Miljenko Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 (edited) Stvarno prekinuse mec u Parizu. Da je palo metar snega ili neki teroristi napravili neku glupost, pa i da razumem, smor. Edited December 8, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Sticajem okolnosti, juce nije odigrano sve, pa je trenutni bilans 1/1 (fudbal 1/1). Sve se uklopilo fino, no onda je uletelo ovo odlaganje u Parizu. Racunacu preostale jucerasnje tikete u danasnji bilans. Minimalni ulozi. Fudbal+hokej Bayern-Lokomotiv Moscow 3+ The Strongest-Always Ready 3+ Inter-Shakhtar 3+ Ajax-Atalanta 2+ Real Madrid-Monchengladbach 2+ Man City-Marseille 2+ Graz-Salzburg 5+ (OT&SO) Kvote 1.74, 1.53 i 1.68. Danas vecinom imamo meceve CL, uz jedan par hokeja iz Austrije. Prateci tiket, Ajax P/KX, Bayern P/K1, Inter P/K1, Man City P/K1, Salzburg P/KX, Porto P/KX. Kvota 10.45.
Miljenko Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Glupi fudbal. Ajax i Atalanta se obrukase, jedva jedan gol. Jedino volim sto je ispala ekipa kojoj samo pobeda odgovara, a taktizirala je veci deo meca. PSG je prosao fino, mada ni tu nisam prezadovoljan, posto sam pola sata cekao sedmi gol.
Skyhighatrist Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Kakvo buljaško kolo LŠ, bruka... 1 tekma GG, 1 tekma 3+
Miljenko Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Nemam poseban komentar. Osim onog sto je PSG odigrao, ostalo meh. Pomislio sam da nijedan danasnji tiket nece doci.
Miljenko Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 2/4 (fudbal+hokej 2/4), PSG je dosao 6+, a prosao je i prekjucerasnji kombo tiket. PSG je doneo prolaz tri tiketa, mada je bilo dovoljno vremena i za 7+. Jucerasnji mecevi zato katastrofalno metiljavi. Cak ni Bayern nije mogao u 3+; Inter i Ajax 0-1. The Strongest samo 2-0 (zavrsili su utakmicu sa 9 igraca, pa i da opravdam). CL je ove sezone donela vise stete nego koristi. Ako u grupnoj fazi ne napravim plus, posle je sansa za isti minimalna. Hokej rutinski. Minimalni ulozi. Fudbal Rapid Wien-Molde 3+ Dundalk-Arsenal 3+ Tottenham-Antwerp 3+ Ludogorets-LASK 3+ Hoffenheim-Gent 2+ Leicester-AEK 2+ Braga-Zorya 2+ Standard-Benfica 2+ Kvote 2.19, 2.28 i 1.76. EL se igra, pa je tesko reci da je nesto sigurno. Bonus je sto je u pitanju zavrsno kolo, sto je uvek losa stvar. Rapid i Molde igraju za prolaz; Arsenal verujem da je prejak za Irce, ma koji sastav izasao; Tottenham je porazen u Belgiji, te ocekujem revans; LASK i prima i daje puno golova; tu je i 2+ tiket, za koji ne treba posebno objasnjenje. Sva tri tiketa su u jacoj grupi. Prateci tiket, sve P/KX, Roma, Napoli, Rangers, Celtic, Granada, Sivasspor, CSKA Moscow, Feyenoord. Kvota 126.47. Hokej Stjernen-Lillehammer 5+ (OT&SO) Villacher-Fehervar 5+ (OT&SO) SKA St. Petersburg-Yekaterinburg 5+ (OT&SO) Kvota 2.08. Povezah i jedan hokejaski tiket, ali bez zaletanja sa ulogom, posto je KHL dosta neefikasan, u poslednje vreme. Slabija grupa.
Skyhighatrist Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 49 minutes ago, Miljenko said: Prateci tiket, sve P/KX Šta ti je ovo, htedoh i ranije da te pitam, poluvreme/kraj x-x? Ultra retko do nikad igram x, pa ne znam
Miljenko Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 (edited) To je ona poluvreme ili kraj igra. U ovom slucaju da nereseno uleti negde. Ja ikada igram fiks, igram samo to. U Meridianu daju slabe kvote za ovu igru. Mozzart je solidan, Millennium (Admiral) odlican. Najblize je bilo prosle nedelje,kada je uslo 8/10. Pala su dva para gde je X u glavu bio oko 2.80. Edited December 10, 2020 by Miljenko 1
Miljenko Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 U Mozzartu imaju velike bonuse, sto je sa njihovim nizim kvotama, korisno samo kod velikog broja parova. Imaju i visoku tzv. blokadu, te kod njih i pokusavam te loto tikete. Najblize sa P/KX igrom je bilo 17/25, za oko 40 miliona. Pokusavam i dalje. 1
Miljenko Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 Imam drugara, koji kao Del Boy, svake godine ima novu ideju kako da postanemo milioneri. Trenutno je napravio viber grupu i angazovao solidan broj ljudi. I ja sam clan, no nikada nisam bio timski igrac, pa postujem kada se setim (obicno promasim i na 2+).
Skyhighatrist Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 I ja imam jednog sa viber grupom, ali malom (5-6 ljudi), gde se bistre strategije i pretresaju šanse. Za sad niko nije postao milioner, ali ideja ne manjka
John Coltrane Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Spoiler Igraj 4 para, igraj 4 para, igraj 4 para, igraj 4 para 1
Miljenko Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 Dobro je sto sam skupio hrabrost i odigrao istom jacinom ovo danas, kao i nesretnu CL juce. Cak je i hokej usao lagano. Steta za ponisten gol Arsenala za 7+.
Miljenko Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 Prerano sam se poradovao, cak 3 meca 0-0 na poluvremenu (Braga, Tottenham i LASK).
Recommended Posts