Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Kakva je trenutno situacija sa uplaćivanjem novca na neku inostranu kladionicu na neki normalan način? I ako može koja se kladionica preporučuje.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nikakva

Zabranjeno zakonom

Uspeo sam na nordic bet da prebacim 10 evrića. :D Sa vize na skrill (ne u svrhu klađenja), pa sa skrilla na neteller i na kraju sa netellera na kladionicu. Osećam se kao da sam oprao pare. :D

• Author

Taman se ponadah da cu na fiks tiketu cekati Leeds P/K1, kad Fulham prima treci gol (imam X2). Tja, teske su ove njihove lige i za dvoznake.

Samo Šefild, pu majku mu

• Author

Fulham udje u X.:happy: Nemam "prozor" za branjenje, valjda ce se posreciti.

3+ tiket 12/16, uz jedan odlozen mec. Ovo je bilo solidno, no uvek uleti neka "mrtva" utakmica.

Edited by Miljenko

U Konferenciji od utakmica koje su pocele u 16:00 samo jedna nije 3+ (dve odlozene). Nema leba od ovog kljuckanja po polju 3+. :dry:

Imao sam i neke kombinacije liga, al dzaba, ne daju ni na Boxing Day. :mad:

• Author

Leeds naravno gubi na poluvremenu, tesko ce to u 1 na kraju. Preston je nepovez u gostima, normalno je da ga danas dadose.

Edited by Miljenko

I ja čekam Leeds :isuse:

• Author

Ja bih branio, no cekao sam potvrdu za Sunderland 1X i posle nije bilo vremena.:rolleyes::dry:

2 hours ago, Renegade said:

Uspeo sam na nordic bet da prebacim 10 evrića. :D Sa vize na skrill (ne u svrhu klađenja), pa sa skrilla na neteller i na kraju sa netellera na kladionicu. Osećam se kao da sam oprao pare. :D

I ja sam to ganjao pre svega na bet365 zbog prenosa svih zivih liga al nista. Posle sam se docepao prenosa na drugi nacin.

• Author

Tja, mora znaci dvoznak, viner ili nesto tako i na 1.45. Bila je solidna sansa u 91. minutu, no Leeds ipak nema napadaca kao ovi top PL timovi.

dva tiketa za taj jebeni gol

Zabitak u pravom trenutku, da se ipak nesto uzme na Boxing Day:

Spoiler

xWFnNB7.png

Malo li je? :)

Edited by Nesh

• Author

1/2 (fudbal 1/1, NBA 0/1). Fudbal je dosao bez problema, cak bih i sa 3+ izasao. Steta za fiks tiket, 30+ kvota bi fino legla. NBA je doneo jos jedno neefikasno vece. Detroit prolazi, no Oklahoma je dala samo 97 poena kod kuce, te plus nije bio ni blizu, cak i sa ovim najnizim granicama. Verovatno najgora sezona, 5-6 godina unazad.

I danas izmedju minimalnih i standardnih uloga (gomila NHL meceva, a ne zna se koji je tezi za procenu).

NHL

Washington-Columbus 5+(OT&SO)

NY Rangers-Carolina 5+ (OT&SO)

Kvota 1,55.

Dugo sam razmisljao sta i kako odigrati danas i na kraju odabrah ova dva para.

Prateci tiket, Boston X2, Toronto 5+ (OT&SO), Colorado 1X, Pittsburgh 5+(OT&SO), St. Louis X2, Edmonton 5+ (OT&SO), San Jose 5+ (OT&SO). Kvota 5,69.

NBA

Orlando-Philadelphia >202.5

Boston-Cleveland H1(-6.5)

Kvota 1,78.

U nedostatku boljih resenja, stavih i hendikep na Boston. Vidim da ih tradicionalno razbijaju kod kuce.

Siri NBA tiket, Oklahoma >203.5, Milwaukee >230.5, Indiana >206.5, Phoenix >217.5. Kvota 4,54.