Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kakva je trenutno situacija sa uplaćivanjem novca na neku inostranu kladionicu na neki normalan način? I ako može koja se kladionica preporučuje.

Posted

Uspeo sam na nordic bet da prebacim 10 evrića. :D Sa vize na skrill (ne u svrhu klađenja), pa sa skrilla na neteller i na kraju sa netellera na kladionicu. Osećam se kao da sam oprao pare. :D

Posted

Taman se ponadah da cu na fiks tiketu cekati Leeds P/K1, kad Fulham prima treci gol (imam X2). Tja, teske su ove njihove lige i za dvoznake.

Posted (edited)

Fulham udje u X.:happy: Nemam "prozor" za branjenje, valjda ce se posreciti.

3+ tiket 12/16, uz jedan odlozen mec. Ovo je bilo solidno, no uvek uleti neka "mrtva" utakmica.

Edited by Miljenko
Posted

U Konferenciji od utakmica koje su pocele u 16:00 samo jedna nije 3+ (dve odlozene). Nema leba od ovog kljuckanja po polju 3+. :dry:

Imao sam i neke kombinacije liga, al dzaba, ne daju ni na Boxing Day. :mad:

Posted (edited)

Leeds naravno gubi na poluvremenu, tesko ce to u 1 na kraju. Preston je nepovez u gostima, normalno je da ga danas dadose.

Edited by Miljenko
Posted

Ja bih branio, no cekao sam potvrdu za Sunderland 1X i posle nije bilo vremena.:rolleyes::dry:

Posted
2 hours ago, Renegade said:

Uspeo sam na nordic bet da prebacim 10 evrića. :D Sa vize na skrill (ne u svrhu klađenja), pa sa skrilla na neteller i na kraju sa netellera na kladionicu. Osećam se kao da sam oprao pare. :D

I ja sam to ganjao pre svega na bet365 zbog prenosa svih zivih liga al nista. Posle sam se docepao prenosa na drugi nacin.

Posted

Tja, mora znaci dvoznak, viner ili nesto tako i na 1.45. Bila je solidna sansa u 91. minutu, no Leeds ipak nema napadaca kao ovi top PL timovi.

Posted (edited)

Zabitak u pravom trenutku, da se ipak nesto uzme na Boxing Day:

Spoiler

xWFnNB7.png

Malo li je? :)

Edited by Nesh
Posted

1/2 (fudbal 1/1, NBA 0/1). Fudbal je dosao bez problema, cak bih i sa 3+ izasao. Steta za fiks tiket, 30+ kvota bi fino legla. NBA je doneo jos jedno neefikasno vece. Detroit prolazi, no Oklahoma je dala samo 97 poena kod kuce, te plus nije bio ni blizu, cak i sa ovim najnizim granicama. Verovatno najgora sezona, 5-6 godina unazad.

I danas izmedju minimalnih i standardnih uloga (gomila NHL meceva, a ne zna se koji je tezi za procenu).

NHL

Washington-Columbus 5+(OT&SO)

NY Rangers-Carolina 5+ (OT&SO)

Kvota 1,55.

Dugo sam razmisljao sta i kako odigrati danas i na kraju odabrah ova dva para.

Prateci tiket, Boston X2, Toronto 5+ (OT&SO), Colorado 1X, Pittsburgh 5+(OT&SO), St. Louis X2, Edmonton 5+ (OT&SO), San Jose 5+ (OT&SO). Kvota 5,69.

NBA

Orlando-Philadelphia >202.5

Boston-Cleveland H1(-6.5)

Kvota 1,78.

U nedostatku boljih resenja, stavih i hendikep na Boston. Vidim da ih tradicionalno razbijaju kod kuce.

Siri NBA tiket, Oklahoma >203.5, Milwaukee >230.5, Indiana >206.5, Phoenix >217.5. Kvota 4,54.