December 26, 2025Dec 26 Author NBA 0/1. NFL 0/1. NBA je doneo dva prilicno neefikasna duela, pa i nije bilo lako spojiti neki siri tiket. Slicno vazi i za NFL, gde ni sa fiksom nije bilo sanse. Dobro je sto se nisam zaletao sa ulozima (5 uloga ukupno).FudbalMan Utd-Newcastle 2+Angola-Zimbabwe 1+Egypt-South Africa 1+Zambia-Comoros 1+Morocco-Mali tim1 1+Kvota 1.92.Povezah jedini par iz PL i AFCON meceve. Vidim da sam propustio efikasan duel u Belgiji, no oni su stvarno nepredvidljivi za igru. HokejInnsbruck-Pustertal Wolfe 5+ (OT&SO)Bolzano-Olimpija 5+ (OT&SO)KAC-Villach 5+JYP-Karpat 5+ (OT&SO)Avangard-Magnitogorsk 3+Dinamo Minsk-SKA St. Petersburg 3+Shanghai-Heftekhimik 3+Farjestads-Linkopings 3+Djurgardens-Leksands 3+Slovan Bratislava-Trencin 3+Nitra-Zilina 5+ (OT&SO)Zvolen-Banska Bystrica 4+Kosice-Michalovce 3+Presov-Poprad 4+Kvote 2.03, 1.77 i 2.02.Zaboravih Nemce, no druge stvari uredno probah.NBA tiket, Atlanta >239.5, Toronto tim>115.5, Chicago >232.5, Memphis >218.5, Phoenix tim>119.5, Detroit >237.5. Kvota 12.86.Kosarkaski tiket, Real Madrid >167.5, Olympiakos >163.5. Kvota 2.58.
December 27, 2025Dec 27 Author Fudbal 0/1. 0/2 (na trecem imam jedan par za danas), ali uz 3 sire kombinacije (12+, 3+ i 4+ kvote). Ova 12+ kvota je PT2+ tiket kod Slovaka. Prolazi dabl iz Evrolige (2+ kvota). Fudbal bez neke sanse, kako glavni tiket, tako i par kombinacija sa Englezima. Hokej dosta dobro i bez glavnih tiketa (mesec ce verovatno zavrsiti u plusu). NBA nije bio blizu. Evroligu nisam mogao promasiti, no nisam probao na previse visokim granicama. Korektan dan.FudbalBenin-Botswana 1+Senegal-Congo DR 2+Uganda-Tanzania 1+Nigeria-Tunisia 2+Pisa-Juventus tim2 1+Udinese-Lazio 1+Torino-Cagliari tim1 1+Lecce-Como 1+Parma-Fiorentina 1+sve 2+, Man City, Brentford, Arsenal, LiverpoolP1+ tiket, Man City, Arsenal, Liverpool2P1+ tiket, Brentford, Chelsea, Fiorentina, Torino, ComoKvote 2.78, 1.86, 2.09, 2.13 i 3.42.Dosta slabija ponuda, u odnosu na standardnu subotnju, no to je normalno u ovom delu godine.NHlsve 5+ (OT&SO), Edmonton, Colorado, Dallas, Florida, Torontosve 5+ (OT&SO), Vancouver, NY Islanders, Carolina, Boston, St. LouisKvote 2.88 i 3.24.Glavni tiketi sa vec uobicajenom kombinacijom, te 6+/7+ miks sa polovinom uplate.Prateci tiket, sve 7+ (OT&SO), Toronto, Florida. Kvota 4.35.Hokejsve 5+ (OT&SO), Rungsted, Esbjerg, Odense, FrederikshavnKvota 2.25.Ostao je jedan glavni tiket od juce, ceka se na njemu par iz Austrije, KAC-Villach. Za danas su Danci glavna igra; standardna kombinacija, 6+/7+ miks, te golovi po trecinama.NBASacramento-Dallas >225.5Atlanta-NY Knicks >235.5Chicago-Milwaukee >227.5Houston-Cleveland >227.5Minnesota-Brooklyn tim1 >115.5Orlando-Denver tim2 >117.5Kvote 4.64 i 2.67.Odvojih obicne pluseve i timske poene na dva tiketa, u pokusaju da povratim izlaznost.NFLLA Chargers-Houston >35.5Green Bay-Baltimore >34.5Kvota 2.36.Relativno neugodni parovi danas, no probah par tiketa ipak.Siri NFL tiket, Green Bay H1(-2.5), Houston H2(+4.5). Kvota 2.52. Edited December 27, 2025Dec 27 by Miljenko
December 28, 2025Dec 28 Author Fudbal 4/5, Brentford je dosao 5+ (5+ kvota). NHL 1/2, uz dva sira tiketa (5+ i 3+ kvote, P2+ i klasican dabl tiket). Hokej 1/2, praceno jesnim dablom kod Danaca (3+ kvota). NBA 0/2. NFL 1/1. Na fudbalu su glavni tiketi dosli odlicno, dok siri nisu bili upecatljivi, posto nismo imali neki ultra efikasan mec. Engleske nize lige nekorisne i dalje. NHL nesto bolji, mada sam mozda trebao bolje iskoristiti prilicno efikasno vece. Dobro, ocekivao sam vise golova na Calgary-Edmonton, Buffalo-Boston i Florida-Tampa. P2+ tiket je lep prolaz, no pad 2P2+ tiketa na Calgary-Edmonton je skroz neverovatan. Tu sam ocekivao 8-9 komada minimum. Dovoljno dobar bilans za mali plus, no to ipak nije dovoljno. Evropski hokej je morao bolje, mada je prosao tiket od petka gde sam imao Austrijance. NBA kilav. NFL donosi prolaz samo tiketa iz jace grupe. Granican dan; nema nekog jaceg tiketa, pa nema.FudbalAlgeria-Burkina Faso 2+Equatorial Guinea-Sudan 1+Ivory Coast-Cameroon 1+Crystal Palace-Tottenham 2+Sunderland-Leeds 1+Cremonese-Napoli tim2 1+Bologna-Sassuolo 2+Atalanta-Inter 2+Sporting-Rio Ave 3+Braga-Benfica tim2 1+P1+ tiket, Sporting, Inter2P1+ tiket, Tottenham, Napoli, Bologna, BenficaKvote 1.82, 1.42, 1.92, 1.79, 1.63 i 2.70.Ne tako zanimljiv fudbalski program, mada AFCON sigurno nije za potcenjivanje.NHLsve 5+ (OT&SO), Tampa, NY Islanders, Pittsburgh, DetroitKvota 2.34.Standardan jaci NHL tiket i uobicajene sire kombinacije.Jedan od sirih tiketa, sve 7+ (OT&SO), Tampa, Toronto. Kvota 4.02.Hokejsve 5+ (OT&SO), Innsbruck, Olimpija, Villachsve 5+ (OT&SO), Herlev, Herning, Aalborg, Odensesve 5+ (OT&SO), Eisbaren, Dresdner, Ingolstadt, StraubingNarvik-Storhamar 6+Nidaros-Stavanger 5+ (OT&SO)Sochi-SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO)Dinamo Minsk-Dynamo Moscow 3+CSKA Moscow-Spartak Moscow 3+sve 4+, Leksands, HV71, Brynas-Skellefteasve 5+ (OT&SO), Slovan Bratislava, Michalovce, Banska Bystrica, Liptovsky MikulasKvote 1.87, 2.07, 2.25, 1.84, 1.56, 2.02 i 3.20.Osim kod Rusa i Svedjana, kod ostalih liga probah i golove po trecinama, uz povremenu 6+/7+ kombinaciju.NBALA Lakers-Sacramento >227.5Oklahoma-Philadelphia >220.5Washington-Memphis tim2 >121.5Kvota 3.48.Izuzetno je tesko proceniti NBA sa ovolikim rasponom granica, no igra se nesto i dalje.NFLIndianapolis-Jacksonville >44.5Miami-Tampa >40.5Cleveland-Pittsburgh >31.5Carolina-Seattle >38.5Cincinnati-Arizona >49.5San Francisco-Chicago >48.5Las Vegas-NY Giants >37.5Buffalo-Philadelphia >40.5sve pob(OT), Jacksonville, Tampa, Pittsburgh, Seattle, New EnglandKvote 2.42, 2.45, 2.48, ,2.45 i 3.98.Nesto sire odigrah, no i sezona se blizi kraju.Prateci tiket, Jacksonville P>23.5, Tampa P>16.5, Piuttsburgh P>11.5, Seattle P>15.5. Kvota 3.39.
December 29, 2025Dec 29 Author Fudbal 1/6, Benfica je dosla 4+ (3+ kvota). NHL 1/1, uz jedan siri tiket (3+ kvota). Hokej 4/7, praceno sa 4 sire dobitne kombinacije (2+, 3+, 4+ i 5+ kvote). NBA 0/1. NFL 1/5. Fudbal tesko da je mogao metiljavije od ovoga. Gomila 0-1 utaklmica. koje se nisu mogle nikako iskoristiti. NHL korektan; stabilan ucinak sa novim sistemom. Evropski hokej takodje na granici; skoro svuda je uletao bar jedan metiljav mec (Slovake sam najbolje ocenio). NBA sve gori, nemoguce je uhvatiti neki trend. NFL je neprijatno iznenadio, posebno su cudni fiks rezultati. Sve u svemu glup dan. Hokej generalno je bio ok, ostalo prilicno slabo.FudbalZambia-Morocco 2+Comoros-Mali 2+Zimbabwe-South Africa 1+Angola-Egypt 1+Porto-AFS 3+Roma-Genoa tim1 1+Porto-AFS P1+Roma-Genoa 2P1+Angola-Egypt 2P1+Zambia-Morocco P1+Comoros-Mali 2P1+Kvote 2.14, 1.68 i 3.93.Dosta meceva kod Engleza, no za jacu igru ne previse stvari.NHLsve 5+ (OT&SO), Anaheim, Edmonton, Ottawa, Floridasve 5+ (OT&SO), Carolina, St. Louis, Utah, Vegas, ColoradoKvote 2.17 i 3.30.Teracu isti sistem i dalje, posto tu nema izletanja sa ulozima; glavni tiketi na 5+, 6+/7+ sa 2-3 para i 6+ kombo, odnosno golovi po trecinama po proceni.NFLAtlanta-LA Rams >51.5Kvota 2.11.MNF te nije bilo izbora sta odigrati.NBAMiami-Denver >237.5Chicago-Minnesota >232.5Oklahoma-Atlanta >229.5Houston-Indiana tim1 >116.5San Antonio-Cleveland >234.5Washington-Phoenix pob2Brooklyn-Golden State H2(+4.5)San Antonio-Cleveland H2(+11.5)New Orleans-NY Knicks pob2Houston-Indiana H1(-9.5)Oklahoma-Atlanta H1(-9.5)Kvote 7.65 i 5.39.Mozda sam fiks trebao sve odigrati pob (cak i ovo oko 1.10), osim utakmica gde ima kontra hendikepa u ponudi (Golden State). Poeni ko poeni, tesko je oceniti sta je sigurno na ovoliko visokim granicama. Edited December 29, 2025Dec 29 by Miljenko
December 30, 2025Dec 30 Author Fudbal 0/3, Roma je dosla 4+ (4+ kvota). NHL 1/2. NBA 0/2. NFL 0/1. Fudbal tragikomicno neefikasan, pa je uspeh i jedan bonus tiket. AFCON ocekivano donosi manje pogodaka u zavrsnici grupne faze; Porto mi je vec neobjasnjiv sa kilavih 2-0 sinoc. NHL je mogao bolje. Pet utakmica sa 5 ili manje golova, te je tesko bilo povezati dablove ili nesto sire. NBA uvek nadje uljeza. Houston je volsebno dobio tesno kao veliki favorit, plus su Cleveland i San Antonio razocarali na poenima. Mozda je stvarno bolje da kao bonus tikete igram sve, na max granicama, kada su vec kvote oko 2.70 (nocas 5/11 na taj fazon). U NFL delu sam bio drcan, prosao bih sa 1.80 kvotom (2 poena niza granica, ako ne gresim). Pomazemo kladionice i dalje; na nivou decembra ce jedino hokej verovatno biti u plusu.Fudbalsve 2+, Chelsea, Man Utd, Arsenal, BrightonChelsea-Bournemouth P1+Man Utd-Wolves P1+Arsenal-Aston Villa 2P1+West Ham-Brighton 2P1+Kvote 2.02 2.38.Tesko ja nesto pogadjam na fudbalu, kada nema egzotike poput Bolivije, Islanda, Norveske i slicnih liga. Tu su i siri tiketi, no tesko se nalazi 7+.Prateci tiket, sve 2+, Tunisia, Nigeria, Senegal, DR Congo. Kvota 3.36.NHLsve 5+ (OT&SO), Florida, Pittsburgh, Toronto, NY IslandersKvota 2.32.Uobicajena glavna igra, te par sirih tiketa.Hokejsve 5+ (OT&SO), Innsbruck, Olimpija, Villachsve 5+ (OT&SO), Herlev, Herning, Esbjergsve 5+ (OT&SO), Vaalerenga, Storhamar, KarpatSalavat-Dinamo Minsk 4+Avangard-Barys Astana 4+Yekaterinburg-Lada 4+AK Bars-Severstal 3+Shanghai-SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO)HV71-Malmo 4+Frolunda-Farjestads 4+Linkopings-Orebro 3+Djurgardens-Lulea 3+Skelleftea-Brynas 3+Frankfurt-Dresdner 5+ (OT&SO)Bremerhaven-Eisbaren 4+RB Munich-Augsburg 5+ (OT&SO)Iserlohn-Kolner 4+Wolfsburg-Straubing 4+sve 5+ (OT&SO), Liptovsky Mikulas, Slovan Bratislava, Zvolen, MichalovceKvote 1.95, 1.85, 1.68, 2.15, 2.27, 1.93 i 2.81.Solidan broj jacih tiketa, uz jos veci broj kombinacija sa polovinom uplate (slicno kao i kod NHL meceva, golovi po trecinama, 6+/7+ kombinacije sa 2-3 para).NBALA Lakers-Detroit >224.5Memphis-Philadelphia >225.5Utah-Houston >233.5Kvota 3.11.Kod NBA nikako da uhvatim dobar trend sa starta sezone.Kosarkaski tiket, Hapoel Tel Aviv >161.5, Asvel >172.5, Barcelona >164.5. Kvota 3.07.
December 30, 2025Dec 30 Author 4 minutes ago, Cash said:Kvota na Valenciju 1.13 ovde kod mene ljudi masovno igraju dvojku Ima i kod mene zaludjenika koji uvek tako igraju. Nebitno je da li navijaju za Zvezdu ili Partizan.
December 31, 2025Dec 31 Author Fudbal 2/2, Arsenal je dosao 5+, Newcastle 4+ (4+ i 3+ kvote). NHL 0/1. Hokej 4/7, no posrecilo se cak 7 sirih tiketa (iz Danske kombo 6+/7+ i 2P2+ tiket, 5+ i 3+ kvote; Norvezani dabl, 3+ kvota; Nemacka 2P2+ i trebl, obe kvote 6+ i Slovacka 2P2+ i dabl, 5+ i 4+). NBA 1/1. Fudbal je da kazem prijatno iznenadio, mada mi se nije dopalo kada padnu 4 komada u prvom poluvremenu i kada ocekujem 7+, nista do kraja. Nista bez opustenijih liga (pomenuti Island i Bolivija). NHL bez sanse. Evropski hokej veoma dobar, za ceo mesec u pristojnom plusu. NBA konacno donosi jedan prolaz. Evroliga pada ponovo za poen. Odlican dan (hokej je zavrsio 10+ uloga preko nule, sto je bilo dovoljno i da ceo saldo bude tu negde).NHLsve 5+ (OT&SO), Anaheim, Dallas, Colorado, EdmontonVegas-Nashville 5+ (OT&SO)San Jose-Minnesota 4+Detroit-Winnipeg 4+Columbus-New Jersey 4+Calgary-Philadelphia 4+Washington-NY Rangers 4+Kvote 2.16 i 2.32.Ne menja se sistem; tek na duze cu moci dati procenu uspesnosti/neuspesnosti istog.Prateci tiket, sve 7+ (OT&SO), Anaheim, Edmonton. Kvota 3.61.NBACharlotte-Golden State pob2Chicago-New Orleans H1(+9.5)Milwaukee-Washington pob1Oklahoma-Portland pob1Atlanta-Minnesota P>116.5Cleveland-Phoenix >228.5San Antonio-NY Knicks >229.5Kvote 2.29 i 3.60.Probah odvojeno fiks i poene, pa da vidimo kakav ce trend biti. Ova povreda Jokica mi sigurno nije legla.Fudbalski tiket, Cameroon 2+, Ivory Coast 2+, Burkina Faso 1+, Algeria 2+. Kvota 3.08.Praticu do kraja iksevima AFCON (kada vec isti postoje i dalje ko rezultat), dok pojedine lige jos razmatram. Vidim da su Italijani imali po 5 komada po kolu, pocetkom sezone. Nemci takodje imaju dosta, Francuzi slabije, Spanci ocekivano tvrdo igraju mada su i kvote slabije.NCAAF tiket, Vanderbilt >42.5, Duke P>20.5, Texas Longhorns P>20.5, Nebraska >47.5. Kvota 5.66.
January 1Jan 1 Author NHL 1/2, uz dva sira tiketa (obe kvote 4+). NBA 1/2. Prosao je siri fudbalski tiket (2+ kvota). Tu je i NCAAF dobitna kombinacija (5+ kvota). NHL solidan, no sugurno da moze bolje od ovoga (golovi po trecinama pre svega). NBA se polako popravlja. Cim sam AFCON odigrao sa slabijom uplatom, odmah lagan prolaz tiketa; nije bilo nijedne neresene utakmice, tja. NCAAF tesko da je mogao lakse od ovoga. Minimalan plus, no bar nije nerviranja (preteranog), odnosno kada je prosao NCAAF, ostalo sam pratio opusteno.Fudbalsve 2+, Liverpool, Man City, BrentfordSunderland-Man City P1+Brentford-Tottenham P1+Liverpool-Leeds Utd 2P1+Kvote 1.92 i 2.25.Tu su i standardni golovi od 4+?7+ ili 6+/7+ kod bas verovatnih utakmica. Probah ikseve na sva 4 meca, mozda ubodem dobro kolo. NHLsve 5+ (OT&SO), Pittsburgh, Dallas, Toronto, Carolinasve 5+ (OT&SO), Ottawa, NY Islanders, Tampa, SeattleKvote 2.40 i 2.62.NHL pratim na isti nacin; 5+ glavni tiketi, 6+/7+ sa 2-3 para, te golovi po trecinama i timski golovi.NBABrooklyn-Houston pob2Dallas-Philadelphia H2(+6.5)Sacramento-Boston pob2Detroit-Miami >232.5Brooklyn-Houston >212.5Sacramento-Boston >220.5LA Clippers-Utah >226.5Kvote 2.10 i 4.48.Pokusavam da nadjem balans kod NBA igre, iako fiks dolazi sokantno lose. Bar je NBA liga, gde ne ocekujem da padaju ove kvote do 1.20.Hokejaski tiket, Villach 7+ (OT&SO), Olimpija 5+ (OT&SO), Vorarlberg 5+ (OT&SO). Kvota 2.54.NCAAF tiket, Texas Tech >46.5, Alabama P>20.5, Ole Miss >51.5. Kvota 3.75.
January 1Jan 1 Author Kakvo X vece u PL. Na golovima nije bilo sanse da se uhvati nesto. I nize lige sa Ostrva dolaze uzasno. Srecom te sam odlucio da eksperimentisem sa igrom na neresene ishode u ovih par top liga. Lose je jedino sto nisam probao spojen tiket sa mecevima od veceras (bila bi kvota preko 200). No ko ocekuje sve 4 neresene utakmice, pa jos dva velika favorita pride (3.30, 3.50, 4.70 i 4.30 su bile kvote).Dovoljni su bili singlovi za pokrice srecom, ali... Edited January 1Jan 1 by Miljenko
January 2Jan 2 Author Fudbal 0/2, prosla su sva 4 neresena ishoda iz PL (steta sto mi spojen tiket nije bio ni na kraj pameti). NHL 2/2, uz cak 8 sirih tiketa (P2+ sa 5+ kvotom; 3P2+ i 8+ kvota; 6+ kombo 14+ kvota; 4 dabla i 4+, 2+, 3+ i 3+ kvote; 7+ kvota sa timskim golovima). NBA 1/2. Hokejaski tiket prolazi sa 2+ kvotom. Fudbal je doneo ultra neefikasno vece, ali sam se odlucio za neresene ishode u fiksu i doslo je sve, taman za pokrice fudbalskog dela. NHL pak donosi dan sa 10 dobitnih tiketa (to je verovatno rekord; mislim da su samo 2 tiketa pala, dabl gde sam Seattle imao na 6+ i 2P2+ tiket). Fin pocetak godine sa 20+ uloga plusa. NBA nista specijalno, samo fiks tiket. Evropski hokej bez problema, previse sam konzervativan bio. Nista bolje nego kada se napravi vise od duplog uloga. FudbalToulouse-Lens 1+Cagliari-Milan 2+Gil Vicente-Sporting tim2 1+Rayo Vallecano-Getafe 2P1+Cagliari-Milan 2P1+Toulouse-Lens 2P1+Gil Vicente-Sporting P1+Vitoria Guimaraes-Nacional 2P1+Kvote 1.61 i 4.31.Dva jaca tiketa, uz standardne sire i igru na neresene ishode na svih 5 utakmica.NHLsve 5+ (OT&SO), Vegas, Florida, AnaheimKvota 1.96.Nastavljamo u istom stilu u NHL delu. Ovo sinoc je dobar pokazatelj sta se desi kada udje efikasno vece. I to sam P2+ tiket odigrao previse oprezno sa samo 2 para (u udarnom nocnom terminu je doslo svih 6 parova). Stoji da su golovi po trecinama sreca, no jedna jedina granica mi sigurno olaksava izbor.HokejAjoie-Bern 4+Servette-Zurich Lions 4+Lausanne-Zug 3+Kloten-Davos 3+Ambri-SCL Tigers 3+Rungsted-Frederikshavn 5+ (OT&SO)Ingolstadt-Bremerhaven 5+ (OT&SO)Eisbaren-Frankfurt 5+ (OT&SO)Iserlohn-Nurnberg 4+Kolner-Straubing 4+Kvote 1.93 i 2.36.Preslikan sistem kao u NHL, koji se tokom decembra pokazao dosta uspesnim.Primer prateceg tiketa, sve 6+, Eisbaren, Ingolstadt, Rungsted. Kvota 4.22.NBAIndiana-San Antonio H2(+2.5)NY Knicks-Atlanta pob1Phoenix-Sacramento pob1LA Lakers-Memphis >231.5Golden State-Oklahoma >228.5Kvote 2.02 i 2.77.Uniformisao sam i NBA igru. Rezultati su nesto slabiji (fiks nervira pre svega), pa je bolje pokusavati odmereno. Fiks tiket, kombinacija na najnizim granicama i sitnija uplata na visim/najvisim.Kosarkaski tiket, Baskonia >161.5, Olympiakos >161.5, Real Madrid >166.5, Bayern >166.5. Kvota 4.45.
January 2Jan 2 Author Na fudbalu bolje da igram samo ikseve u singlu, 2/4 do sada, a ostao je jos jedan par (0-0 trenutno). Postoji sansa za jedan tiket sa golovima, no treba na tom istom mecu da munu jedan u drugom poluvremenu.Na hokeju sam napravio pocetnicku gresku i nisam razdvojio lige skroz (Danska i Nemacka). Dobro je da uknjizih i ova dva prolaza.Evroliga je bila solidna, no Pao-Oly oborise 30+ kvotu (kako u Evropi na 4 razlike padne jedan jedni poen na 30+ sekundi pre kraja). Edited January 2Jan 2 by Miljenko
January 3Jan 3 Author Fudbal 1/2, uz dva neresena ishoda koja su prosla (3+ i 4+ kvote). NHL 1/1, a prosla su i dva dabla (2+ i 3+ kvote). Hokej 1/2, praceno jednim dablom iz Nemacke (3+ kvota). NBA 0/2. Fudbal ponovo uzasan na golovima, no P1+/2P1+ miks se pokazao dobrim; plus su X mecevi dosli 2/5, fino. NHL solidno efikasan, mada nisam uzeo previse, posto nisam dobro uklopio golove po trecinama. Evropski hokej nesto losije, no nisu ni 2 prolaza tako slab ucinak. NBA ponovo pada tesno (tacno nisam imao u ponudi sire granice, na utakmici gde je zafalilo par poena). Knicksi mi nisu jasni, da izgube ocekivano lagan mec (zasto sutiraju 40+ trojki ako ne umeju). Evroliga pada bukvalno za poen na Bayernu. Ne bas sjajni rezultati (osim NHL meceva), pa se bilans moze podvesti pod dobar.FudbalBenfica-Estoril tim1 2+Estrela Amadora-Braga tim1 1+Juventus-Lecce tim1 1+Atalanta-Roma 1+Senegal-Sudan 2+Brighton-Burnley 2+Bournemouth-Arsenal 2+Monaco-Lyon 2+Espanyol-Barcelona tim2 2+P1+ tiket, Barcelona, Brighton, Monaco, Benfica2P1+ tiket, Bournemouth, Atalanta, Juventus, BragaKvote 1.76, 1.80, 1.71, 2.66 i 2.47.Mali broj glavnih tiketa, no sire ne mogu da prebrojim. Najpre odigrah X na svim danasnjim mecevima Iz PL, Portugala, Italije, Spanije, sa AFCONa. Utakmice sa glavnih tiketa probah u sirem sistemu, od 4+ do 7+, u zavisnosti od verovatnoce para.NHLsve 5+ (OT&SO), Pittsburgh, Edmonton, Tampa, Montreal, Coloradosve 5+ (OT&SO), Toronto, Columbus, Washington, Ottawa, VancouverKvote 2.70 i 3.12.Pratimo sistem koji je konacno uspostavljen. Kao i na fudbalu, puno sirih tiketa i mali broj sa jacom uplatom.Jedan od pratecih tiketa, sve 7+ (OT&SO), Pittsburgh, Edmonton. Kvota 3.92.Hokejsve 5+ (OT&SO), Villach, Innsbruck, OlimpijaHerning-Roedovre 6+Odense-Aalborg 5+ (OT&SO)sve 5+ (OT&SO), Tappara, Karpatsve 5+ (OT&SO), Stavanger, Nidaros, StorhamarFarjestads-Skelelftea 3+Leksands-HV71 4+Brynas-Lulea 3+Malmo-Linkopings 3+Timraa-Djurgardens 3+Davos-Ambri 4+Zug-Kloten 3+Rapperswil-Ajoie 5+ (OT&SO)Lugano-Fribourg 3+sve 5+ (OT&SO), Slovan Bratislava, Michalovce, Poprad, NitraKvote 1.95, 1.51, 1.66, 1.95, 1.72, 1.80 i 2.76.Kod pojedinih liga sam probao i golove po trecinama, uz dablove (Danska, Norveska, Slovacka).NBANY KNicks-Philadelphia H1(+4.5)Miami-Minnesota H2(+5.5)San Antonio-Portland pob1Dallas-Houston pob1Golden State-Utah pob1Dallas-Houston >218.5Golden State-Utah >233.5San Antonio-Portland >231.5Kvote 3.73 i 3.09.NBA i dalje stagnira, a posebno je fiks nepredvidljiv.NFLTampa-Carolina >39.5San Francisco-Seattle >43.5Tampa-Carolina pob1San Francisco-Seattle H1 (+6.5)Kvote 2.39 i 2.45.Dva NFL para van termina, no tesko je bilo odoleti i ne odigrati. Edited January 3Jan 3 by Miljenko