Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

ja sam katastrofa zadnjih par 3-4 dana... primio sam platu (sto mi uzrokuje da se osjecam bogatim sljedecih nekoliko dana), pa sam presao sa svoje prakse "loto" tiketa (7-8 parova sa ulogom 1-2 EUR) , na "sigurne, znalacke" tikete (2-4 para sa ulogom 5-10 EUR)od vikenda sam preko 50 EUR u minusu, jebala me kladionica.Edit: da, zaboravih da dodam, i meni se smrdljivi juve ispisho u kafu (tj. u pivo) sinoc... posljednji zivi tiket mi je bioBanvitPSGLeveri bazd od juveta za kvotu 1.3 :isuse:bio lijep dobitak, 10 za 60 EUR... :(

Edited by Pantelija jr

Fudbal ponovo 1/2. Najpre je izgledalo da ce pasti oba, zatim su ceo minut bili izlazni u kompletu, da bi na kraju prosao jedan. NHL nisam mogao provuci nikako, Fila izgubila u regularnom uz samo 3 gola.FudbalRubin-Zulte Waregem w1Anzhi-Tottenham w2Sevilla-Freiburg 2+Esbjerg-Salzburg 2+Elfsborg-Standard 2+APOEL-Eintracht Frankfurt w2Nesretna LE. Mislim da sam na njoj ove sezone bio u plusu samo u prvoj rundi kvalifikacija. Ogranicavam se na ova 2 tiketa i jedan propratni egzibicioni.MLBAtlanta-LA Dodgers 2Kershaw za Dodgerse, Medlen za Atlantu. Gosti imaju po meni bolji napad. Kershaw mi je jedan od omiljenih startera, koji retko ima lose nastupe. Bravesi jesu domacinska ekipa, ali im ne dajem previse sansi u ovoj seriji.NHLBoston-Tampa pobednik 1Washington-Calgary 4+Pittsburgh-New Jersey pobednik 1San Jose-Vancouver 4+Pobednik predstavlja trijumf tima bilo kada(regularno, produzeci, penali).NCAAFIowa State-Texas w2Utah-UCLA w2Tri meca nocas. Nista mi ne deluje privlacno za poene, nakon uradjene analize, te odigrah ova 2 para u fiksu.

Edited by Miljenko

sto je ovako velika kvota za bordo 2.75? juce bilo 1.90, po meni i to mnogo, ok lose startovali i sve to, ali i pored toga bi trebalo da su u stanju da dobiju makabi kuci? ima li necega sto ja ne znam ili, narocito toliki porast od juce do sada?

Kad si glup.Ja u sistemu igrao Rubin & 3+, kad sam glup...edit: igrao bih da Swansea dobija i Bonara daje gol, jel vidio neko takvu ponudu?Bet365 ima klasican scorecast il' kako vec ali tu treba da se gadja i tacan rezultat a to ne bih.

Edited by Feindouno

Evo na WH Michu to score & Swansea to win @ 2.30 al necu to!Nasao, Paddypower ima tacno ono sto me interesovalo.Swansea + Bony @ 2.40, ista kvota za Michua.

Edited by Feindouno

Ja vec pao na Karagandi. Jedan tiket dvojka drugi tiket NGOstalo samo jos ovo da se pratihttps://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1323-8294959-1123