Skyhighatrist Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 (edited) I ja mislim. Ed: nema ga više u ponudi Edited December 20, 2020 by Skyhighatrist
John Coltrane Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Tiket je prihvacen, tj. prosao je. Koji je osnov da mu poniste, naknadno?
Miljenko Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 Mogu da se pozovu na gresku u postavci meca. Bar je takav slucaj u vecini nasih kladionica. Desavalo se ponegde da se ne ponisti nesto ocigledno pogresno (6+ granica za NHL All-Star mec pre desetak godina), no vecina se obezbedjuje od slucajne greske na taj nacin.
John Coltrane Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 A kad mu ponistavaju? Ako ne dodje 3+ nikom nista, ne vracaju mu novac?
John Coltrane Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Ajax trpa na Boga ne misli, laganih 4:0 a jos nije ni HT.
Skyhighatrist Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 57 minutes ago, Skyhighatrist said: nema ga više u ponudi Vratio se @1.37
Miljenko Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 58 minutes ago, John Coltrane said: A kad mu ponistavaju? Ako ne dodje 3+ nikom nista, ne vracaju mu novac? To su meni radili sa odlozenim MLB mecevima u Mozzartu i jos negde. Cekaju da se odigra, pa ako dodje sto sam ja odigrao, kvota 1, u suprotnom knjize kao da sam pao. Zato i igram u Meridianu. Cim je odlozeno kvota 1 i cao, nema cekanja. Za ovo ne znam, trebalo bi odmah da vrate novac, velika je greska u pitanju.
Miljenko Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 I nista od 7+ na Ajaxu. Na kraju 3 vezana promasaja iz peterca za 2-5. Salzburg nije mogao bar do manjeg bonusa (6+). Ostalo metiljavo. Inter kilavi protiv jedne od losijih ekipa u ligi, Cambuur 0-1.
pbg12345 Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 da, mozart ponistava sve i ono za sta ima osnova, a vala i za sta nema sa druge strane meridian je umeo biti veoma hmm fleksibilan recimo do pre godinu, dve su imali zajeb u lajvu, ne ove top lige, ali ove slabijeg kvaliteta, desavalo se da recimo na 1/100 ili 1/200 utakmica kasni njihov lajv rezultat onda se prati rezultat na flascoru, totalcorneru ili sta je vec bilo najbrze, pa se singlira jako ko daje gol ili gde je vec jaka kvota i ono najjace, deo tih tiketa poniste u startu, a deo prihvate i kasnije isplate ostalo je nejasno zasto su to dozvoljavali
arkonada Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 meridian o odnosu na balkanbet i mocart su divljaci ali jedan je goldengoal kada je nekad davno postojao
John Coltrane Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Vratili mu tiket sa kvotom 1, 3+ doslo u prvih pola sata.
Recommended Posts