Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Stvarno prekinuse mec u Parizu. Da je palo metar snega ili neki teroristi napravili neku glupost, pa i da razumem, smor.:isuse:

Edited by Miljenko
Posted

Sticajem okolnosti, juce nije odigrano sve, pa je trenutni bilans 1/1 (fudbal 1/1). Sve se uklopilo fino, no onda je uletelo ovo odlaganje u Parizu. Racunacu preostale jucerasnje tikete u danasnji bilans.

Minimalni ulozi.

Fudbal+hokej

Bayern-Lokomotiv Moscow 3+

The Strongest-Always Ready 3+

Inter-Shakhtar 3+

Ajax-Atalanta 2+

Real Madrid-Monchengladbach 2+

Man City-Marseille 2+

Graz-Salzburg 5+ (OT&SO)

Kvote 1.74, 1.53 i 1.68.

Danas vecinom imamo meceve CL, uz jedan par hokeja iz Austrije.

Prateci tiket, Ajax P/KX, Bayern P/K1, Inter P/K1, Man City P/K1, Salzburg P/KX, Porto P/KX. Kvota 10.45.

Posted

Glupi fudbal.:isuse: Ajax i Atalanta se obrukase, jedva jedan gol. Jedino volim sto je ispala ekipa kojoj samo pobeda odgovara, a taktizirala je veci deo meca. PSG je prosao fino, mada ni tu nisam prezadovoljan, posto sam pola sata cekao sedmi gol.

Posted

Kakvo buljaško kolo LŠ, bruka... 1 tekma GG, 1 tekma 3+

Posted

Nemam poseban komentar. Osim onog sto je PSG odigrao, ostalo meh. Pomislio sam da nijedan danasnji tiket nece doci.:dry:

Posted

2/4 (fudbal+hokej 2/4), PSG je dosao 6+, a prosao je i prekjucerasnji kombo tiket. PSG je doneo prolaz tri tiketa, mada je bilo dovoljno vremena i za 7+. Jucerasnji mecevi zato katastrofalno metiljavi. Cak ni Bayern nije mogao u 3+; Inter i Ajax 0-1. The Strongest samo 2-0 (zavrsili su utakmicu sa 9 igraca, pa i da opravdam). CL je ove sezone donela vise stete nego koristi. Ako u grupnoj fazi ne napravim plus, posle je sansa za isti minimalna. Hokej rutinski.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Rapid Wien-Molde 3+

Dundalk-Arsenal 3+

Tottenham-Antwerp 3+

Ludogorets-LASK 3+

Hoffenheim-Gent 2+

Leicester-AEK 2+

Braga-Zorya 2+

Standard-Benfica 2+

Kvote 2.19, 2.28 i 1.76.

EL se igra, pa je tesko reci da je nesto sigurno. Bonus je sto je u pitanju zavrsno kolo, sto je uvek losa stvar. Rapid i Molde igraju za prolaz; Arsenal verujem da je prejak za Irce, ma koji sastav izasao; Tottenham je porazen u Belgiji, te ocekujem revans; LASK i prima i daje puno golova; tu je i 2+ tiket, za koji ne treba posebno objasnjenje.

Sva tri tiketa su u jacoj grupi.

Prateci tiket, sve P/KX, Roma, Napoli, Rangers, Celtic, Granada, Sivasspor, CSKA Moscow, Feyenoord. Kvota 126.47.

Hokej

Stjernen-Lillehammer 5+ (OT&SO)

Villacher-Fehervar 5+ (OT&SO)

SKA St. Petersburg-Yekaterinburg 5+ (OT&SO)

Kvota 2.08.

Povezah i jedan hokejaski tiket, ali bez zaletanja sa ulogom, posto je KHL dosta neefikasan, u poslednje vreme.

Slabija grupa.

Posted
49 minutes ago, Miljenko said:

Prateci tiket, sve P/KX

Šta ti je ovo, htedoh i ranije da te pitam, poluvreme/kraj x-x?

Ultra retko do nikad igram x, pa ne znam :D

Posted (edited)

To je ona poluvreme ili kraj igra. U ovom slucaju da nereseno uleti negde. Ja ikada igram fiks, igram samo to. U Meridianu daju slabe kvote za ovu igru. Mozzart je solidan, Millennium (Admiral) odlican.

Najblize je bilo prosle nedelje,kada je uslo 8/10. Pala su dva para gde je X u glavu bio oko 2.80.:D

Edited by Miljenko
  • Hvala 1
Posted

U Mozzartu imaju velike bonuse, sto je sa njihovim nizim kvotama, korisno samo kod velikog broja parova. Imaju i visoku tzv. blokadu, te kod njih i pokusavam te loto tikete. Najblize sa P/KX igrom je bilo 17/25, za oko 40 miliona. Pokusavam i dalje.:s_d:;)

• Haha 1
Posted

Imam drugara, koji kao Del Boy, svake godine ima novu ideju kako da postanemo milioneri. Trenutno je napravio viber grupu i angazovao solidan broj ljudi.:rolleyes:

I ja sam clan, no nikada nisam bio timski igrac, pa postujem kada se setim (obicno promasim i na 2+).:inn::lolol:

Posted

I ja imam jednog sa viber grupom, ali malom (5-6 ljudi), gde se bistre strategije i pretresaju šanse. Za sad niko nije postao milioner, ali ideja ne manjka :D

Posted
Spoiler

image.png.bf5441dd8ba0cc2e5ce727db376c462e.png

image.png.b57b9076ca0fdc8b61caf30d79954b1b.png

Igraj 4 para, igraj 4 para, igraj 4 para, igraj 4 para :rant: :frust:

• +1 1
Posted

Dobro je sto sam skupio hrabrost i odigrao istom jacinom ovo danas, kao i nesretnu CL juce. Cak je i hokej usao lagano. Steta za ponisten gol Arsenala za 7+.

Posted

Prerano sam se poradovao, cak 3 meca 0-0 na poluvremenu (Braga, Tottenham i LASK).:rolleyes: