January 20Jan 20 Alcaraz-Hanfmann, zbir setova 3.5 - vise (3,35)igra se u dnevnom teminu u Melburnu (oko 4 i po ujutru po nasem) kad su nesto brzi uslovi za igru. Hafman je udarac koji zna biti augodan kad ga krene servis. mislim da vredi probati da mu otkine bar jedan set
January 21Jan 21 Author Fudbal 3/6, Real Madrid je dosao 6+/7+, Club Brugge 5+ uzivo, a tu je i kombinacija sa Englezima (5+/11+ i 3+ kvote, odnosno kvota oko 5). NHL 2/4, uz P2+ tiket (4+ kvota). Hokej 2/2, takodje sa sirim tiketom (golovi po trecinama, 6+ kvota). NBA 2/3. Kosarka 2/4. Tenis 1/2. Glavnim tiketima i nisam bio odusevljen na fudbalu. Villarreal i PSG bez gola u prvom poluvremenu, Lever i Dortmund nista u drugom. Bonus tiketi ok, zbog njih sam i zavrsio u minimalnom plusu. NHL nije bio sjajan, no kao sto rekoh, ocekivano nakon onakvih goleada za vikend. Evropski hokej fino. NBA je bio blizu lepog kombo tiketa (30+ kvota), no zafalila su 2 poena na poluvremenu meca Utah-Minnesota. Evroliga korektno, i ovde kombo pada na jednom paru (Panathinaikos P>, 20+ kvota). Tenis solidan' prosao je tiket od juce, WTA kombinacija pada, dok je ATP miks ponovo prosao, no ostace za sutra. Neobicno je koliko je tesko oceniti gemove. Par uloga plusa na kraju; moglo je dosta bolje, no sada ne moze sve biti idealno.FudbalGalatasaray-A. Madrid 3+Qarabag-Eintracht Frankfurt 3+Atlanta-A. Bilbao 2+Juventus-Benfica 2+Bayern-Royale Union 4+AZ-Excelsior 3+Chelsea-Pafos 3+Slavia Prague-Barcelona 3+Newcastle-PSV 3+Marseille-Liverpool 2+P1+ tiket, A. Madrid, Eintracht Frankfurt, Bayern, Chelsea, Newcastle, Barcelona2P1+ tiket, A. Madrid, Eintracht Frankfurt, Atalanta, Bayern, Chelsea, Juventus, Newcastle, Liverpool, BarcelonaKvote 2.42, 1.77, 2.48, 1.69, 1.60, 3.09 i 3.88.Uklopih i AZ medju glavne tikete (zaboravio sam da odigram singl sa sirim golovima).NHLsve 5+, Toronto, Coloradosve 5+, Utah, Pittsburghsve 5+, NY Islanders, WashingtonKvote 1.62, 1.90 i 1.97.Solidan broj meceva i veceras, ne menja se stil igre.Jedan od pratecih tiketa, sve 7+ (OT&SO), Toronto, Colorado. Kvota 3.44.Hokejsve 5+, Frederikshavn, Saipasve 5+, Innsbruck, Pustertal WolfeKvote 1.73 i 1.75.Slabasna ponuda u Evropi, mada cemo od petka vec imati bolji izbor.Siri hokejaski tiket, sve 2P2+, Saipa, Frederikshavn, Innsbruck, Pustertal Wolfe. Kvota 4.73.NBANY Knicks-Brooklyn P>113.5Sacramento-Toronto P>105.5Milwaukee-Oklahoma P>114.5New Orleans-Detroit P>118.5Memphis-Atlanta P>120.5Charlotte-Cleveland P>112.5Boston-Indiana P>108.5Kvote 4.68, 2.82 i 2.76.NBA sistem je za sada prihvatljiv (jos da uleti neki kombo, iha).TenisBaez uzima setMusetti dobija 2 setaHurkacz dobija 2 setaShelton 1Fritz 2Sinner 3-0Ruud uzima setBadosa dobija setKeys dobija setPegula uzima setNoskova uzima setKalinskaya dobija setValentova dobija setBencic 2Swiatek 2Rybakina 1Kvote 2.04 i 1.99.Gemovi dosta tesko dolaze, pa je dobro sto fiks stavih kao glavnu igru (i rangirah uplatu). Edited January 21Jan 21 by Miljenko
January 21Jan 21 Author Ovo nikada nisam razumeo, 1-1 u prvih 20 minuta I onda nista do kraja. Plus AZ igra 1-1 protiv jedne od losijih odbrana. Taman sam pomislio da ce biti efikasan dan, ono jos gore nego juice (juice je bilo bas kilavo, ja sam dobro prosao sa pokricem, posto cujem da su se ljudi zesce ispromasivali). Edited January 21Jan 21 by Miljenko
January 22Jan 22 Author Fudbal 2/7, Barsa je dosla 6+ (5+ kvota). NHL 2/4. Hokej 1/2. NBA 1/3. Tenis 1/3. CL jos gore nego u utorak. Na Galata-A. Madrid se cekao treci gol od 20. minuta i corak; Bayern i Chelsea su za no comment, sa 2-0 i 1-0 pobedama; van CL, AZ je odigrao 1-1. NHL sve slabije, no tu se ne nerviram nakon onakvog plusa. Evropski hokej takodje stagnira, iako juce nisam imao ni srece. NBA da kazem korektan, stalno mi izmice siri tiket. Tenis nije bio sjajan, kod zena je odmah pala Badosa, kod muskaraca Hurkacz, te je jedini prolaz bio od prethodnog dana. Ovo je bio jedan od onih losih dana, gde sam samo pokrio polovinu uloga.Fudbalsve 3+, Feyenoord, Freiburg, Young Boyssve 2+, Betis, Bologna, Portosve 2+, Fenerbahce, Brann, Zvezdasve 2+, Nottingham Forest, Celta, Ferencvarossve 2+, Dinamo Zagreb, Rangers, UtrechtRoma-Stuttgart 2+Salzburg-Basel 3+Nice-Go Ahead Eagles 2P1+ tiket, Feyenoord, Freiburg, Young Boys, Roma, Salzburg2P1+ tiket, Fenerbahce, Bologna, Brann, Freiburg, Rangers, Nice, CeltaKvote 3.70, 2.19, 1.88, 2.35, 2.06, 2.26, 3.64 i 3.98.Mozda na fudbalu trebam da stavim 2+ kao osnovnu igru (slicno kao 5+ na hokeju), posto mecevi umeju biti smaracki neefikasni. A da 3+, 4+ i tome slicno odigram sire. Samo par utakmica probah sa golovima od 5+ pa na gore.NHLsve 5+, Edmonton, Dallassve 5+, Carolina, Montrealsve 5+, Ottawa, Vegassve 5+, Winnipeg, DetroitKvote 1.69, 1.72, 1.81 i 1.88.Jos razmisljam koju 5+ varijantu forsirati; da li probati isto ovo, ali sa 3/4 para. Tu su i sire stvari, koje obicno i donose novac.NBALA Clippers-LA Lakers P>113.5Minnesota-Chicago P>114.5Portland-Miami P>121.5Utah-San Antonio P>120.5Washington-Denver P>110.5Philadelphia-Houston P>105.5Dallas-Golden State P>110.5Orlando-Charlotte P>109.5Kvote 2.82, 2.71, 2.81 i 2.77.Tu je NBA igra i dalje. Sa 8/17 ucinkom, u intervalu od 5 dana, igra sa poluvremenima nije losa (ceka se jos uvek neki kombo).KosarkaEfes-Olympiakos P>80.5Olimpia Milano-Zalgiris P>80.5Paris-Dubai P>88.5Real Madrid-Monaco P>84.5Bayern-Valencia P>83.5Maccabi Tel Aviv-Panathinaikos P>85.5Kvote 2.43, 2.42 i 2.37.Istu stvar iz NBA pokusavam u Evropi; videcemo koliko uspesno.TenisBublik uzima 2 setaDe Minaur uzima 2 setaZverev uzima 2 setaRublev uzima setPaul uzima setMedvedev dobija 2 setaAlcaraz 1Andreeva 2Svitolina uzima setPaolini dobija setMuchova uzima setGauff 1Sabalenka 1Kvote 1.70 i 2.18.Nervira me sto gemovi dolaze ovako kilavo, dok je fiks solidan. Tesko je uklopiti neki siri tiket.Hokejaski tiket, HV 71 4+, Brynas 4+, Nizhny Novgorod 5+ (OT&SO), SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO), Yekaterinburg 3+, Magnitogorsk 4+, Vaalerenga 4+, Storhamar 5+ (OT&SO), Stjernen 4+, Lorenskog 4+. Kvota 5.54.Sitnije danas, dok cu za sutra vec da razmislim. Edited January 22Jan 22 by Miljenko
January 23Jan 23 Author Fudbal 2/8. NHL 2/4, uz jedan siri tiket (3+ kvota). NBA 0/4. Kosarka 0/3. Tenis 0/2. Fudbal tragikomicno, mada je to donekle i ocekivano od EL. Gomila 0-1 utakmica, pa je dobro da je nesto i proslo. NHL polovicno, no to je nedovoljno dobro za plus. NBA i Evroliga neupotrebljivi; previse minusa da bi se moglo uklopiti nesto. Tenis je doneo par iznenadjenja; Rublev nije mogao do seta u ATP sektoru, dok kod zena Paolini nije uzela set; moracu ograniciti fiks igru na jedan tiket, posto cemo imati sve manje parova. Jedan od onih neprijatnih dana gde malo sta prodje.Fudbalsve 2+, PSG, Inter, Vitesse, De Graafschap, Roda, Dordrecht, Cambuur, MVV, Willem IIInter-Pisa 2P1+Auxerre-PSG 2P1+Vitesse-Den Haag 2P1+De Graafschap-RKC P1+Dordrecht-Den Bosch P1+Cambuur-Eindhoven 2P1+MVV-Utrecht II 2P1+Willem II-Venlo 2P1+Kvote 3.64 i 3.91.Pojednostavih igru danas, sa samo 2 glavna tiketa i solidnim brojem sirih kombinacija (3+ miks, 5+/7+ i tome slicno).NHLsve 5+, Tampa, Colorado, Anaheim, San Josesve 5+, Vancouver, Washington, Dallas, TorontoKvote 2.89 i 3.63.Ovde imamo slican sistem (bar su siri tiketi isti).Primer prateceg tiketa, sve 7+ (OT&SO), Toronto, Colorado. Kvota 4.12.HokejVillach-Linz 5+ (OT&SO)Bolzano-Innsbruck 6+sve 5+ (OT&SO), Karpat, AjoieEsbjerg-Sonderjyske 4+Odense-Herning 5+Aalborg-Frederikshavn 5+Rungsted-Herlev 4+sve 5+ (OT&SO), Michalovce, Slovan Bratislava, NitraSpisska Nova Ves-Presov 5+ (OT&SO)Kosice-Banska Bystrica 4+Liptovsky Mikulas-Trencin 4+RB Munich-Bremerhaven 5+ (OT&SO)Eisbaren-Ingolstadt 5+ (OT&SO)Straubing-Frankfurt 5+ (OT&SO)Dresdner-Iserlohn 4+Nurnberg-Augsburg 4+Kvote 1.93, 1.79, 2.14, 2.15, 2.03 i 2.27.Uz ovo imamo i golove po trecinama kod Nemaca, Slovaka i Danaca, te 6+ kombo.Tenis Sinner 3-0Shelton uzima 2 setaKhachanov dobija 2 setaMensik dobija 2 setaRuud uzima setAndreeva 2Pegula 1Anisimova uzima setOsaka 1Swiatek uzima setRybakina dobija setKvota 2.73.Fiks stavih na jedno mesto, aprobah par sitnijih kombinacija sa gemovima.Siri teniski tiket, Musetti >39, Khachanov >35.5. Kvota 3.33.NBA tiket, Detroit P>103.5, Boston pob2, Cleveland pob1, Atlanta >226.5, Memphis >228.5, Denver P>105.5, Portland P>106.5, Oklahoma pob1. Kvota 15.60.Kosarkaski tiket, Fenerbahce pob1, Zvezda >161.5, Partizan >158.5, Barcelona P>80.5. Kvota 3.77.
January 24Jan 24 Author Fudbal 0/1, prosao je jedan 3+ trebl, Inter dolazi 5+/6+, De Graafschap 5+, Dordrecht 5+, iksevi 2/5 (3+kvota za trebl, 3+/8+ za Inter, 5+ kvota De Graafschap, Dordrecht 3+ kvota, iksevi sa kvotom oko 3. NHL 0/2, a tu je i dabl sa 4+ kvotom. Hokej 0/6, uz 3 sira tiketa (6+ za 2P2+ kod Slovaka, 7+ za 2P2+ kod Nemaca, dabl kod Danaca sa 3+ kvotom). Tenis 0/1, uz jedan siri tiket i povracaj na drugom (dabl overa sa 3+ kvotom). Fudbal bi bio jos bolji, da PSG nije odigrao jos jedan metiljav mec. Holandija 2 prilicno dobra, sa makar 3+ igrom. Hokej sve losiji. NHL je bar doneo veliki plus prosle subote, pa nema razloga za nerviranje, dok lige po Evropi nisu sjajne (bolje da spojim 4+/5+ na jedan tiket, a ove sire stvari i golove po trecinama da odigram isto). Evroliga prolazi sa 3+ kvotom. NBA bez sanse.Imam 3 tiketa na cekanju, posto je odlozen par Cambuur-Eindhoven, mada je moglo bolje od ovoga (hokejaski deo stagnira zestoko sto su ZOI blize).Fudbalsve 2+, Ajax, NEC, PSV, Leverkusen, Eintracht Frankfurt, Bayern, Man City, Club Bruggesve 2+, Liverpool, Tottenham, Brighton, Rennais, Monaco, Marseille, Leipzig, Dortmund, Twente, Real MadridKvote 2.79 i 7.22.Samo 2 jaca tiketa i mnostvo sirih. Pocev od kombinacija sa golovima, preko par ikseva (ovog puta u sistemu), dok treblova (uglavnom sa 3+).Jedna sira kombinacija, PSV 4+, Leverkusen 3+, Bayern 4+. Kvota 4.82.NHLsve 5+, Edmonton, Ottawa, Tampa,Bostonsve 5+, NY Islanders, Nashville, Winnipeg, FloridaKvote 2.92 i 3.50.Isti sistem se prati, mada nakon odlicne subote nije bilo dobre veceri (Uvek uleti neki mec sa 2-3 pogotka).TenisAlcaraz 1Medvedev dobija setZverev uzima 2 setaDe Minaur dobija setSabalenka 1Gauff dobija setKvota 2.06.Nekako sklopih jedan fiks tiket, a tu je i nekoliko sirih mikseva sa gemovima.NBA tiket, Charlotte >226.5, NY Knicks H2(+6.5), Minnesota P>111.5, Cleveland H2(+9.5), Boston H2 (+9.5), LA Lakers H2(+6.5). Kvota 7.85.Hokejaski tiket, Karpat 5+ (OT&SO), Davos 4+, Ajoie 4+, Nidaros 5+ (OT&SO), Frisk Asker 3+, Stjernen 3+, Storhamar 3+, Shanghai 4+, SKA St. Petersburg 4+, Leksands 3+, Djurgardens 3+, HV71 3+. Kvota 5.16.
January 24Jan 24 Author Par tupavih rezultata na fudbalu i danas. Leverkusen odigrao neprijatnih 1-0, na mecu gde se ocekivala goleada, Monaco ponovo zakazao sa 0-0. 2+ tiketi nisu imali sansu i od jacih prolazi samo P1+ tiket, gde sam cekao PSV na kraju. Prosla je fina 3+ kombinacija, gde se to i nije bas ocekivalo (Liverpool, Tottenham, Fulham sve 3+). Club Brugge je dosao 7+, a tu je i nekoliko 5+ utakmica. Na Jednom je prosao Dortmund 3+, a cekaju se na istoj igri Marseille i Real Madrid za 5 kvotu. Dobro je sto ikseve ispratih u sitnim sistemima, posto ih nije bilo previse. PSV je dozvolio preokret na kraju poluvremena, pa se nadam da tu ima materijala za dosta golova. Sa 3 tiketa na cekanju, verovatno cu zavrsiti oko pokrica; tja, nije ni to lose.Hokej sam mogao odigrati bolje (kada sam video rezultate iz Norveske, gde je sve doslo 7+ i 2+ po trecinama, 4 para, retard).NHL dosta tvrdo krenuo.Jos malo pa nam sledi pauza na hokeju zbog ZOI, te ce i igra biti prilicno suzena tokom februara.
January 24Jan 24 Author Ne secam se da me je Real obarao cesto kao sto je ove sezone slucaj. U vreme Ronalda su u La Ligi bar bili ekstra efikasni. Sada nisu losi u CL, no za toliko ulozenih para sigurno ocekujem vise od 2-0.NHL srecom krenuo korektno.
January 25Jan 25 Author Fudbal 2/5 (prosli su tiketi od petka, juce samo P1+ od glavnih), prosao je jedan 3+ trebl juce, uz jedan skraceni od petka, Liverpool je dosao 5+, Club Brugge 5+/7+, Tottenham je dosao 4+ (5+ i 2+ kvote za treblove, 4+, 3+/18+ i 3+ kvote za golove). NHL 2/2, a tu su i dva sira tiketa (3+ i 2+ kvote). Tenis 0/1. NBA je bio blizu prolaza, no jedan mec je pomeren za danas. Evropski hokej sam mogao odigrati dosta bolje (kod Norvezana bukvalno nisam mogao promasiti). Fudbal nije odusevio. Bonusi korektno, no 2+ tiketi volsebno padaju (Leverkusen, Monaco). NHL je bio prilicno efikasan, no nisam uspeo da uklopim golove po trecinama (P2+, 2P2+ i 3P2+ sve pada na po jednom paru, razlicitom u ovom slucaju). Tenis pada posto Medvedev nije uzeo set, a vidim da ni gemovi nisu prosli (Zverev i Svitolina minus). Minimalan plus na kraju, mada sam jedinu sansu za veci dobitak propustio u NHL sektoru, posto je fudbal bio relativno kilav.Fudbalsve 2+, Arsenal, Stuttgart, AZ, Feyenoord, Barcelona, Benficasve 2+, Aston Villa, Lille, Lyon, Young Boys, Basel, Atalanta, RomaP1+/2P1+ tiket je vec pao na AZ P1+, pa da ne pisem celu kombinacijuKvote 2.28, 4.68 i 5.79.Dosta losija ponuda danas, a to nije dobar znak, posto ni jucerasnji rezultati nisu bili sjajni.NHLsve 5+, Colorado, Pittsburgh, Vegassve 5+, New Jersey, Florida, AnaheimKvote 2.16 i 2.59.Nesto manje utakmica danas, te podelih glavne tikete na po 3 para, uz uobicajenu siru ponudu.Jedan od pratecih tiketa, sve 7+ (OT&SO), Colorado, Pittsburgh. Kvota 3.58.HokejAalborg-Herning 5+ (OT&SO)Roedovre-Esbjerg 5+ (OT&SO)Vorarlberg-Villach 5+ (OT&SO)Innsbruck-Linz 5+ (OT&SO)Frankfurt-Eisbaren 5+ (OT&SO)Kolner-Nurnberg 4+Wolfsburg-Dresdner 4+Iserlohn-Straubing 4+Slovan Bratislava-Liptovsky Mikulas 5+ (OT&SO)Poprad-Zvolen 4+Spisska Nova Ves-Banska Bystrica 4+Presov-Nitra 4+Kvota 8.09.Malo promenih stil; jedan jedini glavni tiket i dosta sirih. dablovi na 6+/7+, te golovi po trecinama, Danska/Austria miks, Nemacka i Slovacka.NFLDenver-New England pob2Seattle-LA Rams >41.5Kvota 2.28.Posto je Denver oslabljen, tu sam probao fiks, odnosno poene na drugom paru (razmisljao da probam Ramse, no gledao sam Seattle na proslom mecu i bolje da ih ne diram).Teniski tiket, Pegula >21, Rybakina 1, Anisimova 2, Swiatek <17.5, Sinnner H2(-1.5), Shelton >39.5, Fritz >39.5. Kvota 13.13.NBA tiket, Detroit >219.5, Denver P>106.5, San Antonio pob1, Oklahoma P>107.5, Milwaukee >212.5, Phoenix >221.5, LA Clippers pob1. Kvota 12.52. Edited January 25Jan 25 by Miljenko
January 25Jan 25 Author Zato ja ne volim kosarku da igram jace. Srecom te je sitna uplata, inace bi mi skocio pritisak, kao prekjuce sto je bio slucaj. Ostao odlozen par od sinoc, Minnesota-Golden State I naravno da P> lagano nije doslo, cak 19 poena ispod najnize granice. Kako uopste tim moze da napravi 15 gresaka za poluvreme.Dobro je sto uhvatih 2 meca na 7+ na fudbalu, no nerviraju ovi padovi, posebno kada se ceka naredni dan, a I veceras ima nekig odlaganja. Edited January 25Jan 25 by Miljenko
January 26Jan 26 Author Fudbal 1/3, Lyon je dosao 4+/7+, Arsenal 5+, Feyenoord 6+, Basel 5+/7+, Lille 4+ (3+/38+, 4+, 5+, 4+/29+ i 3+ kvote). NHL 2/2, uz dva izlazna dabla i 3P2+ tiket (2+, 3+ i 7+ kvote). Hokej 0/1, praceno jednim sirotim sirim tiketom (4+ kvota). NFL 1/1. NBA naravno nije prosao. Tenis sve tezi za hvatanje, kako turnir odmice; neverovatno je koliko malo overa ima, odnosno egal meceva. Fudbal je bio onako, no posrecise se 2 meca na 7+, sa bas velikim kvotama, uz jedan glavni tiket. NHL se stabilizovao, tako da ce ovo biti mesec sa rekordnim plusom, kada je o pojedinacnom sportu rec. Prosla su oba 5+ tiketa, a kada dodju golovi po trecinama tu je solidan plus neminovan. Evropski hokej mi ne ide od ruke, 7 uloga minusa juce. NFL korektan. NBA bez sanse, kao i tenis. Lep saldo na kraju. Zahvaljujuci ovom pozitivnom skoru, cak je i fudbal dosao do nule na nivou januara (sto je sa fudbalom retka pojava).FudbalPorto-Gil Vicente tim1 1+AZ II-Almere 2+Den Haag-Vitesse 2+PSV II-Helmond 2+RKC-Utrecht II 2+De Graafschap-Den Bosch 2+Porto-Gil Vicente 2P1+AZ II-Almere P1+Den Haag-Vitesse 2P1+PSV II-Helmond P1+RKC-Utrecht II 2P1+De Graafschap-Den Bosch P1+Kvote 2.04 i 3.14.Dosta Holandjana za danas, pa sam cak i uspeo da uklopim nesto (uz klasicne sire igre).NHLsve 5+, Philadelphia, Tampa, Boston, Edmonton Kvota 2.80.Malo mecava danas, te probah uobicajen miks, u nesto kraoj varijanti (6+/7+, golove po trecinama).HokejAvangard-Vladivostok tim1 2+Yekaterinburg-Amur tim1 2+Nizhny Novgorod-Novosibirsk tim1 2+Dinamo Minsk-Salavat 4+Sochi-Shanghai 4+Kvota 2.04.Mozda sam trebao probati Spartu Prague, posto je jedna od retkih ekipa iz Ceske, a da igra efikasne utakmice. Malo cu promeniti stil igre. Uzecu par ekipa iz svake lige (dobro, neke lige cu pratiti kompletno, Danska, Nemacka, Norveska) i kombinovati na 5+, a onda razvijati sire i po trecinama.Prateci tiket, Avangard 2P2+, Yekaterinburg 2P2+, Nizhny Novgorod 3P2+, Dinamo Minsk 3P2+, Shanghai 2P2+. Kvota 12.12.Kosarkaski tiket, Zvezda H1(-14.5), Dubai H1(-10.5), Virtus Bologna >156.5, Olimpia Milano P>83.5. Kvota 4.50.NBA tiket, Atlanta H1(+2.5), Philadelphia H2(+11.5), Cleveland >220.5, Houston >215.5, LA Lakers H2(+6.5), Portland >217.5, Minnesota pob1. Kvota 10.58.Teniski tiket, Sabalenka >18.5, Gauff >20.5, Alcaraz 1. Kvota 3.40.
January 26Jan 26 Author I posle neko kaze da se igra fiks. Na Zvezdu 1.02 kec, najnizi hendikep 14.5 I oni dobiju samo sa 9 razlike. Kako su ovi uopste dali 99 poena . Kada je neko ovoliki favorit, ja ocekujem 100-70 Ili nesto tome slicno.Plus me iznervirase Rusi na hokeju, gde oba tiketa padose na istom paru. A I glupi telefon nervira sa ovim auto correct on Koji ne umem da iskljucim. Tog koji je to izmislio treba ubiti za primer. Edited January 26Jan 26 by Miljenko
January 27Jan 27 Author Fudbal 0/2, AZ II je dosao 5+/7+ (3+/15+ kvote). NHL 0/1. Hokej 0/1. Jedan par iz Holandije 2 je volsebno dosao 0-0, te nije bilo sanse za jaci tiket. Dobro je je dosao bar jedan 7+ (za jedini prolaz juce). NHL bez sanse, cim smo imali 2-0 i 4-0 rezultate. Evropski hokej baksuzno; Dinamo Minsk-Salavat par obara oba tiketa. Kosarka kilava, kako ova iz Evrope, tako i NBA. Tenis nista bolji, posto se ne moze naci over nigde (igram undere, no ovo bi trebalo da budu egal mecevi). Nije ovde bilo pomoci; srecom te uplata nije bila prevelika.FudbalWerder-Hoffenheim 3+St. Pauli-Leipzig 2+Kvota 2.22.Malo toga za jacu igru; par sirih tiket sa Englezima.NHLsve 5+, Montreal, Toronto, Boston, Vancouver sve 5+, Seattle, Dallas, Minnesota, FloridaKvote 2.79 i 3.54.Isti sistem pratim; sira igra na 6+/7+, te golovi po trecinama.Hokejsve 5+, Olimpija, Herlev, Vaalerenga, Storhamarsve 5+, Stjernen, lorenskog, Ingolstadt, Eisbaren, Kolnersve 5+, Straubing, Bremerhaven, RB Munich, Ajoie, DavosKvote 2.46, 3.25 i 6.17.Probah kombinovanje iz NHL i u Evropi. Dablovi/treblovi na 6+/7+, te golovi po trecinama u miksu liga.Prateci tiket, P2+, Herlev, Eisbaren, Ingolstadt, Vaalerenga, Storhamar. Kvota 12.76.NBA tiket, Portland >225.5, NY Knicks >223.5, Oklahoma tim >122.5, Phoenix tim>107.5, Denver P>109.5, LA Clippers >224.5. Kvota 14.17.