Miljenko Posted December 18, 2019 Author Posted December 18, 2019 42 minutes ago, John Coltrane said: Miljenkova nocna mora Bar su dve dosle 3+, mada bih im svejedno zabranio da igraju.
Cash Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 8 minutes ago, renne said: Bayer naravno gubi Pas mater Kladio si se protiv ekipe kojoj je bet at home sponzor.
John Coltrane Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 17 minutes ago, Cash said: Kladio si se na ekipu koju prizeljkujes poraz svako kolo.
Miljenko Posted December 18, 2019 Author Posted December 18, 2019 18 minutes ago, John Coltrane said: To je kao kada ja odigram na Partizan, pa posle svejedno navijam protiv njih.
Miljenko Posted December 18, 2019 Author Posted December 18, 2019 Bayern udje jedva, valjda ce i Bolivijci. Barsa i Real no comment. Real je odigrao ok, dok se Barsa obrukala. Ne secam se losijeg izdanja u El Clasicu, a bilo je godina u kojima je Real bio bolji. Kao sto ja uvek kazem, nakrcas tolike pare u ekipe i odigras 0-0.
Cash Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Ja sam tu igrao gg,mora nekad i 0:0 da bude. Najbolje da se i jedni i drugi sklanjaju da bi nama uleteli tiketI.
Miljenko Posted December 18, 2019 Author Posted December 18, 2019 E pa ne mora. 90+ minuta mlatis loptu bez datog gola; fudbal stvarno ume da bude najdosadniji sport za gledanje (ovde je jos i bilo sansi, kako je bilo na nekim mecevima iz mladjanih dana). Da ne sirim dalje, sukobicu se opet sa ljubiteljima stare Serie A.
Miljenko Posted December 19, 2019 Author Posted December 19, 2019 (edited) 2/3 (fudbal 1/2, NBA 1/1). Fudbal onako.Bayern dolazi u nadoknadi vremena, no El Clasico je razocarao skroz (plus je Barsa bila uzasna). Ja na toj utakmici u startu ocekujem 2-2 ili neki slican rezultat. Bolivijci lagano, vec do poluvremena prolaze. NBA je za promenu prosao. Na Torontu je bilo tesno, posto je palo samo 36 poena u poslednjoj cetvrtini, 77 u drugom poluvremenu; jednom da i Denver ode bez problema u plus. Promena plana u zadnji cas cesto nije dobra i to se potvrdilo i juce, nakon ubacivanja Reala i Barse. Standardni ulozi danas. Fudbal The Strongest-Bolivar 3+ Kvota 1,54. Nakon serije efikasnih duela, La Paz derbi par sezona unazad donosi tvrde utakmice, te se nisam zaletao sa ulogom. Izuzetno bitan mec i kada je o borbi za titulu rec. Slabija grupa. NHL Philadelphia-Buffalo 5+ (OT&SO) Winnipeg-Chicago 5+ (OT&SO) Ottawa-Nashville 5+(OT&SO) Vancouver-Vegas 5+ (OT&SO) Kvote 1,49 i 1,51. Puno parova danas, te odabrah dve kombinacije. Prvi dabl je u jacoj grupi. Siri NHL tiket, Arizona 1X, Calgary 1X, Colorado 5+ (OT&SO), Boston 1X, Columbus 5+ (OT&SO), Tampa 5+ (OT&SO). Kvota 4,77. NBA LA Clippers-Houston >225.5 Kvota 1,46. Razmatrao sam Buckse i Clipperse i na kraju ispratih samo potonje. Kombo tiket. Prateci NBA tiket, Utah >217.5, Milwaukee >219.5, San Antonio >211.5. Kvota 3.13. Edited December 19, 2019 by Miljenko
Miljenko Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 4/4 (fudbal 1/1, NHL 2/2, NBA 1/1), The Strongest je dosao 5+, prosao je kombo tiket. Bolivijci odigrase otvorenije od ocekivanog, te golova nije falilo. NHL se fino uklopio, mada je bilo napeto na Winnipeg-Chicago, zbog lose realizacije domacina. NBA lagano. Jedina mana ovoga je mala uplata, no fin dan u svakom slucaju. Izmedju minimalnih i standardnih uloga danas (cim nema necega epohalno sigurnog, na prvi pogled, bolje je da se ne zalecem). Fudbal Hoffenheim-Dortmund 3+ Kvota 1,44. Nije bilo previse zgodnih utakmica danas, te probah ovaj par u singlu. Prateci tiket, Roma 3+, Nurnberg 2+, Wehen 2+, Mechelen 2+, Astra 1X, Pogon Szczecin 1X, Legia X2, RKC 3+, Le Havre 1X, Ajax II 3+, PSV II 2+, TNS 3+. Kvota 15,43. NHL NY Rangers-Toronto 5+ (OT&SO) Edmonton-Pittsburgh 5+ (OT&SO) Kvota 1,50. Rangersi su jedna od zanimljivijih ekipa u tekucoj sezoni, a protivnik je tim kome je napad primarna snaga. Pingvini su i dalje oslabljeni i sledi neugodno gostovanje Oilersima. NBA tiket, Indiana >200.5, Cleveland >216.5, Boston >207.5, Philadelphia >206.5, Oklahoma >217.5, Miami w1, Denver w1, Portland H1(+4.5). Kvota 12,36.
John Coltrane Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Tvente 3+ posle 60min (doduse sva 3 u njihovoj mrezi)
Miljenko Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 Ja ih preskocih, a na Dortmundu ne mogu zicer da pogode.
Recommended Posts