Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Fudbal 3/5, Arsenal je dosao 5+, uz 7 neresenih ishoda pride (4+ kvota za 5+, a za ikseve 5+ na Juventus, odnosno po tri 3+ i 4+ kvote). NHL 1/2, sa dva sira tiketa (P2+ 5+ kvota, dabl 3+). Hokej 2/7, a ovde imamo 3 sira tiketa (sve golovi po trecinama, sa kvotama izmedju 2 i 3). NBA 0/2. NFL 0/2. Fudbal nije bio preterano efikasan ponovo (nijedan 7+, a Bragu propustih a 6+). Nereseno ishodi dodjose 7/22, sto je savim pristojan bilans, posto sam imao pokrice vec sa 6 izlaza. NHL je mogao bolje, mada sam i ovako zavrsio u minimalnom plusu. Evropski hokej donosi los dan; mala prolaznost glavnih tiketa. NBA ocajan i dalje, a ni NFL nije bio nista bolji. Slabo je ovo bilo, ali se nakon dobra dva dana u nizu ne nerviram previse.

Fudbal

Real Madrid-Betis tim1 2+

Santa Clara-Porto tim2 1+

Inter-Bologna tim1 1+

Lazio-Napoli tim2 1+

PSG-Paris tim1 2+

Marseille-Nantes tim1 2+

Morocco-Tanzania tim1 2+

Man City-Chelsea 2+

Leeds Utd-Man Utd 2+

sve 2+, Newcastle, Brentford, Tottenham

P1+ tiket, Man Utd, Man City, Marseille, PSG

2P1+ tiket, Tottenham, Brentford, Real Madrid, Lazio, Inter, Porto

Kvote 1.99, 2.22, 1.96, 2.44, 2.59 i 4.56.

Tu su uobicajene ziheraske kombinacije sa golovima, a isti mecevi su odigrani u siroj varijanti (od 4+ do 7+, prema verovatnoci para; 4+/6+ za manje verovatne i 5+/7+ za vise). Portugal, Italija, Spanija, PL, Francuska, su potpuno ispraceni iksevima. To deluje kao korektna stvar za igru, posto nije potrebna preterana izlaznost, a i bio sam u plusu na tome 3 dana u nizu.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Dallas, Pittsburgh, Florida, Vegas

Kvota 2.09.

Potrudicu se da ne menjam trenutni nacin igre, posto ne zahteva preveliku uplatu, a rezultati su sasvim pristojni.

Jedan od pratecih tiketa, P2+ tiket, Dallas, Pittsburgh, Colorado. Kvota 4.94.

Hokej

Traktor-Dinamo Minsk 5+ (OT&SO)

AK Bars-Yekaterinburg 3+

Nizhny Novgorod-Spartak Moscow 5+ (OT&SO)

Eisbaren-Augsburg 5+ (OT&SO)

Straubing-Ingolstadt 5+ (OT&SO)

Dresdner-Kolner 5+ (OT&SO)

Bremerhaven-Iserlohn 4

Kvote 1.90 i 2.05.

Samo 2 jaca tiketa za danas (nisam imao kompletnu ponudu iz Danske).

NBA

Cleveland-Detroit >229.5

Phoenix-Oklahoma >221.5

LA Lakers-Memphis >230.5

Orlando-Indiana H1(+1.5)

Miami-New Orleans pob1

Washington-Minnesota pob2

Phoenix-Oklahoma pob2

LA Lakers-Memphis H1(+1.5)

Kvota 3.13 i 3.81.

Prvo sam hteo da smanjim uplatu na NBA, no probah i danas stari sistem.

NFL

LA Rams-Arizona pob1

Philadelphia-Washington pob1

Buffalo-NY Jets pob1

Denver-LA Chargers pob1

New England-Miami pob1

Minnesota-Green Bay pob1

Jacksonville-Tennessee pob1

Houston-Indianapolis pob1

Cincinnati-Cleveland pob1

Atlanta-New Orleans >39.5

Cincinnati-Cleveland >41.5

Houston-Indianapolis >34.5

Jacksonville-Tennessee >43.5

NY Giants-Dallas >45.5

New England-Miami >41.5

Chicago-Detroit >46.5

Buffalo-NY Jets >33.5

Denver-LA Chargers >33.5

Kvote 4.14, 3.70, 2.40, 2.34 i 2.34.

Dodjosmo i do zavrsnog kola regularnog dela sezone. Probah dosta toga, uz par tiketa sa slabijom uplatom.

Siri NFL tiket, LA Rams P>23.5, Philadelphia P>13.5, Buffalo P>13.5, Detroit P>21.5, New England P>19.5, Denver P>13.5. Kvota 8.41.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Fudbal 2/6, Real Madrid je dosao 5+. Brentford 4+/6+ (3+ i 3+/19+ kvote), uz 7 meceva sa neresenim ishodom sa kvotama izmedju 3 i 4.50. NHL 0/1, praceno sa dva sira tiketa (P2+ i dabl, 5+ i 3+ kvote). Hokej 2/2, pojacano sa cak 4 bonus tiketa (dabl kod Danaca, P2+, 2P2+ i trebl kod Nemaca; 3+, 5+, 4+ i 5+ kvote). NBA 0/2. NFL 1/5, uz jedan siri tiket (kombinacija sa P>, 5+ kvota. Fudbal da kazem solidan, posto isti nije zavrsio preko nule; nereseni mecevi 7/25, taman za pokrice. Jedan lep bonus, na Everton-Brentford, no to postaje sve redja pojava. NHL je odlicno otvoren, no 3 kasnija meca su bila metiljava. Evropski hokej se nakon loseg dana vratio sjajnim rezultatima. NBA je skoro nemoguce uklopiti. NFL je krenuo obecavajuce, a onda pristojan niz slabo efikasnih duela (tek je fiks bio nikakav). Zavrsih oko 3-4 uloga u plusu, posto nocni deo nije doneo bukvalno nista (Florida-Colorado 2-1 u NHL sektoru, neefikasni NFL, Oklahoma obara i poene i fiks u NBA).

Fudbal

Egypt-Benin tim1 2+

Nigeria-Mozambique tim1 2+

Kvota 2.82.

Kao glavnu stvar probah timske golove, uz sada vec uobicajene ikseve i sire golove.

NHL

Washington-Anaheim 5+ (OT&SO)

NY Rangers-Utah 4+

Ottawa-Detroit 5+ (OT&SO)

Calgary-Seattle 4+

Kvota 1.99.

Ne bas simpaticni parovi, pa je i tiket oprezniji. Slabije kombinacije standardno.

Jedan od pratecih tiketa, sve 7+ (OT&SO), Anaheim, Ottawa. Kvota 4.02.

Hokej

sve 5+ (OT&SO), Villach, Olimpija, Innsbruck

sve 5+ (OT&SO), Banska Bystrica, Michalovce, Presov, Slovan Bratislava

Kvote 1.94 i 2.93.

Imamo odredjen broj hokejaskih meceva i u Evropi; taman za korektnu igru.

NBA sam ispratio slabije. Tu je eksperiment sa igracima, igra poene + asistencije + skokovi. Ingram >34.5, Durant >39.5, Murray >40.5, Curry >34.5, Markkanen >37.5, SGA >40.5, Brunson >39.5, Brown >42.5. Kvote su malo preko 1.8, sve ukupno 143.72.

Videcemo kakav ce procenat biti.

• Author

Fudbal 0/1, Nigeria je dosla 4+, Egypt prolazi sa neresenim ishodom (obe kvote 3+). NHL 1/1, tu su i P2+ tiket, odnosno jedan dabl (3+ i 4+ kvote). Hokej 1/2, praceno sa 2 sira tiketa (Autrija, P2+ i trebl, obe kvote oko 4). Fudbal je doneo par prolaza, iako sam od Egipta ocekivao vise. NHL i dalje stabilan; rekordni peti dan u nizu. Evropski hokej nesto losije, no mesec je tako i poceo, ups and downs. Kod Austrijanaca su bila sva 3 dobitna tiketa, dok sam Slovake slabije uklopio (plus rezultati nisu bili idealni). NBA bez sanse. Na novoj igri sam slabo sta pogodio, no imali smo slaba izdanja nekoliko kvalitetnih ekipa, odnosno njihovih top igraca, Prilicno miran dan, za mali minus.

Fudbal

Algeria-DR Congo 1+

Ivory Coast-Burkina Faso 1+

Lecce-Roma tim2 1+

Sassuolo-Juventus tim2 1+

Pisa-Como 1+

Lecce-Roma 2P1+

Sassuolo-Juventus 2P1+

Ivory Coast-Burkina Faso P1+

Algeria-DR Congo 2P1+

Kvote 1.95 i 3.64.

Probao sam ikseve na svim utakmicama, plus par iz PL West Ham-Nottingham Forest. Tu su i sire kombinacije sa golovima 4+/6+ i tome slicno, iako se tu ne nadam previse.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Dallas, Tampa, Anaheim, Toronto, Edmonton

Seattle-Boston 5+ (OT&SO)

San Jose-Columbus 5+ (OT&SO)

Winnipeg-Vegas 5+ (OT&SO)

Buffalo-Vancouver 4+

NY Islanders-New Jersey 4+

Kvote 2.64 i 2.49.

Standardni osnovni tiketi, odnosno siri sa 2-3 para na 6+ ili 7+ i golovi po trecinama.

Jedan od pratecih tiketa, sve 7+ (OT&SO), Tampa, Anaheim. Kvota 3.98.

Hokej

Herning-Rungsted 6+

Herlev-Aalborg 5+ (OT&SO)

Odense-Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Malmo-Farjestads 3+

Linkopings-Frolunda 3+

Leksands-Skelleftea 3+

Djurgardens-Rogle 3+

Brymas-Vaxjo 3+

Lulea-HV71 4+

Frobourg-SCL Tigers 4+

Ambri-Zug 4+

Ajoie-Zurich lions 4+

Servette-Rapperswil 3+

sve 5+ (OT&SO), Ingolstadt, Eisbaren, Kolner, Dresdner

Kvote 1.98, 1.78, 1.88 i 2.21.

I ovde imamo dosta sirih kombinacija, koje cesto donose plus (u ovom slucaju samo kod Danaca i Nemaca).

Kosarka

Fenerbahce-Olympiakos >160.5

Asvel-Real Madrid >164.5

Hapoel Tel Aviv-Dubai >167.5

Panathinaikos-Olimpia Milano >167.5

Barcelona-Maccabi Tel Aviv >168.5

Virtus-Zalgiris >156.5

Kvote 3.05 i 3.01.

Osim ovih probah sitnije tikete sa igracima (iako u odnosu na NBA nemam blage veze ko je koliko bitan), te broj pogodjenih trojki na mecu (da vidim kakvi su trendovi).

Jedan os NBA tiketa, Doncic >50.5 (P+A+S), Wembanyama >33.5 (P+A+S). Kvota 3.42.

Povezao sam nekoliko ovakvih kombinacija, uz standardni tiket overa na najnizim granicama. Sinoc je vecina najboljih strelaca zakazala (Boston je recimo lagano dobio, a Brown nije mogao vola da ubode; vidim da ima niz meceva sa 40+ ucinkom u ovoj igri, tja).

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 0/2, Alzir je dosao nereseno (kvota oko 3). NHL 2/2, uz 4 sira tiketa (dabl, trebl, 3P2+ i tiket timskih golova, 2+, 5+, 27+ i 5+ kvote). Hokej 4/4, praceno sa 2 tiketa sa nizom uplatom (trebl kod Danaca i dabl kod Nemaca, 5+ i 3+ kvote). Kosarka 0/2. Prolazi i jedna NBA kombinacija (3+ kvota, P+A+S igraca). Fudbal nisam uspeo iskoristiti bolje. Jedna neresena tekma, te nedovoljno pogodaka za neki bonus. NHL ponovo skoro idealan. Da je u Torontu pao bar jos jedan gol, imao bih 6+ kombo sa 30+ kvotom, mada i ova 27+ nije za bacanje. Evropski hokej je doneo prolaze na svim osnovnim miksevima, dok je od sirih stvari malo toga proslo (nijedna kombinacija po trecinama). Za Evroligu sam tupav (posebno za igrace gde ne znam ko je glavni suter/asistent gde). NBA je bio ultra neefikasan, iako se ni sa igracima nisam proslavio. Zahvaljujuci odlicnom hokeju zavrsih u pristojnom plusu (nakon slabijeg starta sezone, NHL je odlicno otvorio u NG).

Fudbal

Lazio-Fiorentina 2+

Torino-Udinese 2+

Bologna-Atalanta 2+

Napoli-Verona 2+

Parma-Inter tim2 2+

Barcelona-A. Bilbao 3+

Man City-Brighton 3+

Bournemouth-Tottenham 3+

Crystal Palace-Aston Villa 2+

Newcastle-Leeds Utd 2+

Burnley-Man Utd 2+

Fulham-Chelsea 2+

Brentford-Sunderland 2+

Everton-Wolves 2+

P1+ tiket, Man City, Bournemouth, Barcelona, Inter

2P1+ tiket, Napoli, Atalanta, Brentford, Chelsea, Newcastle, Man Utd

Kvote 2.04, 2.18, 2.22, 2.45, 1.64, 1.60, 1.86, 2.72 i 4.25.

Rasturih igru na solidan broj glavnih tikieta, a tu su i sire kombinacije (5+/6+ ili 6+/7+), odnosno iksevi.

NHL

Washington-Dallas 5+ (OT&SO)

Montreal-Calgary 5+ (OT&SO)

Chicago-St. Louis 4+

Utah-Ottawa 4+

Kvota 2.02.

Nesto nezgodnija ponuda veceras, no sistem se ne menja.

U NBA delu sam odigrao jedan duzi "uzaludni" sa obicnim plusevima, te puno dablovima sa statsima igraca (poeni + asistencije + skokovi). Primer, L. James >34.5, Butler >30.5. Kvota 3.35.

Videcemo da li ce se moci uklapati ovo. Kod nekih igraca su granice previsoke, u odnosu na trendove, ponegde ok. Tesko je probati pojedinacno poene, sistencije ili skokove (gledam recimo asiste na odredjenom igracu, najniza granica je 7, a on je to probio samo na 2/10 meceva unazad).

• Author

Fudbal 7/9, Newcastle je dosao 6+/7+, a iksevi su dosli 6/14 (12+/36+ kvote za bonus golove, dok sam kod neresenih ishoda imao raspon od 2.95 na Lazio-Fiorentina, 5.00 na Man City-Brighton). NHL 1/1. U NBA delu dva prolaza na igracima (obe kvote 3+). Fudbal je dosao sokantno dobro. Nereseni ishodi kao najjednostavnija igra su bili veoma dobri. Na Barsi sam ocekivao 7+, nakon 4-0 poluvremena, ali je Bilbao zakazao sa par promasenih zicera; zato kod Engleza ulazi goleada na pomalo neocekivanom mecu (ja sam pretpostavljao da na Bournemouth-Tottenham moze pasti dosta golova, no tamo stadose na 5). U NHL sektoru imamo dobitan osnovni tiket, ali nista pored tog, te bilans nije ok. NBA nije bio sjajan, sa svega 2 dobitna dabla na igracima. Odlican plus na kraju ponovo, a iznenadjenje je sto je fudbal bio sa najboljim ucinkom.

Fudbal

PSG-Marseille 3+

A. Madrid-Real Madrid 2+

Arsenal-Liverpool 2+

Milan-Genoa 2+

2P1+ tiket, Arsenal, Real Madrid, PSG, Milan

Kvote 1.83, 1.75 i 2.32.

Malo interesantnih utakmica, no nadjoh ipak nesto za igru. Tu je 5 meceva u iks varijanti, uz pomenuta 4 sa sirom igrom na golove.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Toronto, Carolina, Montreal, Colorado, Edmonton

sve 5+ (OT&SO), Vegas, NY Islanders, Detroit, Boston, Pittsburgh

Kvote 2.68 i 2.98.

Pristojna NHL ponuda za veceras. Tu su dva klasicna miksa na 5+, te 6+/7+ dablovi, kao i golovi po trecinama i timski golovi.

Prateci tiket, sve 7+ (OT&SO), Toronto, Montreal. Kvota 3.58.

Hokej

Skelleftea-HV71 4+

Djurgardens-Orebro 3+

Malmo-Brynas 4+

Frolunda-Lulea 3+

Leksands-Linkopings 4+

sve 5+ (OT&SO), Eisbaren, Stavanger, Nidaros

Kvote 2.06 i 1.77.

Malo toga zanimljivog danas, iako sam kod Norvezana probao golove po trecinama.

NBA je stvarno tezak za procenu. Kod fudbala i hokeja mogu igrati uniformisano, odnosno po sablonu, dok je ovde to dosta teze. Jedan od tiketa, Markkanen >37.5 (P+A+S), Vucevic >34.5, Garland >27.5, Ball >28.5. Kvota 11.96.

Overi sve teze prolaze na ovako visokim granicama, a jedino je steta sto na ovoj igri imam samo jednu granicu (poeni+asistencije + skokovi).

Kod Evrolige sam takodje probao neku egzotiku, da na mecu padne vise trojki od ponudjene granice, Panathinaikos >19.5, Valencia >21.5, Real Madrid >19.5, Dubai >17.5. Kvota 10.75.

• Author

Fudbal 1/3, uz 4/5 na neresenim rezultatima (dobro sto nije bilo iksa na A. Madrid-Real Madrid, posto ponovo nisam spojio sve). NHL 0/2, pracemo sa dva dabla (2+ i 3+ kvote). Hokej 0/2, uz jedan siri tiket (3+ kvota). Fudbal je bio metiljav, no nereseni rezultati cesto oteraju bilans u plus (makar i mali). NHL i hokej generalno nastavise nesto losiji trend. Za NHL se ne mogu buniti previse, posto sam imao dva dana sa povecim plusom, dok u dnevnoj varijanti bilans stoji oko nule. Kosarka je zato neuhvatljiva. Na ovim granicama je NBA nemoguce oceniti, dok se oko igraca jos uhodavam. Potrebno je solidno cackanje statistike da bi odabrao sta odigrati (poeni, asistencije, skokovi ili sve zajedno). Evroliga je meni jos nezgodnija, tim pre sto vidim da se dosta manje sutiraju trojke u odnosu na NBA. Nesto slabiji dan juce, no i ne valja da se previse uljuljkam u dobar ucinak.

Fudbal

Cameroon-Morroco 2+

Mali-Senegal 2+

Eintracht Frankfurt-Dortmund 4+

Kvote 2.03 i 2.41.

Holandjane sam ocekivano preskocio zbog loseg vremena, U21 Emglezi su isto upitni, pa i nije bilo previse dileme sta odigrati. Jedino mi je krivo sto preskocih FA kup meceve (nadam se da nece uci nijedan iks).

NHL

Winnipeg-LA Kings 4+

Chicago-Washington 5+ (OT&SO)

Utah-St. Louis 4+

Kvota 1.68.

Tezak izbor za veceras, te je i kombinacija takva, ziheraska.

Hokej

sve 5+ (OT&SO), Innsbruck, Villach, Vorarlberg

Lukko-Karpat 5+ (OT&SO)

Ajoie-Biel 4+

Davos-Lausanne 4+

sve 5+ (OT&SO), Michalovce, Zilina, Zvolen, Slovan Bratislava

sve 5+ (OT&SO), Ingolstadt, Bremerhaven, Straubing

Kvote 1.87, 1.69, 2.68 i 1.96.

Nesto zanimljivija dnevna hokejaska ponuda, pa se moglo probati i par sirih tiketa

NBA tiket, Antetokounmpo 30+ poena, Curry 28+ poena, Butler 19+ poena, Booker 25+ poena, Zubac 15+ poena, Porter Jr 25+ poena, Ingram 20+ poena, Pritchard 15+ poena, L. James 20+ poena. Kvota 38.47.

Kod Evrolige videh da timovi ne sutiraju/pogadjaju dovoljno trojki, pa probah ukupan broj dvojki. Zalgiris >42.5, Olympiakos >39.5, Baskonia >41.5, Barcelona >42.5, Efes >39.5. Kvota 21.77.

Alžir - Nigerija 4+ ž.kartoni

Tottenham - A.Villa gg3+

• Author

Fudbal 1/2, Dortmund je dosao 6+, a tu je i jedini iks sinoc (kvote 8+ i 4+); neresene 1/4, pri cemu sam zaboravio da odigram FA kup, koji je dosao 2/4. NHL 1/1. Hokej 1/4, P2+ tiket kod Nemaca, 3P2+ kombinacija kod Slovaka (5+ i 6+ kvote). Fudbal sam mogao odigrati malo bolje (zbog pomenutih neresenih), no i ovako je napravljen manji plus, na istoj utakmici. NHL korektno, iako sam mogao uhvatiti vecu kvotu. Evropski hokej stagnira, mada je to i dalje u granici prihvatljivog. NBA se ne moze uklopiti ni sa igracima. Evroliga je bila blizu prolaza, sa ovom igrom na broj datih dvojki, no na Olimpia-Efes zafalise 2 dvojke (20+ kvota). Ne bas idealan dan, , mada ne i ubitacno los.

Fudbal

Algeria-Nigeria 2+

Egypt-Ivory Coast 2+

Newcastle-Bournemouth 3+

Man City-Exeter 4+

Tottenham-Aston Villa 2+

Charlton-Chelsea 3+

Tottenham-Aston Villa 2+

Villarreal-Alaves 2+

Leverkusen-Stuttgart 3+

PSV-Excelsior 3+

AZ-Volendam 3+

Celtic-Dundee Utd 3+

P1+ tiket, Leverkusen, Chelsea, Man City, AZ, PSV

Kvote 2.11, 2.18, 1.97, 1.59, 1.87, 1.76 i 2.47.

Greskom stavih jedan par na 2 tiketa, no dobro nista strasno. Tu su i iksevi na dosta meceva (Nemacka, Spanija, Italija, AFCON), FA kup preskocih, kada nisam probao od pocetka.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Dallas, Colorado, Montreal, Tampa

sve 5+ (OT&SO), Toronto, Anaheim, Edmonton, Pittsburgh

sve 5+ (OT&SO), Boston, Carolina, Ottawa, Nashville, Vegas

Kvote 2.12, 2.16 i 2.98.

Lep NHL program, te sam probao dosta toga. Glavni 5+ tiketi, 6+/7+ dablovi i treblovi, te golovi po trecinama.

Hokej

Farjestads-Djurgardens 4+

Brynas-Linkopings 3+

HV71-Timraa 3+

Zug-Zurich Lions 3+

Ambri-Rapperswil 4+

SCL Tigers-Davos 4+

sve 5+ (OT&SO), Karpat, Lorenskog, Stavanger, Storhamar

Kvote 1.98 i 2.31.

Nesto losiji izbor danas, mada povezah par tiketa, uz golove po trecinama kod Norvezana.

NFL

Carolina-LA Rams >41.5

Chicago-Green Bay >40.5

Kvota 2.37.

Samo poene probah u jacoj varijanti, dok sam fiks ipak odigrao opreznije.

Prateci tiket, Green Bay H2(-0.5), LA Rams H2(-6.5). Kvota 3.51.

NBA miks, Mitchell 28+ poena, Herro 19+ poena, Siakam 23+ poena, Harden 22+ poena, Cunningham 26+ poena, Brown 28+ poena, Wambanyama 19+ poena, Vucevic 18+ poena, Thompson 13+ poena, Ball 18+ poena. Kvota 54.20.

Da li probati ovako nesto u vidu dablova, nisam pametan. Pokusavam da uradim analizu za skokove i asistencije.

• Author

Fudbal 6/7, iksevi su dosli na 6/14, Man City dolazi 6+/7+, PSV 6+, Chelsea 6+, a prosao je i P1+ tiket (nereseni ishodi imaju kvote izmedju 3 i 4, 3+/4+, 3+, 8+ i 6+ kvote za golove). NHL 0/3. Hokej 1/2, P2+ tiket (Norveska 4+ kvota). NFL 1/1. Fudbal je ponovo dosao prilicno dobro. Glavni tiketi odlicno, a i sire stvari nisu razocarale (nereseni ishodi dobro izabrani), dok je mogao biti neki gol vise na pojedinim mecevima (PSV 4-1 poluvreme i nije dosao 7+, Leverkusen 0-4 prvi deo no nije bilo ni 6+ prolaza). NHL donosi najlosije vece od starta godine. Cak cetiri utakmice ispod 5 pogodaka, a i ovih na 6+/7+ nije bilo preko 50%; prvi put nisam imao nijedan dobitan tiket. Evropski hokej prihvatljiv, iako je na Svedjanima bio glup pad (1-1 nakon prve trecine i ne dolazi 3+ u regularnom toku). NFL se mogao uhvatiti i na visim granicama. NBA je izginuo odmah na prvom paru. Zavrsih u plusu 4-5 uloga, mada je nocni deo bio dosta losiji.

Fudbal

Man Utd-Brighton 3+

Portsmouth-Arsenal 3+.

Barcelona-Real Madrid 3+

Bayern-Wolfsburg 4+

Heerenveen-Feyenoord 3+

Telstar-Ajax 3+

Fiorentina-Milan 2+

Inter-Napoli 2+

P1+ tiket, Arsenal, Bayern, Barcelona, Feyenoord

2P1+ tiket, Ajax, Inter, Milan, Man Utd

Kvote 2.16, 2.06, 2.48, 1.77, 2.14 i 2.22.

Manje zanimljivih stvari za igru danas, no povezah par stvari ipak. Tu su i pomalo neizbezne neresene, iako sam danas uzeo samo 9 meceva za tu igru.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Pittsburgh, Washington, Columbus, Vegas

Kvota 2.18.

Danas samo 5 meceva, mada ni juce nisam prosao sjajno sa povecim brojem utakmica.

Hokej

sve 5+ (OT&SO), Ingolstadt, Kolner, RB Munich

sve 5+ (OT&SO), Poprad, Slovan Bratislava, Zvolen, Liptovsky Mikulas

Kvote 1.81 i 2.81.

Kompletna igra i kod Nemaca i kod Slovaka (5+, 6+/7+ sa 2-3 para i golovi po trecinama).

NFL

Jacksonville-Buffalo >47.5

New England-LA Chargers >41.5

Kvota 2.50.

Dobro otvaranje NFL doigravanja, pomalo neocekivanim kanonadama u cetvrtim cetvrtinama. Danas uzeh 2 meca za poene, posto Philadelphia cesto igra tvrde tekme.

Siri NFL tiket, Philadelphia P>16.5, New England P>22.5, Buffalo P>24.5. Kvota 4.45.

Kod NBA sam povezao igrace na skokovima, asistencijama, poenima, ali me pomalo mrzi da sve pisem (moram odigrati manje parova). Na primer Banchero 8+ skokova, Claxton 8+ skokova i tome slicno. Bas me kopka koliko cu pogoditi i da li vredi spajati sa raznih utakmica, ili spajati sa istog meca kada vec moze.

Jalen Hurts anytime TD @2.10

Prošle sezone je u 3 od 4 plej of utakmice postigao rushing TD. Ove godine su pojedine ekipe uspele da zaustave tush push ali ne sumnjam da će nastaviti sa istom praksom ako im se ukaže prilika na jard ili dva od end zone.

• Author

Fudbal 6/6, iksevi 3/9, Bayern je dosao 6+/7+ (neresene su bile u opsegu izmedju 3 i 3.50, Bayern 3+/6+ kvote). NHL 0/1. Hokej 1/2. NFL 0/1. Fudbal ponovo veoma dobar. Sve glavne kombinacije su prosle, uz nekoliko bonusa. Neocekivano dobar start godine; P2+/2P2+ kombinacija pada na Heerenveen-Feyenoord 1-2/2-2. NHL nije bilo trika da prodje nakon 1-0 meca u Bostonu. Evropski hokej za nijansu bolji, sa jednim jacim tiketom. NFL pada na zavrsnom mecu dana, gde smo imali sokantnih 19 poena. NBA bez sanse, definitvno je nemoguce uhvatiti igrace (9/17 na najnizim granicama je totalno nekorisno), ili je bolje reci da su granice previsoke. Fudbal sjajan, no od ostalog nije bilo previse koristi.

Fudbal

Liverpool-Barnsley 3+

PSG-Paris 3+

Juventus-Cremonese 2+

Liverpool-Barnsley P1+

PSG-Paris P1+

Juventus-Cremonese 2P1+

Sevilla-Celta 2P1+

Kvote 2.06 i 2.19.

Malo utakmica za igru danas, mada uprkos tome povezah nesto (uz siru igru sa iksevima, odnosno golovima).

NHL

sve 5+ (OT&SO), Tampa, Colorado, Edmonton, Montreal

NY Rangers-Seattle 4+

Buffalo-Florida 5+ (OT&SO)

Detroit-Carolina 5+ (OT&SO)

Minnesota-New Jersey 4+

LA Kings-Dallas 5+ (OT&SO)

Kvote 2.14 i 2.48.

Nastavljamo dalje sa istim sistemom, iako vec solidno stagniramo sa rezultatima (od 40+ uloga na nivou meseca smo za 5 dana stigli do 20+ uloga). Ponekad ne pomaze ni 6+/7+ povezivanje, kada imamo malo meceva preko 5 golova.

NFL

Pittsburgh-Houston >37.5

Kvota 1.85.

Ovo mozda i nije bilo za igru, no posto nam odbrana nije bila idealna u tekucoj sezoni ipak probah.

Hokejaski tiket, Yekaterinburg 5+ (OT&SO), SKA St. Petersburg 3P2+, Dynamo Moscow 2P2+, Dinamo Minsk 5+ (OT&SO). Kvota 4.99.

NBA tiket, Cleveland P>119.5, Boston H2(+2.5), Toronto H1(+10.5), LA Lakers pob2, LA Clippers tim>111.5. Kvota 5.76.

Vratih se staroj igri, posto igrace definitivno ne umem.

Kosarkaski tiket, Dubai H1(-14.5), Zvezda >167.5. Kvota 3.23.

• Author

Fudbal 0/2, Juventus dolazi 5+, iksevi 0/3 (3+ kvota za Juventus). NHL 1/2, uz jedan kilavi dabl (2+ kvota). NFL 0/1. Fudbal slabo, no i ponuda je bila upitna. PSG je ponovo razocarao (previse puta u tekucoj sezoni), a nisu izveli previse slab sastav. NHL je morao mnogo bolje od ovoga; golovi po trecinama ne slusaju, pa se mesecni plus brzo smanjuje. NFL je volsebno bi relativno blizu prolaza, no moji Steelersi su zakazali u napadu. NBA bez sanse; bas tezak za hvatanje. Evropska kosarka volsebno pada, ne kapiram kako je Dubai dobio ovako tesno (nista bez poena). Los dan, mada je i ponuda bila onako (osim NHL dela).

Fudbal

Stuttgart-Eintracht Frankfurt 3+

Dortmund-Werder 3+

Newcastle-Man City 3+

Hambuger-Leverkusen 3+

P1+ tiket, Stuttgart, Dortmund, Leverkusen

Kvote 2.16, 2.80 i 2.12.

Nemci igraju prvenstvo pa mi to deluje najzanimljivije za igru (tu sam i ikseve probao). Udenuo sam i polufinale EFL kupa.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Pittsburgh, Boston, Anaheim, Edmonton

sve 5+ (OT&SO), Toronto, Winnipeg, Carolina, Ottawa, Montreal

Kvote 2.12 i 2.93.

Pristojan NHL program i veceras. Zgusnut raspored zbog ZOI turnira.

Hokej

Esbjerg-Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Aalborg-Herlev 5+ (OT&SO)

Brynas-Frolunda 3+

Zug-Lulea 3+

Kvota 1.87.

Samo Danci i CL danas, te nije bilo previse dileme oko igre.

NBA tiket, Miami >223.5, Oklahoma P>115.5, Houston P>106.5, Milwaukee P>108.5, LA Lakers >225.5, Golden State >216.5. Kvota 14.56.

NBA i dalje sitno, iako su granice dosta nize, u odnosu na uobicajene 240+ gluposti. Fiks je nemoguce oceniti kao retko kada ranije.

Newcastle - Man.City 3+

Sociedad - Osasuna gg

• Author

Fudbal 1/2 (imam cak 4 tiketa na cekanju zbog odlaganja meca Hamburger-Leverkusen), prosao je prateci tiket kup meceva (Holandija, Skotska, Spanija, 4+ kvota). NHL 0/2, iz jedan jedini dobitni dabl (2+ kvota). Hokej 0/1, praceno sirim tiketom (3+ kvota). NBA naravno corak i sa obicnim plusevima (mozda je bolje da jurim vise granice i sacekam bar jedan vredan tiekt). Probah tenis posle duzeg vremena i uhvatih kombinaciju meceva sa AO kvalifikacija (4+ kvota). Mrljav dana, mada ce bilans biti pristojniji, kada se proknjize svi tiketi sa fudbala (to cekanje na odlozen mec mi je najveci smor, posebno na bejzbolu; kvota 1 i cao).

Fudbal

Senegal-Egypt 2+

Nigeria-Morocco 2+

Koln-Bayern 4+

Hoffenheim-Monchengladbach 3+

Wolfsburg-St. Pauli 2+

Leipzig-Freiburg 2+

Inter-Lecce tim1 2+

Napoli-Parma 2+

Chelsea-Arsenal 2+

Hearts-St. Mirren 2+

Falkirk-Celtic 2+

P1+ tiket, Bayern, Hoffenheim, Inter

2P1+ tiket, Napoli, Arsenal, Celtic, Hearts

Kvote 2.16, 2.73, 2.26, 1.66, 1.92, 1.93 i 2.25.

Veci broj interesantnih meceva za igru danas, pa uklopih par relativno opreznih tiketa.

NHL

sve 5+ (OT&SO), New Jersey, Ottawa, Buffalo, Vegas

Kvota 2.44.

Isti sistem se igra u NHL, iako su rezultati sve losiji (kako je krenuo, od 40+ uloga viska, zavrsicu u minusu do kraja meseca).

Hokej

sve 5+ (OT&SO), Roedovre, Rungsted, Karpat

sve 5+ (OT&SO), SKA St. Petersburg, Ajoie

Kvote 1.86 i 1.66.

Tu su i golovi po trecinama u vidu sirih tiketa, te dablovi sa visim granicama.

NBA tiket, Cleveland P>113.5, Toronto P>105.5, Sacramento >223.5, LA Clippers >217.5. Kvota 5.91.

Cudne granice za poluvreme pluseve na pojedinim utakmicama; ukupan plus 227.5 (najniza granica), a poluvreme 118.5. Poluvremena sam probao tamo gde je najniza granica za poluvreme par poena niza od preseka ukupne granice.

Odigrah ponovo i tenis, AO kvalifikacije, tekuci turniri; jedan tiket sa igrom da igrac/igracica uzimaju set, drugi sa gemovima. Pre sam poznavao tenis bolje, no vidim da ume da se posreci.

• Author

Fudbal 2/8 (ubacen je tiket od pre dva dana, uz par povracaja), iksevi su dosli na 2/11, Hoffenheim dolazi 6+, Arsenal 5+, kombinacija meceva iz kupa Holandije i Spanije (za neresene meceve kvote 5+ i 3+, golovi 8+ i 5+ kvote, 7+ kvota za kombo kupova koji bolje da sam odigrao jace). NHL 1/1. Hokej 0/2. NBA i dalje nista. Tenis je bio blizu, no izgleda da trebam razdvojiti na ATP i WTA tikete (kako poene, tako i fiks). Otprilike 2 uloga ispod pokrica, no kako su kilavi rezultati bili na fudbalu i hokeju, dobro sam prosao.

Fudbal

sve 2+, Milan, Union Berlin

Kvota 1.88.

Tu su i iksevi iz Italije i Nemacke, uz poneku siru kombinaciju sa golovima.

Prateci tiket, Valencia 2+, Barcelona 4+, Heerenveen 3+, Sparta Rotterdam 2+. Kvota 3.90.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Pittsburgh, Edmonton, Vegas, Washington, Buffalo

sve 5+ (OT&SO), Columbus, Boston, Chicago, Utah, Winnipeg

Kvote 2.59 i 2.97.

Forsiracu isti sistem i dalje, iako je plus od 43 uloga (iz prve nedelje januara), pao na 18+ uloga.

Siri NHL tiket, P2+ igra, Pittsburgh, Columbus, Montreal, Edmonton, Vegas. Kvota 15.7.

Hokej

Nidaros-Storhamar 5+ (OT&SO)

Lillehammer-Vaalerenga 5+ (OT&SO)

Severstal-Dinamo Minsk 3+

Skelleftea-Malmo 3+

HV71-Farjestads 4+

Leksands-Brynas 3+

Kvota 2.06.

Samo jedna ziheraska kombinacija, praceno sirim tiketom.

Siri hokejaski tiket, Eisbaren 2P2+, Stavanger 2P2+, Narvik 2P2+, Vaalerenga 2P2+, Storhamar P2+. Kvota 7.43.

NBA tiket, Memphis >221.5, Detroit P>114.5, Houston >223.5, San Antonio P>114.5, Portland >222.5, LA Lakers >225.5. Kvota 19.43.

Kosarkaski tiket, Dubai P>82.5, Efes P>84.5, Maccabi Tel Aviv >175.5, Zvezda P>82.5, Paris >184.5. Kvota 16.06.