Miljenko Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Ja sam jutros psovao sam sebe, sto sam igrao NBA umesto Holandije 2 sinoc. Tri para relativno pogodna za golove su dosla bez problema (Ajax II, PSV II, Excelsior).
Azdaja Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Da se gurne par crvenih na Žozea brata našeg?
Nesh Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 U nedostatku NHL ponude odigram tacne rezultate, Pingvine 4:1, Senatorse 4:2, kvotica 376.83. Igrao sam u Balkan Betu, u Meridianu prihvatili brzi tiket, a onda na uplatnom mestu kazu "igre su vam ponistene". I obe se zavrse 4:1. Pa nisu li mogli da uvale Rangersi taj jos jedan, cela treca trecina bez gola. Propao i HTZ jer u Maxbetu vise nema fiksa&over4.5, pa sam igrao keceve i over 5.5. Nema, mora lagano da se odjavljujem iz Maxbeta. Ali, ni Meridian nema fiks&5+, tak da ostaju Mozzart ili Soccer, a nesto nemam volju da otvaram i treci racun.
Miljenko Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 2/3 (fudbal 1/1, NHL 1/1, NBA 0/1), Dortmund je dosao 6+. Na fudbalu sam prosao komotno, mada je ovo sa 2+ bio jedini nacin za prolaz. Propustih bezveze Holandjane, sve bi proslo bez vecih problema. NHL uredno, oba para 4-1. NBA je ponovo razocarao, neverovatno kako ni najprostije stvari ne mogu doci, a ranije su bili najlaksa liga za igru. Utah ne moze da probije ni snizen hendikep (-8.5); normalan je bio oko 16. Tja, mogao je ukupni bilans biti bolji, no cim se iole ozbiljnije uhvatim za NBA, tesko dolazi nesto. Jaca uplata danas. Fudbal Leganes-Barcelona 2+ Salzburg-St. Polten 3+ Ajax-Heracles 3+ Man City-Chelsea 3+ Leipzig-Koln 2+ Fortuna Dusseldorf-Bayern 2+ Kvote 1,64 i 1,66. Zbog CL vecina top timova igra danas, te ispratih uobicajene stvari. Oba tiketa su u jacoj grupi. Tiket za "blokadu:, svi parovi su 3+, Luton, WBA, Blackburn, Rochdale, Bolton, MK Dons, Tranmere, Southend, Peterborough, Carlisle, Plymouth, Crewe, Swindon, Crawley, Salford, Leyton, Chorley, Stockport, Harrogate, Barrow, Hartlepool. Kvota 160815,53. Dobitak sa bonusom 10131378, 61. NHL Washington-Vancouver 5+ (OT&SO) Colorado-Toronto 5+ (OT&SO) Kvota 1,39. Odabrah jedan dabl, nakon sto sam eliminisao dva dodatna para (Montreal, Carolina). Slabija grupa. Siri NHL tiket, Calgary X2, Los Angeles 1X, Montreal 5+ (OT&SO), Boston 1X, Tampa 1X, Carolina 5+(OT&SO), Winnipeg 5+ (OT&SO), Dallas 5+ (OT&SO), St. Louis 5+ (OT&SO), Vegas 5+ (OT&SO). Kvota 13,16. NBA tiket, Phoenix H2(+14.5), Miami H2(+12.5), San Antonio H2(+5.5), Toronto w2, LA Lakers w2, Milwaukee H1(-4.5), Utah w1, Dallas H2(+15.5), Chicago H2(+6.5). Kvota 8,30.
Nesh Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Championship, 25+ minuta igre, jedan gol na 9 utakmica.
Miljenko Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Da li ce i meni proci jedan fiks tiket. Naredjao gomilu meceva za 19+ kvotu; ostali su City P/K1, Napoli X2, Inter X2, Leipzig P/K1, Real Madrid P/K1.
Miljenko Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Taman kada se cinilo da sve ide pod konac, Ajax samo 1-0 na poluvremenu. I to protiv jedne od slabijih odbrana. Kod fiksa su ostala dva para, videcemo.
Miljenko Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Ipak lagano Ajax. Sudija nije hteo da svira penal za Ajax u 93. minutu, taman bi dosao jedan bonus, bah. Hokej neocekivano zatvoren nakon prve trecine, no nije lose i ovako. Real je izjednacio, mozda prodje i fiks, posto je Inter valjda zatvoren za X2.
Miljenko Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Sada se samo trebam iskontrolisati, da ne munem vecu uplatu i sutra, posto su uglavnom restl mecevi u pitanju.
Cash Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 28 minutes ago, Miljenko said: Sada se samo trebam iskontrolisati, da ne munem vecu uplatu i sutra, posto su uglavnom restl mecevi u pitanju. Bravo i ja sam na tiketu sa golovima cekao jos Ajax 3+ pogodjena kvota 19. Spasili su me Servete, Panionios i Lask svi dadose golove u 90+ za 2+.
Miljenko Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Odigrao sam nekarakteristicno jako za moj standard uplate, no srecom je proslo bez problema. Nije bilo nekog bonusa na golovima, mada je fiks tiket to fino nadomestio (osim Napolija, svi fiksevi su dosli "u glavu"). Gledam sutrasnje parove. Planirao sam negde da uglavim w1 na Clipperse, no vidim da je hendikep 12.5. Poceli su da preteruju, a tesko dolaze cak i snizeni hendikepi. Mmmda, w1-1.08. Mozda Rocketsi over i NHL Florida 5+. Izmudrovati i jedan fudbalski i to je to. Dobro i NFL za zanimaciju, mozda je ovo vikend sirih tiketa.
Miljenko Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Drugar i ja sastavljamo neke vece tikete za "blokadu". Danas smo imali 18/21, na tiketu 11 miliona dinara (lepo bi legla i polovina od toga).
Recommended Posts