Miljenko Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 0/4 (fudbal 0/2, NHL 0/1, NBA 0/1), River Plate je dosao 6+ i 7+, prosao je prateci NBA tiket (jedan mec odlozen). Da nije bilo bonusa na Riveru, ne bih nista ni uhvatio na fudbalu, 8-0 nakon 1-0 na poluvremenu. NHL neuklopljiv i dalje. Prateci NBA tiket prolazi, dok sam dabl promasio, cak i sa jednim odlozenim parom (Denver minus ponovo). Srecom te prodje nesto od pratecih stvari, te sam pokrio deo uplate. Mozda nam sledi malo odmora od igranja, kako se svuda komplikuje situacija u vezi virusa. Standardni ulozi i danas. Fudbal LA FC-Cruz Azul 3+ Club Nacional-Estudiantes de Merida 2+ Racing Club-Alianza Lima 2+ Kvote 1.45 i 1.44. Skapirao sam da na fudbalu ne umem da povezem par meceva i napravim vecu kvotu, pa je bolje da to rasturam na singlove/dablove, kao pre. Iz CONCACAF lige sampiona imamo zanimljiv duel, nadam se uz dosta golova. Libertadores donosi dva velika favorita u fiksu, te tu probah 2+. Prateci tiket, svi parovi su P/KX, Wolfsburg, Rangers, Wolves, Man Utd, Basaksehir, Basel. Kvota 34.98. NHL Washington-Detroit 5+ Tampa-Philadelphia 5+ Kvota 1.75. Losi 5+ trendovi u poslednje vreme, a sada je i nastavak sezone upitan, no da probam jednu kombinaciju i danas. Siri NHL tiket, Montreal 5+ (OT&SO), Toronto 6+, Pittsburgh 5+ (OT&SO), Carolina 5+ (OT&SO), Minnesota 6+, Dallas 6+, Calgary 5+ (OT&SO), Arizona 5+ (OT&SO). Kvota 20.51.
Nesh Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Bas sam hteo da pitam kolika je bila kvota na Junajted. Stvarno poklon! Bravo, renne!
Miljenko Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 (edited) Jos jedan mec iz Libertadoresa, gde na 1.20 u fiksu, jedva padne jedan gol. Urugvajske ekipe igraju dosadnije i od svoje reprezentacije. Mozda je i bolje sto ce uslediti pauza u vecini liga/takmicenja, posto su rezultati nikakvi. Edited March 13, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 (edited) 0/1 (fudbal 0/1, mada je vecina stvari odlozena). Na fudbalu jedino sto mi je odigrano je naravno palo; oba meca Libertadoresa 0-1. CONCACAF CL odlozena, kao i NHL. Moracu da ono cega jos ima u opticaju, igram u Meridianu, posto oni odmah isplacuju odlozene utakmice. Minimalni ulozi. Fudbal Fortuna Dusseldorf-Paderborn 3+ Fulham-Brentford 2+ Kvote 1.61 i 1.32. Danas nije bilo mesta za dilemu, te probah dva wild card para, pod uslovom da se i to odigra. Prateci tiket, svi parovi su P1+, Bielefeld, Hamburger, TNS, Newtown, Kasimpasa, Grotta, Grindavik, Keflavik. Kvota 4.28. I MLB je odlozen do daljnjeg i to mi sigurno najteze pada, no ovo je visa sila. Edited March 13, 2020 by Miljenko
Cash Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Sve ustanove se zatvaraju samo kladionice normalno rade
Miljenko Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 Tu se najvise ubire porez. Zna se sta je prioritet.
Miljenko Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 To stoji. Jos par dana i otkazace se i ovih par zanimljivih liga. Mozda samo Rusi istraju, mada je pitanje sta ce resiti za KHL, posto je tu i jedan tim iz Finske.
Ros Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 varaju se oni koji tvrde da je najveca smrtnost kod starijih od 80. medju zrtvama korone ce biti najvise igraca kladionice.
James Marshall Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 A trke pasa, mogu i one fejk kompjuterski generisane
John Coltrane Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 1 hour ago, MiddleClass said: Dzaba kad se nemas na sta kladiti... Virtuelni fudbal, kerovi, brojevi...you name it.
Recommended Posts