Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Za kombo tiket se cekao 7+ na Calgary-Edmonton; ni blizu, samo 4 pogotka, 3-1 za Calgary. Fiks tiket pada na Bostonu, nakon volsebnog poravnanja Kingsa, 26 sekundi pre kraja i kasnije pobede u OT (6+ kvota). Sklepani fudbal prolazi (3+ kvota), i to prilicno lako. Da ne bude da se isti ne moze uhvatiti uopste. NBA ko NBA, morala je uleteti neka tesko pogodljiva utakmica; Minnesota je otisla u minus. Kada se podvuce crta, jedan prolaz i 3 pada na po jednom paru. Singlovi pomazu kod ovakvih situacija, mada je bilo dana gde bih gubio i sa njima.

Standardni ulozi.

Kombo tiket

Philadelphia-Vegas pob2 (OT&SO)

Pittsburgh-Florida 6+

New Jersey-Colorado pob2 (OT&SO)

Toronto-Seattle 6+

Detroit-Arizona 6+

St. Louis-Ottawa pob1 (OT&SO)

Winnipeg-Tampa 7+ (OT&SO)

Kvota 25.93.

Nesto siri tiket danas, u pokusaju uklapanja fiksa i golova. Nocas je Calgary bio siguran pad, nadam se boljim rezultatima veceras.

Prateci tiket, sve 7+ (OT&SO), Colorado, Nashville, Calgary. Kvota 8.53.

Fudbalski tiket, Liverpool 1X, Bayern 5+. Kvota 2.99.

Jedna CL kombinacija. Rezultati su skroz glupavi obicno, taman da izbegnem nerviranje.

NBA tiket, Golden State >212.5, Milwaukee pob2 (OT), Memphis >224.5, Phoenix pob2 (OT), Cleveland H2(+3.5), Charlotte >234.5. Kvota 6.10.

• Author

Na kraju odlucih da sve sa kombo tiketa odigram u singlu (nakon duze pauze). Pomalo je dosadna ovakva igra, plus nervira kada padne samo jedan par, a ja to ne iskoristim.

Philadelphia-Vegas pob2 (OT&SO)  

Pittsburgh-Florida 6+  

New Jersey-Colorado pob2 (OT&SO) 

Toronto-Seattle 6+  

Detroit-Arizona 6+  

St. Louis-Ottawa pob1 (OT&SO)  

Winnipeg-Tampa 7+ (OT&SO) 

Kvote 1.58, 1.45, 1.46, 1.51, 1.72, 1.35 i 2.13.

Jutros je zbirna kvota bila nesto niza. Skocila je kvota na 7+ na Winnipeg-Tampa, za skoro 0.20.

Bar cu CL gledati opusteno zbog sitne uplate.

Prodjoh nešto sitnije u nedelju, ulazimo u zadnju trećinu prvenstava, sad treba pojačati favorite

image.png.e2fce108155e457da3e08c269efd009b.png

• Author

Ja bas nisam odusevljen kako fudbal dolazi, posebno kada je o efikasnosti rec. Bayern i Levrekusen se recimo zestoko obrukase u subotu; Ajax jedva dobio u nedelju; Juventus ponovo sramotno kilav (sa ovakvim timom, sve ispod petarde je lose). Ima tih meceva gde dvoznak ne postoji, a meni to odmah nije za igranje fiksa. Bonus je sto mi za fiks tiket sa kvotom oko 5, treba 10+ utakmica.

Cudno je sto NHL dolazi u fiksu losije, u drugom delu sezone. Golovi prilicno dobri, cak i ova sira 6+ i 7+ igra.

Nervira sto u MLB delu i dalje nema dogovora, pa ce sezona kasniti (ako je uopste i bude). Jel se negde drugde, ikada desio strajk igraca, ili ovakvi pregovori oko kolektivnih ugovora, a da nije rec o USA ligi?

Edited by Miljenko

Mislim da će ti golovi više dolaziti u okršaju nekih ujednačenih ekipa nego favorita. Ulazi se u finiš i sa kupovima i sa Evropom, a niko ne zna na šta će ličiti WC u novembru. Atletiko 3:1 i Porto 4:2 su ekcesi koje niko nije očekivao, vidi samo kako je Kalčo u nedelju došao kilavo (samo jedna 3+) ili Francuska isto samo 1 meč 3+ i to Lil koji je 3 gola dao tek posle crvenog za Klermon.

edit: Preporuka za golove, pogotovu GG, je Švajcarska. Tamo je Cirih na +15, samo 2 poraza u 25 kola, totalno ludilo od sezone sa epskim raspadima YB i  Bazela. Oni su u stanju da prime gol od svakog. YB sam pao pre par nedelja, vodili su 3:0 kraj 3:3. U subotu 2:0 kraj 2:2. Bazel je još neozbiljniji,  uglavnom svi su primili 30+ golova uključujući i lidera Cirih.

Edited by John Coltrane

• Author

Ja Francuze izbegavam vec neko vreme (cak i PSG). Italijani su zaredjali par kola, sa ekstra tvrdim mecevima. Cak i poslovicno efikasni Nemci, donese par neprijatnih padova. Bolivija isto. Ako na hokeju (NHL), nadjem 7+ kvotu u opsegu od 1.75 do 2.25, a da je procenat zadovoljavajuci (u subotu je ta igra dosla na 8/9 utakmica), onda je bolje da i ne igram fudbal ozbiljnije. 

Da igram kao pre desetak godina, na Bayern-Leverkusen bih poginuo zesce. Ovako odmereno, svuda isti ulog (ako su singlovi u pitanju, plus bonusi po odredjenoj raspodeli). Kada je hokej glavna igra, tu je jos lakse koncipirati tiket; jednostavno pratim trend i tradiciju duela.

Porto je ove sezone prilicno efikasan, dok je A. Madrid tradicionalni no bet.

Edited by Miljenko

• Author

Jedan od primera zasto na fudbalu ne igram fiks, za iole ozbiljniju kintu. Uhvatim skoro 3 kvotu na Bayernu, a onda ovi kilavci izgube kod kuce, kada mi je i nereseno bilo dovoljno. Pa jos cuvaju 0-1, sa igracem vise.:isuse:

Sutra samo City, nesto sa golovima, a i to za neki minimum ponovo.

Edited by Miljenko

• Author

I dalje mi je neverovatno, da covek tako ode odjednom.:sad: Danas si tu, sutra nisi. Video sam da ga nema na ovoj nasoj temi, no nisam ocekivao nesto ozbiljno.

• Author

4/7 (NHL 4/7). Nisam odabrao bas sjajno vece za singliranje. Golovi dodjose lagano (sve bi proslo i na 7+), no zato fiks sva 3 promasaja (dobili su timovi koji nemaju nikakve sanse da odu u playoff, Philadelphia, New Jersey i Ottawa). Srecom te sam fudbal i NBA ispratio sitno, posto su usledila dva neprijatna pada; Liverpool gubi i pada dvoznak uz 5+ na Bayernu; ovamo Golden State ide u under za par poena. Da tu je i siri NHL tiket, gde pada Nashville 7+, tja. Zahvaljujuci dobrim kvotama sa golovima na hokeju, ukupni bilans je slican, odnosno ostade minimalan minus, mada sam sigurno ocekivao vise (jedan prolaz u fiksu i bio bih u plusu).

Minimalni ulozi (bolje da se ne zalecem, posto trendovi nisu sjajni; na fudbalu su golovi ocajni, na hokeju fiks).

NHL

Edmonton-Washington 7+ (OT&SO)

Vancouver-Montreal 7+ (OT&SO)

Kvote 1.84 i 1.94.

Samo 2 para danas, pa i nije bilo preterane dileme sta odigrati.

Fudbalski tiket, poucen onim sinoc, odigrah samo City, sitno sve naravno, 5+ po 3.45, 6+ i 7+ za duplo manji ulog po 6.20 i 14.23.

Ne znaci da ce se raspucati kao Bayern, posto su resili duel na gostovanju, no Real i PSG deluju prilicno beznadezno za golove.

NBA tiket, Utah >214.5, Denver >229.5, Dallas pob1 (OT), New Orleans pob1 (OT), LA Lakers H2(+3.5), Minnesota pob1 (OT), Milwaukee >229.5, Phoenix >210.5, Chicago >219.5, Boston pob2 (OT). Kvota 21.37.

• Author

Uvek je dobro kada fudbal odigram sitno i sebi ustedim nerviranje. Kako je City uopšte dobio 5-0 u gostima, kada kod kuce odigrava bez golova.

jebeni new orleans me unisti.

razbija ih sugavi orlando kuci :fur:

• Author

2/2 (NHL 2/2), prosao je kombo tiket (3+ kvota). Najlakse je odigrati, kada nema previse izbora i juce se to jos jednom pokazalo kao tacno. Srecan prolaz na Edmontonu, nakon sto je Washington poravnao na 3-3, dve sekunde pre kraja, te 7+ dolazi u produzetku. Vancouver prolazi nesto lakse, uz gol vise (5-3). Prosao je naravno i kombo (fina 3+ kvota, ako se uzme u obzir da su samo 2 para u pitanju). City neverovatnih 0-0, te je dobro sto nisam forsirao fudbal. NBA ni blizu. Fin dan.

Minimalni ulozi (bolje se drzati istih, osim ako ne uleti neka bas dobra serija).

NHL

New Jersey-Winnipeg 6+

Detroit-Minnesota 6+

Florida-Philadelphia 6+

Carolina-Colorado 6+

Toronto-Arizona 7+ (OT&SO)

Calgary-Tampa 7+ (OT&SO)

Kvote 1.54, 1.49, 1.47, 1.60, 1.73 i 2.08.

Skratih igru na 6 parova, od toga samo 2 na 7+. Lepo bi legao jos jedan kombo tiket.

Prateci tiket, sve pob (OT&SO), LA Kings, Calgary, NY Rangers, Nashville, NY Islanders, Vegas, Toronto, Boston, Colorado, Florida, Minnesota. Kvota 128.31.

Fudbalski tiket, sve 3+, Atalanta, Barcelona, Roma, Bodo/Glimt. Kvota 7.89.

Ipak ispratih ova 4 para i sire (5+, 6+ i 7+; nadam se da ce uleteti bar jedan efikasan duel).

NBA tiket, Philadelphia >222.5, Denver >213.5. Kvota 2.18.

Edited by Miljenko

aj da izdzinxujem sebi

44da0d4f5ddcb1fc4a3a98983d701afa.jpg

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

• Author

Fudbal tesko da je mogao losije od ovoga; samo jedan bonus (Atalanta 5+), a na 3+ tiketu cak 2 promasaja od 4 odigrana para. Dobro je sto sam se dozvao pameti pa igram sitno. Barsa je recimo neverovatan rezultat.

Srecom te prolazi dnevni hokejaski tiket i 10+ kvota.

Fudbal je definitivno najprecenjeniji sport za igru.

Dogovorise se u MLB sektoru konacno, te ipak krece sezona za mesec dana.:D

Edited by Miljenko

• Author

3/6 (NHL 3/6), Atalanta je dosla 5+ (4+ kvota), a prosao je i prateci hokejaski tiket (10+ kvota). NHL nije odusevio rezultatima. Toronto, Minnesota i Florida prolaze lako, dok su strelci zakazali na New Jersey-Winnipeg, Calgary-Tampa i Carolina-Colorado. Winnipeg je bio wild card pomalo, no preostala dva para su iznenadila neefikasnoscu. Fudbal kilavo, jedan bonus na 4 utakmice; od toga 2 nisu ni 3+ dosle. P1+/2P1+ tiket pada na Barsi (P1+, mada je svejedno, posto je utakmica zavrsena 0-0). Evropski hokej je doneo lep tiket, taman da svede minus na neku pristojnu meru.

Minimalni ulozi.

NHL

Columbus-Minnesota 7+ (OT&SO)

Vancouver-Washington 6+ (OT&SO)

Kvote 1.99 i 1.65.

Samo 4 utakmice danas, te uzeh dva para koja deluju zanimljivo za golove.

Prateci tiket, Pittsburgh 6+, Winnipeg 6+. Kvota 2.87.

Fudbalski tiket, sve 3+, Benfica, Royale Union, Vikingur, Ajax, Ajax II, Volendam. Kvota 6.33.

NBA tiket, LA Lakers H1(+3.5), Phoenix >213.5, Utah >223.5, Dallas pob2 (OT), Miami H1(+2.5), Memphis pob1 (OT), New Orleans >222.5, Atlanta H1(+1.5), Boston pob1, Minnesota >225.5. Kvota 16.80.