Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Como Milan GG

Bayern Panathinaikos 2

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Fudbal 1/1, uz jedan neresen ishod (3+ kvota). NHL 0/2, praceno jednim kilavim dablom (4+ kvota). Hokej 0/1. NBA ne uspevam da uklopim. Evroliga nista bolje. Fudbal je bio korektan, recimo, mada je i ponuda bila tanka. Ovaj kup Holandije sam mogao iskoristiti neuporedivo bolje. NHL mocno stagnira. Jos je mesecni bilans u plusu, no sada je to nesto preko 10 uloga, a imamo jos pola meseca. U februaru nam sledi poduza pauza (19 dana cak), i eto prilike da se igraci raspucaju nakon ZOI. Evropski hokej nista bolji, no tu vec imamo dosta liga za analizirati, odnosno skroz razlicite stilove igre. Kosarka tek ne ide, mada je to slucaj vec neko vreme. Mora bolje od ovoga, da li ce se to ostvariti u praksi, ostaje da se vidi.

Fudbal

Club Brugge-La Louviere 3+

Sporting-Casa Pia tim1 2+

Werder-Eintracht Frankfurt 3+

PSG-Lille tim1 2+

Pisa-Atalanta 2+

Monaco-Lorient 3+

Fortuna Dusseldorf-Arminia Bielefeld 3+

Eintrach Braunschweig-Magdeburg 3+

Club Brugge-La Louviere P1+

Sporting-Casa Pia 2P1+

Monaco-Lorient 2P1+

PSG-Lille 2P1+

Werder-Eintracht Frankfurt P1+

Kvote 1.98, 2.26, 2.01, 2.86 i 2.66.

Tu su i iksevi na svim mecevima jacih liga (Spanija, Italija, Nemacka 1 i 2 i tome slicno), mada ima dosta favorit-autsajder duela, te procenat nece biti neki. Golovi sire takodje, iako je dosta tesko naci neki mec preko 5 pogodaka.

NHL

Detroit-San Jose 5+ (OT&SO)

Carolina-Florida 5+ (OT&SO)

St. Louis-Tampa 4+

Colorado-Nashville 5+ (OT&SO)

LA Kings-Anaheim 4+

Kvota 2.32.

U NHL sektoru su 5+ kvote prilicno niske, pa je tesko igrati dablove, eventualno treblove (sto sam mozda trebao probati veceras). Sira igra je vec klasika, manje verovatni parovi na 6+, ostalo 7+.

Hokej

Innsbruck-Graz 5+ (OT&SO)

Pustertal-Linz 5+ (OT&SO)

Zug-Ajoie 5+ (OT&SO)

Sonderjyske-Esbjerg 5+ (OT&SO)

Frederikshavn-Aalborg 5+ (OT&SO)

Roedovre-Herlev 5+ (OT&SO)

Spisska Nova Ves-Nitra 5+ (OT&SO)

Michalovce-Presov 5+ (OT&SO)

Liptovsky Mikulas-Banks Bystrica 5+ (OT&SO)

Slovan Bratislava-Zilina 5+ (OT&SO)

sve 5+ (OT&SO), RB Munich, Ingolstadt, Iserlohn

sve 5+ (OT&SO), Bremerhaven, Augsburg, Nurnberg

Kvote 1.56, 1.55, 1.89, 1.67, 1.66, 1.87 i 1.89.

Solidan broj glavnih tiketa i jos veci broj sirih (6+/7+, golovi po trecinama).

Tenis

Andreeva-Meoko H1(+1.5 setova)

Jovic-Cucciaretto H1(+1.5 setova)

Baez-Mensik H2(+1.5 setova)

Kvota 1.63.

Zagrevanje pred AO. Zavrsnica pojedinih turnira, te nisam imao na raspolaganju veci broj meceva. Kada krene AO, probacu da odvojim tikete na ATP i WTA.

NBA tiket, Cleveland P>113.5, Toronto P>104.5, Brooklyn P>109.5, Houston P< 105.5. Kvota 10.79.

Mozda je bolje da krenem sa igrom sa poluvremenima, Dosta puta sam padao zbog malog broja poena u zavrsnoj cetvrtini.

• Author

Fudbal 4/5, iksevi su dosli na 2/9, Werder je dosao 6+, a tu je i 3+ kombo (obe kvote 3+ na neresenim mecevima, 9+ kvota za 6+, te 9+ za siru kombinaciju odnosno kombo). NHL 1/1, kao i 2P2+ tiket (5+ kvota). Hokej 2/7, uz jedan dabl kod Nemaca (2+ kvota). Tenis 0/1. Fudbal se uklopio veoma dobro, nakon slabog starta na mecevima Nemacke 2. Glavni tiketi veoma dobri, lep kombo tiket, iksevi tu negde, uz jedan 6+ mec. NHL sam mogao probati i malo hrabrije, iako je i ovo bilo dovoljno za prekid lose serije. Evropski hokej zato prilicno slab. Tiketi sa jacom uplatom ne bi bili toliki problem, da od sirih nije doslo skoro nista. Tenis pomalo neocekivano pada na najvecem favoritu (i to mi je trebao samo jedan set moje igracice). NBA corak, mada se bar odlucih da veceras probam poluvremena. Koliko sam se ispromasivao na hokeju, dobro je da sam zavrsio oko nule (dobar plus na fudbalu, 8 uloga).

Fudbal

Royale Union-Mechelen 2+

Westerlo-Cercle Brugge 3+

Waregem-Genk 3+

Rio Ave-Benfica 2+

Young Boys-Lausanne 3+

Galatasaray-Gaziantep 3+

Real Madrid-Levante 3+

Betis-Villarreal 2+

Fortuna Sittard-PSV 3+

Ajax-Go Ahead Eagles 3+

Zwolle-AZ 3+

Excelsior-Telstar 3+

Breda-NEC 2+

Cagliari-Juventus tim2 1+

Udinese-Inter 2+

Napoli-Sassuolo 2+

Hoffenheim-Leverkusen 3+

Leipzig-Bayern 3+

Wolfsburg-Heidenheim 3+

Dortmund-St. Pauli 3+

Koln-Mainz 2+

Hamburger-Monchengladbach 2+

Lens-Auxerre 2+

Angers-Marseille 2+

Man Utd-Man City 3+

Chelsea-Brentford 2+

Liverpool-Burnley 3+

Nottingham Forest-Arsenal tim2 1+

Leeds-Fulham 2+

Tottenham-West Ham 3+

P1+ tiket, Man Utd, Real Madrid, Leverkusen, Bayern, PSV, Galatasaray

2P1+ tiket, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Villarreal, Dortmund, Inter, Napoli, Genk, Royale Union, Westerlo, Ajax, Young Boys, Benfica

Kvote 1.87, 2.09, 2.12, 1.61, 2.13, 2.57, 1.42, 1.64, 2.04, 2.88, 1.58, 1.55, 1.82, 1.89, 2.23, 3.31 i 11.57.

Bogat program danas, te probah dosta toga u osnovnom delu, gomilu sirih tiketa sa golovima, i naravno ikseve (sve jace lige su pokrivene (mislim da Holandiju nisam dirao).

NHL

sve 5+, Buffalo, Philadelphia

sve 5+, Calgary, Utah

sve 5+, Pittsburgh, Montreal

sve 5+, Carolina, Toronto

sve 5+, Washington, Boston

sve 5+, Edmonton, Vegas

Kvote 1.76, 2.02, 1.65, 1.92, 1.88 i 1.74.

Tu su i standardne sire 6+/7+ kombinacije i golovi po trecinama.

Primer sireg tiketa, sve 7+ (OT&SO), Pittsburgh, Montreal. Kvota 3.51.

NBA

Dallas-Utah P>115.5

Atlanta-Boston P>116.5

Detroit-Indiana P>107.5

Golden State-Charlotte P>110.5

Portland-LA Lakers P>113.5

San Antonio-Minnesota P>108.5

Denver-Washington P>116.5

Miami-Oklahoma P>111.5

NY Knicks-Phoenix P>113.5

Kvote 2.82, 2.76, 2.80 i 4.71.

Nova NBA varijanti, uz siri tiket na nesto visim granicama.

NFL

Denver-Buffalo >41.5

Seattle-San Francisco >41.5

Kvota 2.46.

Za playoff ne volim da igram previse, no da ispratim ako vec gledam.

Siri tiket, Denver P>25.5, Seattle P>19.5. Kvota 4.00.

Tenis

Moutet uzima set

Cerundolo uzima set

Zverev 1

Fucsovics uzima set

Norrie dobija bar set

Tiafoe uzima set

Kostyuk 2

Sakkari uzima set

Alexandrova uzima set

Svitolina uzima set

Vondrousova uzima set

Kudemertova uzima set

Kecmanovic 9+ 1.set

Jacquet 9+ 1.set

Comesana 9+ 1.set

Svajda 9+ 1.set

Faria >37.5

Alcaraz <28.5

Putintseva >20.5

Yastremska >20.5

Blinkova >20.5

Kvote 2.23, 1.76, 5.35 i 5.18.

Prvi dani turnira su mi najbitniji, posto se tesko nesto hvata kada ostane malo meceva u ponudi.

Hokejaski tiket, Innsbruck 4+, Villach 4+, Storhamar 4+, Narvik 4+, Nidaros 4+, Vaalerenga 5+ (OT&SO), Spartak Moscow 3+, Lokomotiv Yaroslavl 3+, Farjestds 4+, Linkopings 3+, HV71 3+, Skelleftea 3+, Ajoie 5+ (OT&SO), Kloten 4+. Kvota 5.74.

Nisu mi se nikako dopali jucerasnji rezultati, pa sam danas odigrao samo 2 sira tiketa (prilicno je neverovatno da moze doci onoliko utakmica ispod 5 golova).

• Author

Tradicionalno me prvi mec iznervira.rolleyes Ljudi nakrcaju tolike pare u timove i odigraju 0-0 poluvreme. City ocajan. Ja bih rano centrirao na Halanda u svakom napadu. I naravno, vreme je za tu promenu ofsajd pravila, koja se razvlaci vec par godina.

Automatski će i kvote na golove biti niže

• Author

Nisu mi preterani problem nize kvote, no bas 3 ponistena gola na istoj utakmici sigurno ubijaju draz za igrom. I to je mec koji sam gledao. Ako pratim nesto na livescoru iili necem slicnom, poradujem se sto je pao gol i posle par minuta usledi ispravka, smor.

Ima promena odluke i na hokeju, no to ne utice toliko kao na fudbalu. Na kosarci tek nema uticaja, osim ako bas nije zadnji napad na utakmici.

• Author

Uzasni golovi danas na fudbalu. Inter i Napoli po 1-0, Galata 1-1, Cercle Brugge 2-0 poluvreme i onda nista, Nemci katastrofalni osim Bayerna (i donekle Dortmunda), Real samo 2-0, Lens 1-0, PL nista preko 3 komada (a i to je retko gde bilo). Tesko je vise i da se setim sta sve nije doslo.

Ikseve sam igrao na 23 para i za sada su dosla samo 4, no kvote su 6+ (Liverpool), te 4+ (Arsenal i Wolfsburg), te 3+ kod Leverkusena, pa bilans nije daleko od nule.

NHL je krenuo dobro, no tesko ce nadoknaditi ovo sa fudbala. Tja, pretpostavio sam da ovih 25+ uloga u plusu, na mesecnom nivou na fudbalu, nece izaci na dobro. Najnezgodniji sport za igru, posebno nakon VAR uvodjenja. Hokej umem da izmasim, no bar nema ovog smarackog ponistavanja golova toliko cesto.

Edited by Miljenko

• Author

Na kraju na fudbalu glavni tiketi 3/17 (Juventus nije uspeo da postigne gol recimo). Morace 3 para ili vise na nekim nizim kvotama/granicama, posto ni ovi totalni favoriti ne mogu u 3+. Ne igra svako u Evropi, svasta. Iksevi 4/23, moglo je bolje no sa 18 uloga dobitka nije prelose. Marseille i NEC dodjose 7+, a ja odigrao 5+/6+, retard. Treba svuda da pokusavam sa 6+/7+, pa sta uleti, Na Holandjanima je 7+ bio izmedju 15 i 20, no na Francuzima bar izmedju 25 i 30.

NHL, NFL i NBA otvorise fino. Videcemo dalje.

Iksevi moraju sutra doci bolje, Spanija recimo. Osasuna-Oviedo 3-2 je neverovatna stvar na primer. Za golove vec ne znam sta bih rekao..

• Author

Fudbal 3/17, iksevi 4/23, Marseille i NEC dodjose po 5+/6+, Bayern 6+ (nereseni ishodi su sa kvotama 6+, 4+, 4+, 3+; golovi 5+/11+, 3+/10+, 4+). NHL 6/6, uz 3 dabla, 6+ kombo, 2P2+ tiket i tiket timskih golova (dablovi su sa 2+, 3+ i 4+ kvotama, kombo 19+, 2P2+ tiket 80+ kvota, timski golovi, 97+ kvota). NBA 2/4. NFL 1/1, praceno sirim tiketom sa poluvremenima (kvota oko 4). Tenis 0/3 (mada je jedan tiket malopre prosao, kada je Norrie poravnao na 2-2, no racunacu ga u sutrasnjem bilansu). Fudbal je bio katastroficno los. Tu pre svega mislim na osnovne 2+/3+ igre. Posebno nerviraju utakmice sa 2 gola u prvom poluvremenu i nista do kraja. Iksevi nisu bili idealni, no posto su kvote bile vise nije strasno (propustih Galatasaray, a Holandjane ne znam sto nisam probao). NHL zato perfektan. Jedini bas sumnjiv par sam preskocio. Sve ostalo je doslo bar 5+, 11/13 na 6+. Golovi po trecinama se posrecise; 2+ komada u drugoj trecini su dosli na svim mecevima osim pomenute sumnjive utakmice, no tesko mi je bilo da naredjam bas 12 parova (i ova kvota oko 80 je vise nego dobra). NBA korektan, mozda sam konacno nasao igru. NFL sjajan. Tenis nije otvoren lepo, mada i jedan prolaz nije losa stvar. Na fudbalu je mesecni plus sa 25+ uloga, pao juce na 4-5 uloga, no u NHL delu sam imao visak od cak 103 uloga (119 uloga u plusu na nivou januara).

Fudbal

Feyenoord-Sparta Rotterdam 3+

Stuttgart-Union Berlin 2+

Real Sociedad-Barcelona 3+

sve 2+, Freiburg, Bologna, Roma

A. Madrid-Alaves tim1 1+

Vitoria Guimaraes-Porto tim2 1+

Milan-Lecce 2+

Basel-Sion 3+

Wolves-Newcastle 2+

Aston Villa-Everton tim1 1+

sve 2+, Heracles, Heerenveen, Volendam

Strasbourg-Metz 3+

Rennais-Le Havre 2+

Lyon-Brest 2+

P1+ tiket, Barcelona, Milan, Strasbourg, Feyenoord, Basel

2P1+ tiket, Newcastle, Aston Villa, A. Madrid, Freiburg, Bologna, Roma, Rennais, Lyon, Porto, Heracles

Kvote 2.39, 2.32, 1.65, 2.22, 1.80, 2.53, 3.45 i 8.84.

Dosta slabija ponuda danas. Malo smanjih broj glavnih tiketa. Ikseve sam ponovo odigrao u svim jacim ligama (i Holandiji pride).

NHL

sve 5+ (OT&SO), Dallas, Detroit, Edmonton

Kvota 1.83.

Malo meceva za igru, te sam ih svuda igrao spojeno.

NBA

Memphis-Orlando P>116.5

Chicago-Brooklyn P>111.5

Houston-New Orleans P>115.5

Denver-Charlotte P>110.5

Sacramento-Portland P>114.5

LA Lakers-Toronto P>106.5

Kvote 2.67, 2.77 i 2.71.

Nastavljamo u NBA delu na isti nacin; solidan pocetak nocas.

NFL

New England-Houston >36.5

Chicago-LA Rams >44.5

Kvota 2.37.

Spojih oba danasnja para, a i siri tiket je slicno odigran.

Siri NFL tiket, New England P>20.5, Chicago P>23.5. Kvota 3.77.

Tenis

Aliassime uzima bar dva seta

Medvedev 1

Thompson uzima bar dva seta

Paul 1

Rublev uzima bar dva seta

Davidovich Fokina 2

Munar uzima bar dva seta

Djokovic 2

Bondar uzima set

Frech uzima set

Navarro uzima set

Kessler uzima set

Gauff 1

Pegula 1

Anisimova 2

Badosa 2

Swiatek 2

Andreeva 2

Halys >40

Giron >37.5

Marozsan >40

Kenin >21

Marcinko >19.5

Osorno >20.5

Hon >20.5

Selekhmeteva >20.5

Kvote 2.46, 2.18, 5.93 i 15.78.

Traljav prvi dan, mada je i taj jedan prolaz korektan. Mozda trebam gemove igrati za polovinu uplate fiksa, nisam pametan.

Hokejaski tiket, Herlev 5+ (OT&SO), Banska Bystrica 5+ (OT&SO), Liptovsky Mikulas 5+ (OT&SO), Zvolen 4+, Nitra 5+ (OT&SO), Eisbaren 5+ (OT&SO), Ingolstadt 5+ (OT&SO), RB Munich 4+, Kolner 4+, Straubing 4+. Kvota 5.92.

Edited by Miljenko

Jebeni Arteta a taman sam imao solidan povez i tri dobitka u 10 dana

image.png

• Author

Lep tiket, steta. Ja uvek zaboravim da probam fiks; osim ovih ikseva u singlu. Moram sastaviti jedan u CL terminu utorak/sreda.

• Author

Fudbal 4/8, Feyenoord je dosao 6+/7+, a tu je i 5 neresenih meceva, 5/20 ukupno (5+/11+ kvote za golove, 2+, 3+ i tri 4+ kvote za neresene). NHL 1/1. NBA 2/3. NFL 0/1. Tenis 2/4 (uz jos jedan dobitni tiket koji ostavih za sutrasnju isplatu; cekao se Djokovic). Fudbal ponovo kilavo, iako dosta bolje u odnosu na subotu. Dok ne dodje skoro svuda bar 3+, to nisu nikakvi rezultati. Nereseni ishodi nisu bili toliko korisni tokom ovog vikenda, no nisu previse ni odmogli. Golovi su slabasni, no bar glavni tiketi prodjose neuporedivo bolje u odnosu na subotu. NHL donosi prolaz glavne kombinacije, mada sam pogresio i odigrao sve sa produzetkom, te je kvota bila nesto niza. NBA ponovo pristojan; da je Denver dosao P> pucao bih i na siri tiket (60+ kvota). NFL pada na drugom paru, gde sam ocekivao laganih 50+ poena. Tenis da kazem korektan, mada cu morati malcice rangirati uplatu. Nisam dosao do pokrica, no nakon onakve subote ne mogu da se bunim previse.

Fudbal

sve 3+, Brighton, Besiktas

Ajax II-Roda 3+

Utrecht II-PSV II 4+

sve 2+, Cremonese, Lazio

Ajax II-Roda P1+

Utrecht II-PSV II P1+

Brighton-Bournemouth 2P1+

Besiktas-Kayserispor 2P1+

Kvote 2.19, 2.75, 2.16 i 2.03.

Tanka ponuda karakteristicna za ponedeljak, mada uvek ima nesto za igru.

NHL

sve 5+, NY Rangers, NY Islanders

sve 5+, Winnipeg, New Jersey

sve 5+, Vegas, Toronto

sve 5+, Pittsburgh, Carolina

sve 5+, Colorado, Florida

Kvote 1.77, 1.93, 1.84, 1.81 i 1.65.

Ovo je 5+ igra koja vazi samo za regularnih 60 minuta. Sire stvari su klasika, 6+/7+, te golovi po trecinama i timski golovi. U subotu je uletelo jedno vece kakvo se ceka, iako je i tu bio jedan uljez koga srecom preskocih.

Hokej

Rungsted-Frederiskhavn 5+

Stavanger-Nidaros 6+

SKA St. Petersburg-Dinamo Minsk 4+

Kvota 2.00.

U Evropi je vec teze odigrati tiket sa uniformisanim igrama. Kod Norvezana recimo imao favorit-autsajder meceve gde je fiks oko 1.10, pa su i kvote za golove visoke; KHL je suprotna varijanta, gde se cesto igra sa malo pogodaka.

NBA

Brooklyn-Phoenix P>110.5

Philadelphia-Indiana P>109.5

Golden State-Miami P>120.5

Detroit-Boston P>113.5

San Antonio-Utah P>115.5

Cleveland-Oklahoma P>120.5

Atlanta-Milwaukee P>117.5

Washington-LA Clippers P>106.5

Kvote 2.76, 2.86, 3.15 i 2.77.

Ovo sa poluvremenima bar donosi manje nerviranja, posto nema razmisljanja da li ce zapinjati na kraju, ako je razlika velika. Jedini problem je sto cesto moram da cekam da izbace granice.

Tenis

Darderi uzima set

Musetti uzima bar 2 seta

Mensik uzima bar dva seta

Khachanov uzima set

Shelton uzima set

Wu uzima bar 2 seta

Hurkacz uzima bar 2 seta

Fritz 2

Sinner 3-0

Osaka uzima set

Birkell uzima set

Bencic 2

Samsonova uzima set

Rybakina 1

Cocciaretto uzima set

Keys 2

Siniakova uzima set

Kvote 2.73 i 1.98.

Razdvojih konacno fiks i gemove sa uplatom. Stoji da nije logicno da isti ulog bude na 2 i 15 kvoti.

Djokovic je lagano dobio, te je jedan tiket vec dobitan (od juce).

Prateci tiket, Baez >40.5, Basavareddy >37.5, Duckworth >38. Kvota 5.86.

Edited by Miljenko

Jong Ajax - Roda 2,5+

Francuska - Norveška 62,5+

• Author

Besiktas 31-9 u sutevima na gol, u okvir 9-3 i 1-0 na kraju . Pogledah sastave timova i to su solidne ekipe. Kako u bilo kom rangu moze iz 40 suteva da padne manje od 4-5 komada. Nije to hokej pa da golman skine sve.

Inace, cisto kao napomena, PSV II je mnogo efikasniji ove sezone od Ajaxa II (zato i solidna razlika u kvoti na 3+). Valjda su potonji povukli sve raspolozivo u prvi tim.

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 2/4, PSV II je dosao 6+/7+, a tu su i iksevi sa 3/5 (5+/11+ za golove; nereseni ishodi sa 2+, 3+ i 4+kvotama). NHL 2/5. Hokej 0/1. NBA 0/4. Tenis 2/2, kao i siri tiket sa gemovima (5+ kvota, uz jedan tiket koji sam ostavio za sutra, zbog kasnog zavrsetka meca). Fudbal je krenuo kilavo sa Besiktasom, no kasnije se napravio izvestan plus zahvaljujuci iksevima i lepom bonusu kod Holandjana (kladionice su dale prilicno hrabre kvote za PSV II). NHL dosta losije, no to je pomalo i ocekivano nakon onakve subote (tesko ce se uklopiti ponovo onako efikasan dan do ZOI pauze). Evropski hokej se nije proslavio, jedino su golovi po trecinama bili blizu prolaza. NBA bez sanse. Tenis dosta dobar. Tu je tiket od prethodnog dana, fiks tiket u ATP sektoru, te trebl sa gemovima, a prosao je fiks i kod zena, no to ostavih za sutra. Ukupni bilans nije bio idealan, sa 4-5 uloga minusa (los NBA, NHL, i hokej generalno), no skupilo se u subotu, pa izvestan period stagnacije nije strasan.

Fudbal

Bodo/Glimt-Man City 3+

Real Madrid-Monaco 3+

Kairat-Club Brugge 2+

Olympiakos-Leverkusen 2+

Villarreal-Ajax 3+

Inter-Arsenal 2+

Copenhagen-Napoli 2+

Sporting-PSG 3+

Tottenham-Dortmund 3+

P1+ tiket, Man City, Real Madrid, PSG, Tottenham, Villarreal

2P1+ tiket, Club Brugge, Man City, Villarreal, Dortmund, Real Madrid, Inter, Napoli, Leverkusen, PSG

Kvote 1.78, 2.00, 1.96, 2.55, 2.87 i 4.63.

Sada tek videh da sam zaboravio da odigram sire golove, dok neresene nisam razmatrao pre eliminacione faze. Tja, moracu ponovo na mraz za ove 6+/7+ varijante.

NHL

Tampa-San Jose 5+

Dallas-Boston 5+

Columbus-Ottawa 5+

Montreal-Minnesota 5+

Winnipeg-St. Louis 5+

LA Kings-NY Rangers 5+

Edmonton-New Jersey 5+

Nashville-Buffalo 5+

Kvote 1.77, 1.61, 1.93 i 1.74.

Isti sistem se igra i dalje. Prethodna subota je bila dovoljna da ga ne menjam do kraja sezone.

Hokej

Herning-Herlev 5+

Storhamar-Vaalerenga 5+

Banska Bystrica-Spisska Nova ves 5+

Nitra-Michalovce 5+

Kvote 1.82 i 1.97.

Manji broj meceva na hokeju, a kod pojedinih liga sledi pauza zbog ZOI nesto ranije.

Prateci tiket, Herning P2+, Storhamar 2P2+, Nitra 2P2+, Banska Bystrica 3P2+. Kvota 6.40.

NBA

Philadelphia-Phoenix P>113.5

Chicago-LA Clippers P>107.5

Sacramento-Miami P>120.5

Golden State-Toronto P>108.5

Utah-Minnesota P>116.5

Denver-LA Lakers P>115.5

Houston-San Antonio P>112.5

Kvote 4.55, 2.81 i 2.76.

Nastavljamo u istom stilu sa NBA. Sinoc je P> doslo na 4/9, a tu je vec bilo tesko povezati nesto.

Kosarka

Bayern-Partizan P>81.5

Monaco-Zvezda P>85.5

Hapoel Tel Aviv-Efes P>82.5

Real Madrid-Olimpia Milano P>83.5

Valencia-Paris P>89.5

Barcelona-Dubai P>83.5

Panathinaikos-Baskonia P>85.5

Asvel-Zalgiris P>79.5

Olympiakos-Maccabi Tel Aviv P>87.5

Kvote 3.85, 2.37, 2.40 i 2.33.

Mozda ne treba da igram nesto sto ne poznajem iole dobro, no kad covek voli da cacka.

Tenis

Paul 1

Rublev 2

Medvedev 1

Davidovich Fokina uzima 2 seta

Alcaraz 3-1

Bublik uzima 2 seta

Zverev 1

Tiafoe uzima set

Shnaider uzima set

Svitolina uzima set

Putintseva uzima set

Raducanu uzima set

Paolini uzima set

Muchova 1

Andreeva 2

Kvote 2.18 i 2.13.

Fiks dolazi sasvim pristojnom sa preteznom igrom na uzimanje setova, dok su gemovi ipak situaciona stvar.

Siri teniski tiket, Majchirzak >37.5, Fery >39.5. Kvota 3.24.

Edited by Miljenko