Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Krenem da se vadim nakon BATEa i desi se ovohttp://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1322-9528350-1035A pre toga naravno ovohttp://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1493-8878339-1035

Posted

Ja prosao Galatu 1x, Benfiku 1 i Sahtjor 2, i sad cekam brata Violu 1 i Lejkerse protiv Netsa. Zasto sam njih stavio pojma nemam, jer mislim da ce izgubiti a i mrzim ih najstrasnije.

Posted

Dobise jedva 5 na kraju a brat Mateo rutinski, zato i jeste kralj celendzera. Inace, primecujem da su na ovim azijskim turnirima domaci igraci bas zesce precenjeni. Prvo je pomenuti Viola neko vece oprao nekog Japanca ('93 godiste, nikad cuo) u polufinalu Jokohame sa 6:0 6:4, po kvoti 1.8-1.9, a sinoc je solidni Poljak Przysiezny dobio nekog totalno nepoznatog lika iz Kineskog Tajpeha 6:1 6:3, a na njega bilo oko 2 sto me i odbilo od igre. Moracu hrabrije u narednom periodu, zanemaricu kvote i igrati na osecaj.

Posted

Ne umem da napravim kvotu 5, ili tu negde. :isuse:Ovako nikom nista. :lolol:FudbalPorto 1Dortmund w2Porto 3+, 5+Arsenal 3+Dortmund 3+Real 3+, 5+U. de Chile 3+Zvezda 1NBAMiami dop>198.5LA Lakers 2HokejMagnitogorsk w1Traktor w1Prebacivacki:Zvezda 1Porto 1Dortmund w2Real 3+LA Lakers 2

Posted

Našao Miami dop>196.5 u Areni. U Mozzartu i dalje 198.5.

Posted

Igrao juce na Marathonu 'player to score 2' i 'player to score 3+' na mecu Porto - Dinamo, kvota @ 3.55 i 14.00.Ocekujem da me brat Jackson ispostuje.

Posted (edited)

hoce li gazprom da uleti neku kintu malagi? ja odigrah sada 1 na kvotu 7,5 za crvenubolje da sam sacekao poluvreme

Edited by lalas
Posted

Ajax -Dortmund 5+ (4.25) Ander-Milan X-2 (5.75) Dynam-PSG 2 (2.45) Schal-Olympiakos dp1 (3.40)

Posted

Igrao sam danas Dortmund -1.5 @ 3.30 al nisam se usudio da pisem nakon sto me Ajax ubio u 2 prethodna kola.Naravno dolazi najopustenije sad kad je ulog bijedan.

Posted

fei, ovaj tvoj brat djekson gomna da jede, igro sam da golove daju reus, el sharavi, benzema i on.

Posted

oko 10, ne secam se tacno. najmanjaje bilana reusa 2,05