Miljenko Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 (edited) 6/8 (fudbal 5/6, NHL 1/1, NBA 0/1), AZ II je dosao 6+, Hertha 5+, prosao je kombo tiket (5+ kvota). Cim sam smanjio uloge za 50%, fudbal je usao skoro idealno. Salzburg lagano, a i Holandjani su dosli rutinski. Prijatno iznenadjenje kod Nemaca, skroz otvorena utakmica, malo je falilo da dodje i 7+, nakon serije sansi u zavrsnici meca. Cileanci su takodje odigrali dobru utakmicu, no sudija nije bio raspolezn da svira penal u nekoliko situacija. NHL nisam mogao promasiti i da sam hteo. NBA standardno nepogodljiv (cini mi se da imam 9 promasenih tiketa u nizu; dablovi, odnosno malo sire u fiksu). Ovo je vec bilo dosta bolje, u odnosu na udarni deo nedelje, koji je bio izuzetno los. Minimalni ulozi i dalje (sutra je dosta bolja ponuda na fudbalu). Fudbal Dortmund-Freiburg 3+ PSG-Dijon 3+ Lazio-Bologna 3+ Colo Colo-U. de Concepcion 3+ Kvote 1.66, 1.62 i 1.90. Dortmund i PSG lice na sigurice. Kod Italijana mi je jedina dilema bila zbog situacije oko virusa. Colo Colo je lose otvorio sezonu, no probah ih kod kuce, a i kvote za njihovu ligu su prilicno visoke, u odnosu na one stvari koje ja obicno igram. Prva dva tiketa su u jacoj grupi. Prateci tiket, svi parovi su 3+, Rotherham, Oxford, Peterborough, Crewe, Yeovil, Stockport, Torquay. Kvota sa bonusom 72.61. NHL Florida-Chicago 5+ Toronto-Vancouver 5+ Tampa-Calgary 5+ San Jose-Pittsburgh 5+ kvote 1.49 i 1.70. 5+ trend, Florida 9/10 (53/64), Chicago 7/10 (43/64), Toronto 7/10 (53/65), Vancouver 8/10 (47/63), Tampa 6/10 (46/64), Calgary 10/10 (43/65), San Jose 7/10 (45/64), Pittsburgh 7/10 (43/63). Prvi dabl je na kombo tiketu. Siri NHL tiket, Boston 5+ (OT&SO), Ottawa 6+, Nashville 5+ (OT&SO), Montreal 5+ (OT&SO), St. Louis 5+ (OT&SO), Edmonton 6+. Kvota 9.51. NBA tiket, Miami >215.5, Atlanta >227.5, Cleveland >208.5, Memphis >221.5, San Antonio >209.5, Boston >223.5, Phoenix >217.5. Kvota 15.87. Edited February 29, 2020 by Miljenko Link to comment
Miljenko Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Koliko nerviraju ovi ponisteni golovi, posebno ovi bez razloga ponisteni. Nidje veze izmedju ovoga i Tottenhama iz CL. Link to comment
Nesh Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Hvaljen NHL, a boga mi i fudbal argentinos: Spoiler Link to comment
Miljenko Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Glupi sudija, mi je izbio pare na Laciju, plus domacin nije mogao da realizuje 4-5 zicera. Subotom uvek neka propast. Link to comment
Bogotac Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Lepo pocelo,Lacio,Bajern,Lids. Link to comment
Miljenko Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Vidim da je i Dortmund samo 1-0. Bice jedan od onih dana kada nista ne dodje. Bayern nisam igrao zbog Lewandowskog. Link to comment
Bogotac Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Nije mi jasno zasto sam na drugom tiketu igrao jebeni Ren,branicu ga Link to comment
ubibobi Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Da znaš,izgubio Liverpul posle skoro 30 tekmi 😄 Link to comment
Cash Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Svidja mi se u Miljenka ovaj NHL dabl golovi Tampa+San Jose. Florida bi isto mogla u 5+. Link to comment
Miljenko Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 (edited) NHL mi uglavnom nije problem da nadjem nesto zgodno; cela sezona je ok. Ne kao prosla, no tesko je ponoviti onako efikasan trend. Fudbal je vec prilicno nepredvidljiv. Imam za sutra dosta zanimljivih parova, pa cu probati dablove. Ako mogu NHL i MLB igrati uglavnom uspesno sa dablovima, valjda moze i fudbal. NBA vec igram cisto radi pracenja. Najsmesnije je sto imam bar 2-3 meca direktno na TV i skoro nista ne gledam. Devedesetih sam gledao svaku utakmicu, ma koliko glupa bila. Hokej i MLB su mi najopusteniji za gledanje. Kod fudbala se obicno dosta nerviram, kada mase zicere u seriji (kao danas Lazio; cini mi se da nisu iskoristili 4 1 na 1 situacije). Edited February 29, 2020 by Miljenko Link to comment
John Coltrane Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Sevilja vodila 2:0 i sa igracem manje evo 2:2. Ne moze bez ciruksa, pasmater!!! Link to comment
Miljenko Posted March 1, 2020 Author Share Posted March 1, 2020 (edited) 2/5 (fudbal 1/3, NHL 1/2). Fudbal je ponovo dosao izuzetno tupavo. Lazio brzo stize do 2-0 i onda sledi serija promasaja, dva ponistena gola gostima i ciganisanje sa zadrzavanjem lopte pred kraj, kao da igraju protiv neke top ekipe. Dortmund nisam gledao, ali mi 1-0 pobeda nije jasna i dalje (mislio sam da im sledi mec CL, no to je tek one tamo nedelje). PSG 4-0, i to je bilo jedva; 1-0 do 70 i nekog minuta. Colo Colo je dosao bez problema, no tu mi je tesko da stavim nesto vise. Ni NHL nije bio sjajan. Pokojni Blackhawksi su primili samo 2 gola protiv Floride, nedovoljno za plus. Toronto je prosao, no to nije vredelo; Tampa i San Jose kombinacija dolazi. Promasih sva tri tiketa iz jace grupe,sto je uvek propast u najavi. Utesno je sto je uplata bila sitna, no da je fudbal ovako nepogodljiv skoro cele nedelje (osim onim danima, kada se igraju samo wild card mecevi), je pomalo neverovatno (PL uzasna, sve neke metiljave taktizerske utakmice; ne vredi koncentracije kvalitetnih igraca, kada je fudbal nikakav). Minimalni ulozi i dalje. Fudbal Aston Villa-Man City 3+ PSV-Feyenoord 3+ Bolivar-Real Potosi 3+ Leipzig-Leverkusen 3+ Ajax-AZ Alkmaar 3+ Real Madrid-Barcelona 3+ San Jose-Aurora 3+ LA FC-Inter Miami 3+ Kvote 2.16, 1.69, 2.50 i 2.21. Pokusao sam da povezem po dva para danas. Videcemo da li cu uspeti nesto da pogodim. Bolivar i Leipzig lice na skroz sigurne stvari (to sam i juce mislio za par meceva). Holandjani donose dva derbija, gde se cini, da je PSV-Feyenoord duel blago verovatniji (bar po trenutnoj formi). Primera takodje donosi duel najboljih ekipa, koji je ranije bio sinonim za efikasnost, a danas je skoro wild card. City igra finale manje bitnog kupa, pa bi mogli i Englezi doneti nesto korisno. MLS je tek krenuo, pa LA FC ispratih opreznije, a i imali su utakmicu u CONCACAF CL pre par dana. Bolivijski San Jose se izgleda prenuo, no da se ne zalecem. Prve tri stvari su u jacoj grupi. Prateci tiket (jedan od njih), Evo jedne fiks kombinacije sa poluvreme ili kraj igrom, Man City P/K2, NY RB P/K1, LA FC P/K1, Atalanta P/K2, Sevilla P/K1, Copenhagen P/K1, Galatasaray P/K1, Celtic P/K2, LASK P/K1, Rapid Vienna P/K1, Ludogorets P/K2, Shakhtar P/K2. Kvota sa bonusom, 24.68. Sevilla je vec prosla na poluvremenu. NHL NY Rangers-Philadelphia 5+ Florida-Calgary 5+ Kvota 1.68. 5+ trend, NY Rangers 8/10 (51.64), Philadelphia 10/10 (48/64), Florida 8/10 (53/65), Calgary 10/10 (44/66). Kombo tiket. Siri NHL tiket, Washington 6+, Vancouver 5+, Vegas 5+. Kvota 3.13. NBA LA Clippers-Philadelphia >211.5 Denver-Toronto >209.5 Kvota 2.15. Slabija grupa. Siri NBA tiket, Milwaukee >214.5, Minnesota >235.5, Sacramento >210.5, New Orleans >227.5, Washington >221.5. Kvota 7.46. Edited March 1, 2020 by Miljenko Link to comment
Miljenko Posted March 1, 2020 Author Share Posted March 1, 2020 Imas ovo poluvreme ili kraj, ako vec igras fiks. Nije drasticna razlika u kvotama (u Millenniumu su najbolje sto videh), a nemas nerviranja, ako uleti vec na poluvremenu. Drugaru je tako juce jedan tiket zveknuo na Chelsea, drugi na Monaco. Sevilla vidim dade treci. Link to comment
Recommended Posts