
Miljenko Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Mene je u Mozzartu uvek nerviralo što moram da naznačim da igram meč bez hendikepa.Arena je jedno vreme imala 4 kvotara. Onda ih je Miki horoskop napustio. Peda radi NFL i još po nešto.
Feindouno Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Stavio 50 ojra na Dinamo Bukurest 1 i 0-3 @ 2.2Ako to prodje igracu neki vikend sistem za sve pare sa favoritima poput pomenutog Uniteda i sl.
werbatim Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Meridijan je gori od Mocarta. Kakav je Atlantik?Imas i u Atlantiku online kladjenje, pa mozes da proveris. desava se da imaju bolje kvote od bilo koga, ali i da imaju najize nevezano za igru.
Recommended Posts