Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Ili da budes bas talican, pa da uvek preskocis iznenadjenja. Ja sa golovima obicno prolazim dobro, no evo i tu uleti slaba serija.

Meni je bitno da ne krenem da igram iz banke (od odvojenih para). Ako to pocnem, posle nema kraja. Iz gluposti u glupost i bankrot. Moracu da vodim evidenciju i za fudbal (verovatno od leta).

Edited by Miljenko

Da,da,ja vodim evidenciju od ove sezone,mada ima i do discipline,mi svi pratimo taj fudbal maksimalno,znamo i ko je povredjen i kakvoj su formi,i ko lose igra,samo je problem kad krenes da padas 3 ili 4 tiketa zaredom,onda pocnes da gresis,juris da se izvadis,pa budzis kvote,igras na neke timove na koje znas da ne trebas da stavljas lovu,potrebna je disciplina i to velika.Prosla sezona je bila odlicna,mnogo timova koji su bili stabilni celu sezonu.(Pool,Siti,Ajax,PSV,Bajern,Porto,Benfika,Seltik,Juve,PSZ,Barsa,Zvezda).

Edited by Bogotac
5 minutes ago, Bogotac said:

Da,osim ako pametno vodis budzet kao sto Miljenko radi,ja sam od ove sezone to poceo da radim

U mene mora da bude kvota barem 1.70. Cesto igram singlove,cesto spojim i dva para nekad i tri. Znam da odigram i po 10-15 parova na 1 tiket ali to je vec app(ako prodje prodje). Igram sve,od fikseva,winera,hendicepa,vise golova,retko i manje golova (danas mi se posrecilo sa Leverom). Kad igras vise golova ne treba zapinjati na top timove. Ima dobrih liga gde redovno padne barem 3+ a najbolje lige za takvu igru su Holandija 2,Bundes liga,Cvajta, Belgijska prva liga,CH prva liga,Holandija prva liga(mada u zadnje vreme su malo pali).Slovenci su isto zahvalni za 3+. 

Hmm, sad tek videh.

Dali su mi 10$ free bet, ne mogu singl sa tim, pa sam ispovezivao fikseve, da se "nakupi"

Na kraju Liverpul za 400$..not bad

Screenshot_20200301-224409.png

Toliko su talični da nisam ni razmišljao da li da ih uzmem.

Opet, ovo je "tiket", tako da tu nema kukanja, na vezivanje je svaki pad zasluzen

:cool:

1/6 (fudbal 0/4, NHL 0/1, NBA 1/1), prosao je prateci NHL tiket (3+ kvota). Na fudbalu nije bilo trika da provucem nesto. Srecom odigrah dablove, inace bih u singlu prosao smehotresno. Jedan jedini pogodak od osam odigranih meceva je verovatno najlosiji bilans ikada (City), plus nijedan bonus naravno. Atalantu bezveze preskocih. Bilo je utakmica gde su promasivali zicere kao na traci (obe tekme iz Holandije, Bolivijci), no ne bih bolje prosao ni sa 2+ igrom. U NHL delu je ponovo pala Florida, mada je prosao sitniji tiket sa 3 para. NBA dabl konacno dobitan, no i tu je bila bas sitna uplata.

Cini se da je politika smanjivanja uloga tokom vikenda dobra stvar, posto je skoro nemoguce uklopiti bilo sta smisleno, uprkos velikoj ponudi meceva.

Minimalni ulozi i danas.

Fudbal

Altach-Salzburg 3+

AZ II-Almere City 3+

Portsmouth-Arsenal P/K2

Midtjylland-Sonderjyske P/K1

Benfica-Moreirense P/K1

Kvote 1.84 i 1.83.

AZ II mi je bio fiksiran za golove, dok je metodom eliminacije izabran i Salzburg. Midtjylland je metiljav za golove (meni je uvek zalosno kada ekipa koja se bori za titulu igra neki dosadan fudbal), te tu fiks nije bio dilema. Arsenal ima kilavu sezonu, pa je kup prilika da se uradi nesto; Benfica ima samo bod prednosti, u odnosu na Porto, pa je sada pobeda imperativ, iz kola u kolo.

Hokej

Detroit-Colorado 5+

Nashville-Edmonton 5+

Yekaterinburg-Sibir Novosibirsk 1X

CSKA Moscow-Nizhny Novgorod pobednik meca 1

AK Bars-Niznekamsk 1X

Kvote 1.89 i 1.60.

U NHL sektoru samo dva para, pa i nije bilo razloga za premisljanje. KHL playoff je poceo, probah tri para na dvoznake, odnosno pobednika sa produzecima.

NBA tiket, Houston w2, Utah w2, Atlanta >232.5, Miami >218.5, Chicago >215.5, San Antonio >213.5. Kvota 6.92.

Edited by Miljenko

Tesko je iskontrolisati se uvek.:D Ja danas probah KHL playoff na jednom tiketu; naravno odmah prvi par krece iz kontre (ima jos vremena, no sto Nesh kaze, ne moraju uvek da jure rezultat:rolleyes:).

Kakav je bio bilans tokom vikenda, bolje bih prosao sa dablovima MLB predsezone.:lol:

Klasika. KHL timovi su aksiom za smor. Nema golova ni od korova i autsajder dobije u regularnom toku, najgora kombinacija.

Dobar podsetnik zasto retko igram playoff utakmice, nevezano za sport (eventualno NHL i MLB).

1 hour ago, Cash said:

Gde nadje Lpoll i odakle iskopa Utreht. 

Pa ko ce dobiti ako nece jebeni Live koji gazi redom. Pri tom je Votford ocajan.

Utreht je poveo, ali igrao ziheraski protiv poslednje plasiranog RKC i na kraju zasluzeno izgubio. Na "moje ekipe" su ili bile premale kvote ili su mecevi otkazani, kao sto sam napisao uzasna ponuda, jezivo suzena.