Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Ajde Japanci i UAE pre toga, tu sam ispao glup. No ovo je vec verovali ili ne; Cesi 25 suteva, Nemci 29.

Ne znam sto fudbal ne moze da udje kao hokej (3/4 danas).:huh:

Sta drugo odigrati na kvotama ispod 1.20 u fiksu, gde nemam viner, nego golove, tja.

Edited by Miljenko

4/8 (fudbal 1/4, hokej 3/4), Belgija je dosla 6+ i 7+ (4+ i 7+ kvote), Alzir 7+ (4+ kvota). Fudbal tesko da je mogao metiljavije od ovoga. Na jednom tiketu nisam imao pogodak (Japan  i UAE padovi, J. Koreja kvota 1). Cesi obaraju drugi sa 2+, Nemci treci ne dosavsi 4+. Belgijanci napravise lepu kanonadu, dok je Alzir natrpao dosta slabijeg protivnika. Kombinacija vinera prolazi, uz kvotu 1 na Kolumbiji. Na hokeju kontra situacija, malo je falilo da udju sva 4 tiketa (Rogle zatajio). Prijatno iznenadjenje kod KHL meceva, gde se uklopilo cak 6 utakmica. Na fudbalu od 14 utakmica, cak 4 promasaja i 2 kvote 1; na hokeju 11 prolaza na 12 meceva. Ok dan na kraju i izvestan plus.

Minimalni ulozi (polovina istih).

Hokej

Aalborg-Odense 5+ (OT&SO)

Esbjerg-Roedovre 5+ (OT&SO)

Frisk Asker-Salzburg 5+ (OT&SO)

Barys Astana-Salavat 5+ (OT&SO)

Dynamo moscow-Dinamo Minsk pob1 (OT&SO)

Jastrzebie-Bolzano 5+ (OT&SO)

Donbass-Rungsted 5+ (OT&SO)

Kvote 1.83, 1.92 i 1.70.

Rasturih danasnje parove na 3 tiketa. Uklopih samo najverovatnije meceve. Nece normalno sve dolaziti idealno kao juce, no cini se da od fudbala i dalje dolazi dosta bolje.

Prateci tiket, sve 5+ (OT&SO), Eisbaren, Bremerhaven, Sparta Prague, Magnitogorsk. Kvota 4.12.

Fudbalski tiket, Ivory Coast w2, Nigeria 2+, Ghana 2+, Memmingen 3+, Rosenheim 3+, Houston 2+, LA FC 3+. Kvota 6.25.

Poucen jucerasnjim rezultatima, ispratih fudbal samo sirim tiketom.

MLB tiket, NY Yankees 1, Toronto >7.5, Philadelphia 5I H2(+0.5), Tampa 5I >4.5, Cincinnati 5I H1(+0.5), Boston 1, Milwaukee 5I <5.5, Atlanta 5I H2(+0.5), LA Angels 5I H1(+0.5), San Diego >7.5. Kvota 79.25.

Nije mi se dopalo nista od danasnjih parova za dablove (ni ponuda nije bila kompletna).

Da li mogu nasi i Luksemburzani sutra do 3+?:huh: I jedni i drugi, i daju i primaju dosta golova. U proslim kvalifikacijama je bilo 3-2 i 3-1 za nase. Holandija mi je za 2+, Turska 3+, Danska 2+; Rusija, Norveska i Finska kao vineri.

3/3 (hokej 3/3), prosao je konacno i kombo tiket (kvota tik ispod 6). Dobro je sto sam fudbal izbacio sa glavnih tiketa, Ghana 2+ bi bila siguran pad (kao sto uvek kazem, kakvi su oni favoriti za ispod 1.20, a da ne mogu 2 gola dati); tu je zveknuo i siri fudbalski tiket. Hokej se uklapa kao i prethodne sezone. Bolzano i Donbass odose sa 2-2 u produzetke; ponovo je koristila dodatna 5+ igra (jesu kvote nize, no bez toga je skoro nemoguce uklopiti sve). Danci uredno (Esbjerg okrece na samom kraju); KHL ponovo bez problema. NCAAF tiket je bio blizu (pada jedan par). MLB cak 5 promasaja, no tiket je imao desetak parova. Lep dan.

Minimalni ulozi (polovina istih).

Fudbal

Finland-Kazakhstan w1

Cyprus-Russia w2

Netherlands-Montenegro 2+

Faroe Islands-Denmark 3+

Serbia-Luxembourg 3+

Gibraltar-Turkey 3+

Kvote 2.03 i 1.88.

Na kraju nase odigrah na 3+, posto redovno primamo golove; za Dance vazi slicna stvar, ocekujem da lagano rese komsije. Ostalo je manje-vise jasno.

Prateci tiket, sve 2+, MK Dons, Wimbledon, Bradford, Crawley, Northampton, Swindon, Tranmere, Dover, Chesterfield, Dag & Red, Barnet, Torquay, Notts County. Kvota 33.29.

Hokej

CSKA Moscow-Dinamo Riga pob1 (OT&SO)

Avangard-Vladivostok pob1 (OT&SO)

AK Bars-Kunlun pob1 (OT&SO)

Zug-Sonderjyske 5+ (OT&SO)

Slovan Bratislava-Fribourg 5+ (OT&SO)

Lausanne-Cardiff 5+ (O&SO)

Trinec-Leksands 5+ (OT&SO)

Mannheim-Lukko 5+ (OT&SO)

Munchen-Rogle 5+ (OT&SO)

Kvote 1.45, 1.88 i 2.62.

Hokejaska sezona je otvorena izuzetno dobro. KHL tiket donosi totalne zicer meceve. Tu su i dve kombinacije iz CL, koja dolazi sasvim pristojno (ne moze doci bas svaki mec, no najverovatniji nisu problem).

Siri hokejaski tiket, Vityaz 5+ (OT&SO), Spartak Moscow pob1 (OT&SO), Jokerit 5+ (OT&SO), SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO), HIFK pob1 (OT&SO). Kvota 6.42.

MLB tiket, NY Yankees 1, Tampa 1, Cincinnati 1, LA Angels >7.5, San Diego >6.5. Kvota 6.63.

Edited by Miljenko

Ja ne verujem da mi necemo primiti gol, mada kako fudbal slabo dolazi, nista nije nemoguce. Previse neefikasnih utakmica. Za reprezentacije donekle i imam opravdanje, zbog relativne neuigranosti, no kod klupskog fudbala vec ne vidim razlog da se to desava.

Hokej bas i nisam idealno uklopio, mada na sirem cekam jedan par za 6 kvotu. AK Bars-Kunlun je tipacan primer namestene tekme. Za dve klase bolji tim, vodi 3-0 nakon prve trecine, i gubi u regularnih 60 minuta. To nema trika da se desi. Zato ja i mrzim fiks, nevezano za sport.

Fudbal je krenuo ok, videcemo na dalje.

Izgleda da nasi bas danas nece primiti gol.:rolleyes: Tja, teska su muka reprezentacije. Na hokej vec ne mogu da se zalim, nakon odlicnog cetvrtka i petka.

Koliko su ove subote baksuzne, neverovatno.