Miljenko Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 (edited) Ajde Japanci i UAE pre toga, tu sam ispao glup. No ovo je vec verovali ili ne; Cesi 25 suteva, Nemci 29. Ne znam sto fudbal ne moze da udje kao hokej (3/4 danas). Sta drugo odigrati na kvotama ispod 1.20 u fiksu, gde nemam viner, nego golove, tja. Edited September 2, 2021 by Miljenko Link to comment
Miljenko Posted September 3, 2021 Author Share Posted September 3, 2021 4/8 (fudbal 1/4, hokej 3/4), Belgija je dosla 6+ i 7+ (4+ i 7+ kvote), Alzir 7+ (4+ kvota). Fudbal tesko da je mogao metiljavije od ovoga. Na jednom tiketu nisam imao pogodak (Japan i UAE padovi, J. Koreja kvota 1). Cesi obaraju drugi sa 2+, Nemci treci ne dosavsi 4+. Belgijanci napravise lepu kanonadu, dok je Alzir natrpao dosta slabijeg protivnika. Kombinacija vinera prolazi, uz kvotu 1 na Kolumbiji. Na hokeju kontra situacija, malo je falilo da udju sva 4 tiketa (Rogle zatajio). Prijatno iznenadjenje kod KHL meceva, gde se uklopilo cak 6 utakmica. Na fudbalu od 14 utakmica, cak 4 promasaja i 2 kvote 1; na hokeju 11 prolaza na 12 meceva. Ok dan na kraju i izvestan plus. Minimalni ulozi (polovina istih). Hokej Aalborg-Odense 5+ (OT&SO) Esbjerg-Roedovre 5+ (OT&SO) Frisk Asker-Salzburg 5+ (OT&SO) Barys Astana-Salavat 5+ (OT&SO) Dynamo moscow-Dinamo Minsk pob1 (OT&SO) Jastrzebie-Bolzano 5+ (OT&SO) Donbass-Rungsted 5+ (OT&SO) Kvote 1.83, 1.92 i 1.70. Rasturih danasnje parove na 3 tiketa. Uklopih samo najverovatnije meceve. Nece normalno sve dolaziti idealno kao juce, no cini se da od fudbala i dalje dolazi dosta bolje. Prateci tiket, sve 5+ (OT&SO), Eisbaren, Bremerhaven, Sparta Prague, Magnitogorsk. Kvota 4.12. Fudbalski tiket, Ivory Coast w2, Nigeria 2+, Ghana 2+, Memmingen 3+, Rosenheim 3+, Houston 2+, LA FC 3+. Kvota 6.25. Poucen jucerasnjim rezultatima, ispratih fudbal samo sirim tiketom. MLB tiket, NY Yankees 1, Toronto >7.5, Philadelphia 5I H2(+0.5), Tampa 5I >4.5, Cincinnati 5I H1(+0.5), Boston 1, Milwaukee 5I <5.5, Atlanta 5I H2(+0.5), LA Angels 5I H1(+0.5), San Diego >7.5. Kvota 79.25. Nije mi se dopalo nista od danasnjih parova za dablove (ni ponuda nije bila kompletna). Link to comment
Miljenko Posted September 3, 2021 Author Share Posted September 3, 2021 Da li mogu nasi i Luksemburzani sutra do 3+? I jedni i drugi, i daju i primaju dosta golova. U proslim kvalifikacijama je bilo 3-2 i 3-1 za nase. Holandija mi je za 2+, Turska 3+, Danska 2+; Rusija, Norveska i Finska kao vineri. Link to comment
enfant terrible Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Moj tiket za danas 1 Link to comment
Miljenko Posted September 4, 2021 Author Share Posted September 4, 2021 Znaci da odigram 3+ na nase. To sam i ja hteo. Na nas 3+ je 1.65, a od ostalih 6 kvota, nijedna nije preko 1.2. Link to comment
renne Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Ja danas neću ništa, ništa mi se ne sviđa Link to comment
Cash Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 1 hour ago, enfant terrible said: Moj tiket za danas Odlican tiket,jedino mi se Slovenija ne svidja. Ilicic ne igra. Link to comment
Miljenko Posted September 4, 2021 Author Share Posted September 4, 2021 (edited) 3/3 (hokej 3/3), prosao je konacno i kombo tiket (kvota tik ispod 6). Dobro je sto sam fudbal izbacio sa glavnih tiketa, Ghana 2+ bi bila siguran pad (kao sto uvek kazem, kakvi su oni favoriti za ispod 1.20, a da ne mogu 2 gola dati); tu je zveknuo i siri fudbalski tiket. Hokej se uklapa kao i prethodne sezone. Bolzano i Donbass odose sa 2-2 u produzetke; ponovo je koristila dodatna 5+ igra (jesu kvote nize, no bez toga je skoro nemoguce uklopiti sve). Danci uredno (Esbjerg okrece na samom kraju); KHL ponovo bez problema. NCAAF tiket je bio blizu (pada jedan par). MLB cak 5 promasaja, no tiket je imao desetak parova. Lep dan. Minimalni ulozi (polovina istih). Fudbal Finland-Kazakhstan w1 Cyprus-Russia w2 Netherlands-Montenegro 2+ Faroe Islands-Denmark 3+ Serbia-Luxembourg 3+ Gibraltar-Turkey 3+ Kvote 2.03 i 1.88. Na kraju nase odigrah na 3+, posto redovno primamo golove; za Dance vazi slicna stvar, ocekujem da lagano rese komsije. Ostalo je manje-vise jasno. Prateci tiket, sve 2+, MK Dons, Wimbledon, Bradford, Crawley, Northampton, Swindon, Tranmere, Dover, Chesterfield, Dag & Red, Barnet, Torquay, Notts County. Kvota 33.29. Hokej CSKA Moscow-Dinamo Riga pob1 (OT&SO) Avangard-Vladivostok pob1 (OT&SO) AK Bars-Kunlun pob1 (OT&SO) Zug-Sonderjyske 5+ (OT&SO) Slovan Bratislava-Fribourg 5+ (OT&SO) Lausanne-Cardiff 5+ (O&SO) Trinec-Leksands 5+ (OT&SO) Mannheim-Lukko 5+ (OT&SO) Munchen-Rogle 5+ (OT&SO) Kvote 1.45, 1.88 i 2.62. Hokejaska sezona je otvorena izuzetno dobro. KHL tiket donosi totalne zicer meceve. Tu su i dve kombinacije iz CL, koja dolazi sasvim pristojno (ne moze doci bas svaki mec, no najverovatniji nisu problem). Siri hokejaski tiket, Vityaz 5+ (OT&SO), Spartak Moscow pob1 (OT&SO), Jokerit 5+ (OT&SO), SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO), HIFK pob1 (OT&SO). Kvota 6.42. MLB tiket, NY Yankees 1, Tampa 1, Cincinnati 1, LA Angels >7.5, San Diego >6.5. Kvota 6.63. Edited September 4, 2021 by Miljenko Link to comment
Cash Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 I Srbija lako moze da bude 2:0. Link to comment
Miljenko Posted September 4, 2021 Author Share Posted September 4, 2021 Ja ne verujem da mi necemo primiti gol, mada kako fudbal slabo dolazi, nista nije nemoguce. Previse neefikasnih utakmica. Za reprezentacije donekle i imam opravdanje, zbog relativne neuigranosti, no kod klupskog fudbala vec ne vidim razlog da se to desava. Link to comment
189- Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 7 hours ago, renne said: Ja danas neću ništa, ništa mi se ne sviđa +1 bas losi parovi. Link to comment
Miljenko Posted September 4, 2021 Author Share Posted September 4, 2021 Hokej bas i nisam idealno uklopio, mada na sirem cekam jedan par za 6 kvotu. AK Bars-Kunlun je tipacan primer namestene tekme. Za dve klase bolji tim, vodi 3-0 nakon prve trecine, i gubi u regularnih 60 minuta. To nema trika da se desi. Zato ja i mrzim fiks, nevezano za sport. Fudbal je krenuo ok, videcemo na dalje. Link to comment
Miljenko Posted September 4, 2021 Author Share Posted September 4, 2021 Izgleda da nasi bas danas nece primiti gol. Tja, teska su muka reprezentacije. Na hokej vec ne mogu da se zalim, nakon odlicnog cetvrtka i petka. Koliko su ove subote baksuzne, neverovatno. Link to comment
Recommended Posts