Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, John Coltrane said:

Miljenkova nocna mora :D

Screenshot_2019-12-18 Ligue1 com - French Football League - Ligue 1 Conforama - Fixtures Results.png

Bar su dve dosle 3+, mada bih im svejedno zabranio da igraju.:D

Posted
8 minutes ago, renne said:

Bayer naravno gubi
Pas mater

Kladio si se protiv ekipe kojoj je bet at home sponzor. 

Posted
17 minutes ago, Cash said:

Kladio si se na ekipu koju prizeljkujes poraz svako kolo.

Posted
18 minutes ago, John Coltrane said:

To je kao kada ja odigram na Partizan, pa posle svejedno navijam protiv njih.:laugh:

Posted

Bayern udje jedva, valjda ce i Bolivijci. Barsa i Real no comment. Real je odigrao ok, dok se Barsa obrukala. Ne secam se losijeg izdanja u El Clasicu, a bilo je godina u kojima je Real bio bolji.

Kao sto ja uvek kazem, nakrcas tolike pare u ekipe i odigras 0-0.:sleep:

Posted

Ja sam tu igrao gg,mora nekad i 0:0 da bude. Najbolje da se i jedni i drugi sklanjaju da bi nama uleteli tiketI. 

Posted

E pa ne mora.:D 90+ minuta mlatis loptu bez datog gola; fudbal stvarno ume da bude najdosadniji sport za gledanje (ovde je jos i bilo sansi, kako je bilo na nekim mecevima iz mladjanih dana). Da ne sirim dalje, sukobicu se opet sa ljubiteljima stare Serie A.:sleep:

Posted (edited)

2/3 (fudbal 1/2, NBA 1/1). Fudbal onako.Bayern dolazi u nadoknadi vremena, no El Clasico je razocarao skroz (plus je Barsa bila uzasna). Ja na toj utakmici u startu ocekujem 2-2 ili neki slican rezultat. Bolivijci lagano, vec do poluvremena prolaze. NBA je za promenu prosao. Na Torontu je bilo tesno, posto je palo samo 36 poena u poslednjoj cetvrtini, 77 u drugom poluvremenu:isuse:; jednom da i Denver ode bez problema u plus. Promena plana u zadnji cas cesto nije dobra i to se potvrdilo i juce, nakon ubacivanja Reala i Barse.

Standardni ulozi danas.

Fudbal

The Strongest-Bolivar 3+

Kvota 1,54.

Nakon serije efikasnih duela, La Paz derbi par sezona unazad donosi tvrde utakmice, te se nisam zaletao sa ulogom. Izuzetno bitan mec i kada je o borbi za titulu rec.

Slabija grupa.

NHL

Philadelphia-Buffalo 5+ (OT&SO)

Winnipeg-Chicago 5+ (OT&SO)

Ottawa-Nashville 5+(OT&SO)

Vancouver-Vegas 5+ (OT&SO)

Kvote 1,49 i 1,51.

Puno parova danas, te odabrah dve kombinacije.

Prvi dabl je u jacoj grupi.

Siri NHL tiket, Arizona 1X, Calgary 1X, Colorado 5+ (OT&SO), Boston 1X, Columbus 5+ (OT&SO), Tampa 5+ (OT&SO). Kvota 4,77.

NBA

LA Clippers-Houston >225.5

Kvota 1,46.

Razmatrao sam Buckse i Clipperse i na kraju ispratih samo potonje.

Kombo tiket.

Prateci NBA tiket, Utah >217.5, Milwaukee >219.5, San Antonio >211.5. Kvota 3.13.

Edited by Miljenko
Posted

4/4 (fudbal 1/1, NHL 2/2, NBA 1/1), The Strongest je dosao 5+, prosao je kombo tiket. Bolivijci odigrase otvorenije od ocekivanog, te golova nije falilo. NHL se fino uklopio, mada je bilo napeto na Winnipeg-Chicago, zbog lose realizacije domacina. NBA lagano. Jedina mana ovoga je mala uplata, no fin dan u svakom slucaju.

Izmedju minimalnih i standardnih uloga danas (cim nema necega epohalno sigurnog, na prvi pogled, bolje je da se ne zalecem).

Fudbal

Hoffenheim-Dortmund 3+

Kvota 1,44.

Nije bilo previse zgodnih utakmica danas, te probah ovaj par u singlu.

Prateci tiket, Roma 3+, Nurnberg 2+, Wehen 2+, Mechelen 2+, Astra 1X, Pogon Szczecin 1X, Legia X2, RKC 3+, Le Havre 1X, Ajax II 3+, PSV II 2+, TNS 3+. Kvota 15,43.

NHL

NY Rangers-Toronto 5+ (OT&SO)

Edmonton-Pittsburgh 5+ (OT&SO)

Kvota 1,50.

Rangersi su jedna od zanimljivijih ekipa u tekucoj sezoni, a protivnik je tim kome je napad primarna snaga. Pingvini su i dalje oslabljeni i sledi neugodno gostovanje Oilersima.

NBA tiket, Indiana >200.5, Cleveland >216.5, Boston >207.5, Philadelphia >206.5, Oklahoma >217.5, Miami w1, Denver w1, Portland H1(+4.5). Kvota 12,36.

Posted

Tvente 3+ posle 60min (doduse sva 3 u njihovoj mrezi)

Posted

Ja ih preskocih, a na Dortmundu ne mogu zicer da pogode.