Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ulete Sevilja, pade Utreht. Tuzan izbor tekmi.

Posted

Vise ni Holandija 1 nije za igru. Nisam skoro video ovako lozu zavrsnicu, kao na PSV-Feyenoord; 6-7 zicera oko peterca, nije bilo dovoljno za treci gol. Ne znam sta je gore, kada nema sansi, ili kada ljudi ovako ne umeju.:dry:

Posted (edited)

Maxbet i njihove kvote: Florida - Calgari 2.25  4.30   2.45. dakle, Florida je blagi favorit, ali je 2-1 18.00, a 1-2 12.50. Po njima ce tim koji nije favorit lakse preokrenuti i pobediti posto gube u prvoj trecini, nego obrnuto. I to nije mala razlika u kvotama.

Inace, od statistickih zanimljivosti, Columbus je 11 utakmica bez pobede.

Edited by Nesh
Posted

Naravno sudije pokradose Leverkusen, cim je meni trebao gol. Kako ono malopre nije bio penal, samo oni znaju. Jos jedan od starta nikakav dan.:dry:

Posted

Danas sve neki mecevi koji ubijaju volju za gledanjem. Prvo sudija ne sudi cist penal za Ajax (cemu im sluzi VAR, ako nisu videli ono udaranje), a onda gosti ne umeju da realizuju dve ciste sanse.

Posted (edited)
5 hours ago, renne said:

Danas raspad

Kod mene najbolji dan. Od 11 tiketa pogodio 9 a 2 su stornirana :D

Edited by Cash
Posted (edited)

Sta li si igrao, kad nista nije doslo (dobro, mozda prodje NHL, i jos jedan manji fudbalski).

Ko ti je dao ovako malu kvotu na AZ (ili su to spustili pred pocetak).

Edited by Miljenko
Posted
Sta li si igrao, kad nista nije doslo (dobro, mozda prodje NHL, i jos jedan manji fudbalski).

Ko ti je dao ovako malu kvotu na AZ (ili su to spustili pred pocetak).
Balkan
Posted (edited)
14 minutes ago, Miljenko said:

Totenhem- Wolwerhampton gg (1.94)

Bohum gg

Union Berlin-Wolfsburg 3+

Vozdovac-Vojvodina 2

Ankaragucu-Sivaspor 2

Galatasaray over 2.5 + Sivaspor over 1.5

Lecce-Atalanta over 2.5+ PSV-Feyenord over 1.5+Leipcig-Lever under 4.5

I odigrao winnere na Espanyol i Everton.

I odigrao jos nesto uzivo i to je proslo

Edited by Cash
Posted (edited)

Zverka,i ja to cepam,ali ove sezone je uzas,sem Poola nemas stabilnog favorita nigde

Barsa,Real,Atletiko,Bajern,Borusija,Ajax,PSV,Porto,Benfika,Inter,Juve,Siti,i jos par timova,svi konstantno kiksaju,losa forma,verovatno najgora sezona stp se tice favorita u zadnjih 10 godina,sto se secam

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Meni je jedino krivo sto Atalantu preskocih. U Madridu i dalje 0-0, a i Bolivar statira, ispasce jos usteda para, sto sam odigrao dablove.:lol:

Ispratim i ja te fiks stvari, i to poluvreme ili kraj i dvoznaci. Zadnji realan vikend je bio tamo pocetkom decembra (nijedna kontra).

Edited by Miljenko
Posted
9 minutes ago, zverka said:

A sto je Maribor zasrao kuci protiv najgoreg moguceg gosta lige, a sto je Arsenal jebeni pukao kuci posle produzetaka u kojem su poveli a dobili u Grckoj 1:0. A i koliko je bilo realno da Liverpul bas pukne? I na kraju krajeva ja igram najprostije jebene kvote koje su mi donele skoro pola miliona dinara za 6 meseca 17-e.

Kako se UVEK nadje neko da pametuje...

Kalkulator u ruke i videces da se ne isplati igrati mikroskopsko male kvote. 

Posted

Da,osim ako pametno vodis budzet kao sto Miljenko radi,ja sam od ove sezone to poceo da radim